Czy jest tu jakiś konsultant? Kończy mi się umowa, a proponowane warunki są kiepskie.
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
michal21: zamiast ich męczyć, może warto zalogować się do apki Mój Orange? Możliwe, że tam zgarniesz rabat za przedłużenie umowy.

Tak informacyjnie piszę, czekałem 2 miesiące od złożenia wypowiedzenia - nikt się nie odezwał. Już chciałem zawierać umowę z konkurencją ale zadzwoniłem do nich sam tydzień przed końcem i dostałem adekwatny plan po tej cenie co płaciłem wcześniej.
Przedłużona umowa Orange Love: światłowód, internet 300 Mb, TV pakiet Standard + Multi+, dekoder 4K, abonament komórkowy no limit + 30GB internetu, jakiś numer stacjonarny (nie korzystam) - wszystko za 90 PLN na 24 m-ce.
Oferta przedłużeniowa plan M rabat na abonament 20zł i miesiąc gratis
Witam
Czy na forum udziela się jeszcze jakiś konsultant ?mam 4 numery na dwóch kontach do przedłużenia .
Pozdrawiam
Czy na forum udziela się jeszcze jakiś konsultant ?mam 4 numery na dwóch kontach do przedłużenia .
Pozdrawiam
Umowa przedłużona Orange Love (Internet VDSL, Telefon VOIP, TV Optymalna, komórka): 84,99 za pierwsze 6 miesięcy, później 94,99
Witam, czy jest ktoś z działu utrzymania? rezygnacja złożona i nikt nie dzwoni...
Witam. Interesuje mnie światłowód z tv. Mam jeszcze trzy komórki do przeniesienia. Jeden numer kończy się w marcu. Zapraszam konsultanta do przedstawienia oferty.

Witam, jeśli jest jakiś konsultant na forum proszę o kontakt z ofertą przedłużenia 5 numerów.
Witam,
kończą mi się umowy na 3 abonamenty komórkowe, proszę o kontakt na PW, jeśli jakiś konsultant czyta
kończą mi się umowy na 3 abonamenty komórkowe, proszę o kontakt na PW, jeśli jakiś konsultant czyta

Witam, czy mogę prosić o kontakt konsultanta? Do przedłużenia Orange love (tv+ Multi, net, telefon stacjo i komórkowy) + oddzielny numer komórkowy.
W maju kończy mi się umowa na Orange love standard (pakiet tv, net, tel). Czy firma jest w stanie zaproponować coś co przekona mnie przed ucieczką tu: https://www.upc.pl/pakiety/telewizja-internet-play/ ? Czekam na kontakt 

Witam
Teściowa ma 3 numery w orange którym za 2 msc się kończy umowa.
Ma je na firmę.
Gdyby miało być to w opcji bez tel. To co można uzyskać najtaniej, tak by każdy numer miał po 20- 25gb internetu poza tym wszystko nolimit?
Jeśli jest tu jakiś konsultant proszę o priv
Teściowa ma 3 numery w orange którym za 2 msc się kończy umowa.
Ma je na firmę.
Gdyby miało być to w opcji bez tel. To co można uzyskać najtaniej, tak by każdy numer miał po 20- 25gb internetu poza tym wszystko nolimit?
Jeśli jest tu jakiś konsultant proszę o priv
Cześć. Mam do przedłużenia Orange love mobilny oraz dwa nr kom. Proszę o kontakt konsultanta.....
W czerwcu kończy mi się umowa na Orange Love (abo + TV + światłowód 300 Mpbs) i 4 kolejne abonamenty mobilne - wszystko na jednym koncie anonenckim.
Proszę o kontakt konsultanta, ktory mógłby zaproponować cos podobnego jaj mam teraz (za całość płacę 150 zl). W aplikacji Orange nic ciekawego - zniżka 25 zł za numer, czyli plan 65 zł za 40 zł.
Proszę o kontakt na priv
Proszę o kontakt konsultanta, ktory mógłby zaproponować cos podobnego jaj mam teraz (za całość płacę 150 zl). W aplikacji Orange nic ciekawego - zniżka 25 zł za numer, czyli plan 65 zł za 40 zł.
Proszę o kontakt na priv
Witajcie!
Związku zbliżającym się końcem okresu umowy "utrzymaniowej" na Orange Love ( Internet stacjonarny + tel.komórkowy + 2 dodatkowe tel. komórkowe ) - Proszę o kontakt konsultanta w celu wynegocjowania utrzymaniowej umowy.
Związku zbliżającym się końcem okresu umowy "utrzymaniowej" na Orange Love ( Internet stacjonarny + tel.komórkowy + 2 dodatkowe tel. komórkowe ) - Proszę o kontakt konsultanta w celu wynegocjowania utrzymaniowej umowy.

Skontaktowałem się dziś z Orange i oferta dla mnie to Orange Love (abo + światłowód) za 79.99 zł (10 zł taniej niż standardowo), do tego 4 abo za 30 zł w najtańszym Planie S (5 zł rabatu za przedłużenie). Razem wychodzi 199,99 zł czyli o 50 zł więcej niż mam teraz, a w pakiecie Love nie ma TV.keza01 pisze: ↑29 kwie 2023, 16:44W czerwcu kończy mi się umowa na Orange Love (abo + TV + światłowód 300 Mpbs) i 4 kolejne abonamenty mobilne - wszystko na jednym koncie anonenckim.
Proszę o kontakt na priv
Jak wyciągnąć więcej z pomarańczy? Czy złożenie rezygnacji lub przeniesienie nr do innej sieci coś zmieni w podejściu do klienta z 20 letnim stażem

Wypowiedzenie pakietu Love 4 w 1 wysłane miesiąc temu.
Propozycja: ten sam pakiet ze światłowodem 300mb/s i pakietem TV optymalnym za 99 zł przez pierwsze 6 miesięcy, potem za 119 zł
.
Więc albo ja mam pecha albo nie liczcie na wiele
.
Propozycja: ten sam pakiet ze światłowodem 300mb/s i pakietem TV optymalnym za 99 zł przez pierwsze 6 miesięcy, potem za 119 zł

Więc albo ja mam pecha albo nie liczcie na wiele

W Związku ze zbliżającym się końcem okresu umowy (4x tel) - Proszę o kontakt konsultanta w celu wynegocjowania utrzymaniowej umowy