Japierdziele, za co w niby takie dobre oferty dostajecie?
chyba muszę otworzyć firmę 

Mam nadzieję że osoby które ostatnio kupiły "6" masowo nie będą z tego powodu popełniać samobójstw. Możesz w skrócie napisać jaką kosmiczną technologię ma 6S i co ma lepszego ?qaz pisze:Ten różowy iphone wygląda naprawę fajnie i uważam, że pasuje nie tylko dla kobiety. Dużo fajniejszy jest niż srebrny i złoty. Ostatecznie pewnie i tak wezmę szarego, ale cały czas kusi mnie ten kolor.![]()
Kompletnie nie masz pojęcia o czym piszesz... Pomiędzy 6, a 6s jest technologiczna przepaść.Leo pisze:Przy okazji iPhona 6 16 GB można dostać w MM za 2600 zł i 50 rat a niedawno cena detaliczna w Apple Store była 3200 zł. Między 6 a 6S jest mało zmian. Dopiero za rok wersja 7 pokaże coś konkretnego.
135 netto czyli jeszcze + 23% vatuagenttomek pisze:ja jutro dostaję 6s 16gb w abo dla firm z rabatem 20% biz vip xl, czyli 0 zł przy odbiorze, 0 za aparat, wliczony jest w abonament i miesięcznie płacę 135zł netto i mam internet no limit (akurat mialem cos zakupic do domu i swietnie sie zlozylo, juz nie musze, bede udostepnial na maca) 1gb w unii i jakies mb poza, oczywiscie reszta no limit rowniez.
I to jest wg Ciebie mało? Do tego można jeszcze dorzucić znacznie szybszy touch id z takich bardziej znaczących rzeczy. Osobiście też bym nie wymienił raczej 6 na 6S, ale z tych dwóch zdecydowanie wybrałbym 6S, zwłaszcza, że mogę mieć tel i abonament bez limitu w cenie telefonu bez abonamentu.Leo pisze: Mam nadzieję że osoby które ostatnio kupiły "6" masowo nie będą z tego powodu popełniać samobójstw. Możesz w skrócie napisać jaką kosmiczną technologię ma 6S i co ma lepszego ?
Z tego co ja czytałem to w 6S pojawiły się: "3D Touch", szybszy procesor, podwojoną pamięć RAM, zwiększoną matrycę w aparatach (8 na 12) i wytrzymalsze aluminium. Podobno słabsza bateria ale nowsze podzsespoły (bardziej energooszczędne) dały ten sam czas czuwania.
Co do nowości w "różu" to co niektórzy mówią że w odpwiednim oświetleniu wygląda jak czysta "miedź". Każdy musi ocenić sam czy ten kolor mu odpowiada. Pod koniec roku Apple zaprezentuje prawdopodobnie serię 6C w obudowach plastikowych.
dokładnie, 160parę brutto, ale to mnie nie obchodzi. Mój rzecyzwisty koszt miesięczny wyniesie 110zł...vat'u nie płacę, odliczam 18% dochodowego...realnie z kieszeni poleci 110zł miesięcznie. Umowa na 24 miesiące.135 netto czyli jeszcze + 23% vatu
umowa na 24 miesiące ?
I iphone 6s za 0zł, tak? :Oagenttomek pisze:dokładnie, 160parę brutto, ale to mnie nie obchodzi. Mój rzecyzwisty koszt miesięczny wyniesie 110zł...vat'u nie płacę, odliczam 18% dochodowego...realnie z kieszeni poleci 110zł miesięcznie. Umowa na 24 miesiące.135 netto czyli jeszcze + 23% vatu
umowa na 24 miesiące ?
Tu nie ma co się podniecać,99 % ofert firmowych jest gorszych od zwykłych .Ja już wszystkie wywaliłem firmowe na zwykłe,jak dobrze będziesz szukał to dla prywatnego o wiele lepsze oferty trafisz,tylko trzeba czekać i szukać a nie brać pierwsze lepsze .szymihej pisze:I czym niby firma prezentuje się lepiej od zwykłego abonamenta...?
qaz pisze:Dyspozycję przeniesienia na kartę można złożyć tylko w salonie.
Pamiętaj tylko, że jeśli złożysz wypowiedzenie z dyspozycją przeniesienia na kartę to automatycznie blokujesz możliwość kontaktu z DUK gdyż zmieniasz taryfę z abonamentu na kartę i nikt Ci nic nie zaoferuje a nawet nie będziesz mógł przedłużyć umowy tak jak pozostali tylko pozostanie Ci nowa aktywacja.pociej pisze:Macie może gotowy wzór wypowiedzenia z zastrzeżeniem aby przenieść numer na ofertę na kartę, nie chciałbym żeby przepadł... Czy takie przejście jest bez zobowiązania ?
Czeka mnie mała walka z DUK, ale dość późno się zorientowałem że umowa się kończy 28.10...
pokaż mi lepszą z netem no limit i phonem 6s za 0 zł na rynkuTu nie ma co się podniecać,99 % ofert firmowych jest gorszych od zwykłych .Ja już wszystkie wywaliłem firmowe na zwykłe,jak dobrze będziesz szukał to dla prywatnego o wiele lepsze oferty trafisz,tylko trzeba czekać i szukać a nie brać pierwsze lepsze .