Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Model telefonu
LG L9
Sieć
Play
Tak zostało mi to przedstawione. Podobnie pisał użytkownik wrzosu na stronie 335. Przed chwilą dzwoniła do mnie miła Pani z salonu z informacją, że ta oferta będzie dla mnie dostępną po 2 stycznia bo umowa kończy mi się jakoś na początku lutego i wcześniej nie mogę jej przedłużyć w salonieciekawy pisze:czyli w salonie nie dadzą lepszej oferty bez aktywacji drugiej karty sim ?
jak tak to GU lepsze bo nie wymuszają aktywacji drugiej karty sim
Urodziny syna. Miało być Lego ale zmieniła się koncepcja.ciekawy pisze:
dlaczego akurat do 8 stycznia ?
Teraz płacę dokładnie tyle samo, tylko mam 2GB internetu (+LTE no-limit, ale tylko do końca 2014), więc nie bardzo mi się to kalkulujeRePlay FORMUŁA 4.0 Unlimited 1,5 GB Tylko SIM +
3 miesiące 0zł
abo 39,99zł, 15mcy
Nielimitowane połączenia do sieci komórkowych w cenie
Nielimitowane SMS/MMS do wszystkich w cenie
Nielimitowane połączenia na numery stacjonarne + 5 zł/m-c
Koleżanka poszła w poniedziałek do salonu i wypowiedziała umowę, chwilę później dostała smsa, że zarejestrowali zgłoszenie, następnie napisałem do Azaitara PW z nr zgłoszenia, nr telefonu i opcją jaka mnie interesuje. Tego samego dnia wieczorem zadzwonili do Niej i przedłużyła umowęwilderun pisze:Myślicie, że jeżeli wypowiem jutro umowę to jest szansa, że cała rozmowa z GU i dostawa tabletu zamknie się do 8 stycznia? Czy lepiej nie kombinować? Z drugiej strony tablet to nie jest droga impreza a podczas rozmowy z GU można wziąć jakąś lepszą słuchawkę i sprzedać ją na allegro. Wyjdzie na jedno jak nie lepiej
Ty dzwoń do nich i wycofaj to zgłoszenie bo inaczej zapłacisz karę umowną za wcześniejsze rozwiązanie umowy. W wypowiedzeniu musi być informacja tak jak napisał togustaw87 pisze:Panowie wysłałem wypowiedzenie umowy skanem na maila. Nie wiem czy czegoś nie zaznaczyłem ale zamiast wypowiedzenie przyjąć z końcem umowy to odpisali mi, ze przyjęli wypowiedzenie i numer zostanie przeniesiony na kartę 19 stycznia (tak jakby miesiąc po rezygnacji). Umowę mam do połowy marca nie koniecznie chce się spieszyć z podpisaniem nowej. Co teraz zrobić, aby rezygnacja byłą z końcem umowy a nie 19 stycznia?
ciekawy pisze:gustaw87,
a napisałeś w wypowiedzeniu formułkę, że ma być to wypowiedzenie
z końcem umowy ?
Niestety nie napisałem. Zadzwoniłem na infolinie wycofali moją rezygnacje, napisałem nową z adnotacją o rezygnacji z końcem umowy.ciekawy pisze:gustaw87,
z końcem umowy ?
pakierhakierxd pisze:Trzeba dopisać koniecznie
Ja napisałem https://dl.dropboxusercontent.com/u/235 ... C5%82u.png
No i OK. Teraz jak chcesz ofertę od GU to na str. 348 tego tematu masz post Azaitara, w którym jest info co trzeba zrobić i jakie można otrzymać warunki umowy.gustaw87 pisze:Niestety nie napisałem. Zadzwoniłem na infolinie wycofali moją rezygnacje, napisałem nową z adnotacją o rezygnacji z końcem umowy.ciekawy pisze:gustaw87,
z końcem umowy ?
Słabo coś przeglądałeś ten temat... strona 348 - tam znajdziesz odpowiedź...Insdel pisze:witam wszystkich, jestem tu nowy, i stwierdzilem /przegladajac forum/, że mozna tu uzyskac pomoc w zakresie dobrania oferty przedluzeniowej. W lutym konczy mi sie abo 2x w play, i juz dzwonia praktycznie codziennie, interesuje mnie oferta z tel, cos ala, no limit, stacj, sms/mms, internet nie ma znaczenia moze byc nawet 500MB a wbo jest 1,5GB, na stronie jest oferta za 59złz takimi parametrami, ale telefony np s4 to masakra ile mozna uzyskac. Umowe juz wypowiedzialem.
pakierhakierxd pisze:Trzeba dopisać koniecznie
Ja napisałem https://dl.dropboxusercontent.com/u/235 ... C5%82u.png
pakierhakierxd pisze:Azatair juz sprawdzal,juz moge,tylko tv nie bylo ale wczoraj znow sie pojawil,czesto go biora temu tak
Do jasnej cholery to jest temat o przedłużaniu umów, a nie własny pamiętnik! Ogarnij się bo tylko zaśmiecasz temat!pakierhakierxd pisze:Umowa na mamę jak coś