• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 272 z 692
  • 1
  • 270
  • 271
  • 272
  • 273
  • 274
  • 692
 #774025  autor: wilderun
 30 gru 2014, 18:21
ciekawy pisze:czyli w salonie nie dadzą lepszej oferty bez aktywacji drugiej karty sim ?

jak tak to GU lepsze bo nie wymuszają aktywacji drugiej karty sim
Tak zostało mi to przedstawione. Podobnie pisał użytkownik wrzosu na stronie 335. Przed chwilą dzwoniła do mnie miła Pani z salonu z informacją, że ta oferta będzie dla mnie dostępną po 2 stycznia bo umowa kończy mi się jakoś na początku lutego i wcześniej nie mogę jej przedłużyć w salonie :?

Myślicie, że jeżeli wypowiem jutro umowę to jest szansa, że cała rozmowa z GU i dostawa tabletu zamknie się do 8 stycznia? Czy lepiej nie kombinować? Z drugiej strony tablet to nie jest droga impreza a podczas rozmowy z GU można wziąć jakąś lepszą słuchawkę i sprzedać ją na allegro. Wyjdzie na jedno jak nie lepiej :)
 #774028  autor: ciekawy
 30 gru 2014, 18:29
wilderun,

wypowiedzenie można złożyć, zarejestrować powinni w 1-2 dni robocze,

jak sam zadzwonisz, a nie będziesz czekał na telefon to może się uda,

dlaczego akurat do 8 stycznia ?

co do ofert to szukaj jakiejś tylko sim, bo sprzęt można sprzedać albo nie, zależy czy będą chętni, z tym też się trzeba liczyć
 #774038  autor: wilderun
 30 gru 2014, 18:52
ciekawy pisze:
dlaczego akurat do 8 stycznia ?
Urodziny syna. Miało być Lego ale zmieniła się koncepcja.
 #774102  autor: maryan
 30 gru 2014, 22:22
Czy to jest aktualnie najkorzystniejsza oferta przy przedłużaniu umowy?
RePlay FORMUŁA 4.0 Unlimited 1,5 GB Tylko SIM +
3 miesiące 0zł
abo 39,99zł, 15mcy
Nielimitowane połączenia do sieci komórkowych w cenie
Nielimitowane SMS/MMS do wszystkich w cenie
Nielimitowane połączenia na numery stacjonarne + 5 zł/m-c
Teraz płacę dokładnie tyle samo, tylko mam 2GB internetu (+LTE no-limit, ale tylko do końca 2014), więc nie bardzo mi się to kalkuluje ;)
Czy może jest już coś więcej co można uzyskać?
 #774153  autor: Mr.Pelisa
 31 gru 2014, 07:57
wilderun pisze:Myślicie, że jeżeli wypowiem jutro umowę to jest szansa, że cała rozmowa z GU i dostawa tabletu zamknie się do 8 stycznia? Czy lepiej nie kombinować? Z drugiej strony tablet to nie jest droga impreza a podczas rozmowy z GU można wziąć jakąś lepszą słuchawkę i sprzedać ją na allegro. Wyjdzie na jedno jak nie lepiej
Koleżanka poszła w poniedziałek do salonu i wypowiedziała umowę, chwilę później dostała smsa, że zarejestrowali zgłoszenie, następnie napisałem do Azaitara PW z nr zgłoszenia, nr telefonu i opcją jaka mnie interesuje. Tego samego dnia wieczorem zadzwonili do Niej i przedłużyła umowę ;) Jednak poinformowali ją, że mają dużo zamówień i telefon wyślą po 2 stycznia ale jak wysyłają to następnego dnia tel jest u Ciebie więc musisz wszystko przemysleć ;)
 #774154  autor: Mr.Pelisa
 31 gru 2014, 07:59
gustaw87 pisze:Panowie wysłałem wypowiedzenie umowy skanem na maila. Nie wiem czy czegoś nie zaznaczyłem ale zamiast wypowiedzenie przyjąć z końcem umowy to odpisali mi, ze przyjęli wypowiedzenie i numer zostanie przeniesiony na kartę 19 stycznia (tak jakby miesiąc po rezygnacji). Umowę mam do połowy marca nie koniecznie chce się spieszyć z podpisaniem nowej. Co teraz zrobić, aby rezygnacja byłą z końcem umowy a nie 19 stycznia?
Ty dzwoń do nich i wycofaj to zgłoszenie bo inaczej zapłacisz karę umowną za wcześniejsze rozwiązanie umowy. W wypowiedzeniu musi być informacja tak jak napisał to
ciekawy pisze:gustaw87,

a napisałeś w wypowiedzeniu formułkę, że ma być to wypowiedzenie

z końcem umowy ?
 #774157  autor: pakierhakierxd
 31 gru 2014, 08:27
Azatair juz sprawdzal,juz moge :) ,tylko tv nie bylo ale wczoraj znow sie pojawil,czesto go biora temu tak :)

Pozdrawiam :)
 #774161  autor: gustaw87
 31 gru 2014, 08:38

z końcem umowy ?
Niestety nie napisałem. Zadzwoniłem na infolinie wycofali moją rezygnacje, napisałem nową z adnotacją o rezygnacji z końcem umowy.
 #774165  autor: TurboDymoMan
 31 gru 2014, 08:50
pakierhakierxd pisze:Trzeba dopisać koniecznie :)
Ja napisałem https://dl.dropboxusercontent.com/u/235 ... C5%82u.png

Ty tak poważnie, czy masz 9 lat?

Podpisałes umowę, wiedziałeś co bierzesz a teraz 9 m-cy! przed jej końcem jak obrazony bachor piszesz, że "ona mnie nie zadowala" i na osłodę łaskawie chciałbyś telewizor?:)
 #774182  autor: Insdel
 31 gru 2014, 10:02
witam wszystkich, jestem tu nowy, i stwierdzilem /przegladajac forum/, że mozna tu uzyskac pomoc w zakresie dobrania oferty przedluzeniowej. W lutym konczy mi sie abo 2x w play, i juz dzwonia praktycznie codziennie, interesuje mnie oferta z tel, cos ala, no limit, stacj, sms/mms, internet nie ma znaczenia moze byc nawet 500MB a wbo jest 1,5GB, na stronie jest oferta za 59złz takimi parametrami, ale telefony np s4 to masakra ile mozna uzyskac. Umowe juz wypowiedzialem.
 #774183  autor: Mr.Pelisa
 31 gru 2014, 10:03
gustaw87 pisze:
z końcem umowy ?
Niestety nie napisałem. Zadzwoniłem na infolinie wycofali moją rezygnacje, napisałem nową z adnotacją o rezygnacji z końcem umowy.
No i OK. Teraz jak chcesz ofertę od GU to na str. 348 tego tematu masz post Azaitara, w którym jest info co trzeba zrobić i jakie można otrzymać warunki umowy.
Insdel pisze:witam wszystkich, jestem tu nowy, i stwierdzilem /przegladajac forum/, że mozna tu uzyskac pomoc w zakresie dobrania oferty przedluzeniowej. W lutym konczy mi sie abo 2x w play, i juz dzwonia praktycznie codziennie, interesuje mnie oferta z tel, cos ala, no limit, stacj, sms/mms, internet nie ma znaczenia moze byc nawet 500MB a wbo jest 1,5GB, na stronie jest oferta za 59złz takimi parametrami, ale telefony np s4 to masakra ile mozna uzyskac. Umowe juz wypowiedzialem.
Słabo coś przeglądałeś ten temat... strona 348 - tam znajdziesz odpowiedź...

P.s.
pakierhakierxd pisze:Trzeba dopisać koniecznie :)
Ja napisałem https://dl.dropboxusercontent.com/u/235 ... C5%82u.png
pakierhakierxd pisze:Azatair juz sprawdzal,juz moge :) ,tylko tv nie bylo ale wczoraj znow sie pojawil,czesto go biora temu tak :)
pakierhakierxd pisze:Umowa na mamę jak coś ;-)
Do jasnej cholery to jest temat o przedłużaniu umów, a nie własny pamiętnik! Ogarnij się bo tylko zaśmiecasz temat!
 #774245  autor: jackq
 31 gru 2014, 13:45
@up wyluzuj bo ci żyłka pęknie ;)
Swoją drogą brać na abo tv warty 1500zł to tez trzeba mieć dobrze w głowie nas..ne :P za tyle to się fony kupuje a nie tv hie hie

Wracając do tematu (bo mnie pelisa zlinczuje), dziś do mnie dzwonił miły i uprzejmy konsul - co się rzadko zdarza, pogadaliśmy oczywiście nadal ta sama bryndza, która była ale dowiedziałem się, że ma się coś ruszyć (inne oferty) po 15 stycznia. Zatem czekam :D
 #774266  autor: Bleys
 31 gru 2014, 15:13
Dziś zadzwonił konsultant od Azataira. Wybralem ofertę bez telefonu, wszystko zalatwione w 5 minut. THX!!! :D
 #774307  autor: pakierhakierxd
 31 gru 2014, 18:51
8 mcy wcześniej można przedłużyć :) i tak przedłuże :],gdybyś chciał wiedzieć to będzie już moja 5 przedłużona umowa w Play,jestem stałym klientem -regularnie płacę i najczęsciej zawieram umowy na 2 lata. 900zł to niezła cena za tv :D ,po co mam w sklepie płacić 1500 -telefonu nie potrzebuję bo kupiłem sobie na Allegro :D,a tv rodzicom wezmę a oni dadzą mi swój :D,mi 42 za duży do pokoju.

A bez gu narazie proponują mi abo 89,99 za taką cenę co ja teraz mam :D,czyli nic ciekawego :-)
Mam abo 69,99 no limit wszyscy + no limit sms/mms + 2gb netu + 6m lte ;)

#774339  autor: ciekawy
 01 sty 2015, 05:11
Insdel,

jak wypowiedziałeś to wyślij PW z numerem telefonu i opisem tego co chcesz do użytkownika Azaitar jakoś tak się pisze ten nick, on załatwi że ktoś zadzwoni i da dobrą ofertę,

Bleys,

a co dokładnie dostałeś, jakie warunki ?
 #774347  autor: pakierhakierxd
 01 sty 2015, 10:11
Jednak zmieniam zdanie-tv kupię w sklepie za gotówkę a przejdę na prepaid i tak 80 % połączeń to Play-stwierdziłem że minimax najlepszy będzie dla mnie ;) ,dzieki wam tak trochę zmieniłem zdanie ...

• Strona 272 z 692
  • 1
  • 270
  • 271
  • 272
  • 273
  • 274
  • 692
  • 1
  • 270
  • 271