kornas pisze:Czesc,
Poszukuje jakiegos konkretnego kontaktu do agenta, ktory podalby mi oferte przedluzenia umowy przez telefon. To co mi zaoferowano w BOK nie za bardzo mnie zadowala (brak wiedzy o telefonach). Przeszukalem forum ale poza ogolnym numerem (gdzie nie wiem na kogo trafie) konkretu nie znalazlem. Jak macie jakis namiar to bede wdzieczny. Jak jakis agent to czyta to prosze o kontakt na priv.
pozdrawiam
Na pierwszej stronie masz info o ofertach SUK, dzwonisz na standardowa infolinię (602900) i mówisz że chcesz przedłużyć umowę na następujących warunkach ......
np. R40 z pakietem 340 min, abo 45PLN/m-c, pakiet danych 250MB i telefon np. ZTE Grand X In za 189PLN
po czym pytasz czy Pan/Pani może ci takie coś zaoferować czy przełączy Cię do Sekcji Utrzymania Klienta.
Ja w tym momencie zawsze (już 5 razy) słyszałem "łączę"

i tyle potem następnej osobie powtarzasz to co wcześniej.
Więcej nie wynegocjujesz oferty SUK to max co mogą zaoferować
PS
małe pytanie do tych którzy ostatnio przedłużali umowę z telefonem ZTE - czy telefony były nieużywane, pytam ponieważ wczoraj prawie przedłużyłem umowę w salonie (wcześniej konsultant z SUK podpiął mi ją pod konto ze względu na brak w magazynie centralnym Xperii U i pewne szanse na znalezienie jej w którymś ze sklepów sieciowych) ostatecznie zdecydowałem się na wspomniane ZTE i dobrze że postanowiłem otworzyć pudełko, z oryginalną jak twierdził konsultant plombą, po jej przecięciu i wyjęciu telefonu zdziwiła mnie folia na wyświetlaczu która wyglądała jakby ktoś ją wielokrotnie odklejał i ponownie naklejał oraz co najważniejsze w historii połączeń widniało 1 połączenie na jakiś numer polski t-mobile 604..... czy spotkaliście się z podobna sytuacją? tzn z ponownym "fabrycznym" zaplombowaniem telefonu? Podejrzewam że był to telefon który ktoś zwrócił odstępując od umowy w ciągu 10 dni, tyle tylko że nie wiem czy można taki produkt ponownie sprzedać jako nowy nieużywany, dodatkowo naklejając "lewą" plombę