bebe pisze:Ja dzisiaj złożyłem wniosek o przeniesienie numeru do Play. Tam za 45 pln będę miał 100 minut do wszystkich i 100 do Play, gdzie mam coraz więcej znajomych. Do tego dobry telefon w rozsądnej cenie. Najśmieszniejsze jest to, że gdy zadzwoniłem do Ery dowiedzieć się kiedy kończy mi się umowa, to konsultantka zapytała czy chcę zrezygnować z usług Ery. Odpowiedziałem, że tak, a ona na to -aha. Normalnie śmiech na sali, zero troski o klienta, zero chęci zatrzymania. I nie to, że jestem osobą, która płaci rachunki po 20 pln, tylko mam 5 telefonów w Erze. Teraz będzie ich 4;)
Myślisz, że jak masz na siebie 5 numerów, to jesteś kimś dla Ery. Niestety, tak nie jest. Patrząc po ofercie, jaką chcesz wziąć w Play'u, to (przynajmniej za ten numer, którego umowa kończy się) nie płacisz jakichś horrendalnych rachunków. Faktury za jeden numer, których średnia jest na poziomie 40-80 zł a nawet i więcej nic tu nie zdziała... Liczą się ci, co płacą średnio po mniej więcej 200 zł i więcej.
Mamy wolność wyboru, nikt nie trzyma za ogon w Erze czy innej sieci... Można wybierać, przebierać do woli (abo, mix, karta).
...:::DiAbOlO:::...