Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Sieć
Orange
Kiedyś było tak, że nowa umowa obiązywała od najbliższego okresu rozliczeniowego. Teraz trzeba czekać do końca starej umowy.Mysz pisze:Jeśli ktoś z was przedłużał umowę, to pewnie może mi powiedzieć, czy będzie to od najbliższego okresu rozliczeniowego, czy dopiero od końca umowy tzn. od 19 grudnia
nie dostaniesz nic więcej ponieważ ta oferte jest zamknieta i mozna tylko dostać te 100%więcej i wieczory i weekendy60.nie bierz abonamentu 50 tylko 25 i w przeciągu 24 misięcy zyskasz 600zł.ponieważ będziesz miał tańszy abonament o 25zł.a i lepiej skorzystać z propozycji jeżeli zadzwonią do Ciebie lub iść do salonu.cezarylee pisze:HAHA, to teraz Was rozwale. Dzwonie sobie na *400 i mówie, ze chcialem się porozmawiać o przedluzeniu umowy, i ze interesuje mnie promocja "Co za numer" a ona mówi, ze nie wie o jaką mi chodzi, i ze nie slyszała o takiej :hahaha: i ja jej tłumaczylem ile min. i co w niej jestTeraz musze zadzwonić jeszcze raz, mam nadzieje, ze nie trafię na nią znowu
Brak słow...
Co mi zaoferowala, bez telefonu na 24 miecha:
Plan Na Rozmowy 180 w opcjach dodatkowych:
+150 min przez 18 mc do ORANGE
+30 min do Wszystkich przez 18 mc
i zebym sie nie odezwal+ 9 mc Orange Free za darmo. (tylko nie powidziala, ile później mialbym placic za to)
Ktoś przedluzyl umowe z promocją "Co za numer", jesli tak, to co wywalczyliście?
]Mysz pisze:Do Pawlik:
Byłem w Jednej Idei z Rachunkiem 25 i pozostałem przy takim samym zobowiązaniu. Wziąłem umowę na 24miesiące, ponieważ w krótszej opcji gratisy były tylko na 6 miesięcy, a w dłuższej na całą umowę. Dostałem 100% więcej kwoty deklarowanej