No to faktycznie cos sie w koncu w TM ruszylo. Tak czy siak jednak przedluzenie Orange ze swoimi -30% powymiatal wszystkich cena i raczej minie troche czasu zanim inni zejda tak z cena 

Ją tam niewiem jak Ty patrzysz na ceny bo ja widzę w cenniku przy abo premium S3 za 199 zl, a Xperia Z kosztuje 219 zl. Oczywiście po znizkach w SUK.dakoolk pisze:Fakt, jest lekka korekta w dół, ale raczej na gorsze telefony (np. Xperia SP), ale jest też "ukryta podwyżka" (w pewnym sensie) -np. SGS3 nie ma już zniżki za IBOA, chyba, że to będzie w innym cenniku
To nie było z SUK.flypek pisze:Czy jest jakaś zależność, im wyższy abo tym większa zniżka od SUK na tel?
Po wcześniejszym wpisie widać ~300zł w abo 89.. Jak ktoś ma jakaś informacje jak to w wyższych wyglada niech napisze.
Angel of Death obie umowy przedłużane czy nowe abonamenty?
porównaj do konkurencji czy dostaniesz takie warunki i taką cenę telefonu przy przeniesieniu numeru i będziesz wiedziałtrojannin pisze:Witam.dostałem propozycje abo 39.99,internet 500mega,400 minut do wszystkich,umowa 24 miesiace,telefon sony ixperia M.Brać czy to lipna propozycja.Oceńcie.Pozdrawiam
No i za 79 abo dostałem Xperię Z za 219. Koniec tematu. Teraz tylko sprzedać dobrze i znaleźć taniego G2.usiu128 pisze:porównaj do konkurencji czy dostaniesz takie warunki i taką cenę telefonu przy przeniesieniu numeru i będziesz wiedziałtrojannin pisze:Witam.dostałem propozycje abo 39.99,internet 500mega,400 minut do wszystkich,umowa 24 miesiace,telefon sony ixperia M.Brać czy to lipna propozycja.Oceńcie.Pozdrawiam
Oferta z dzisiaj:
79,99 brutto:
- no limit rozmowy,
- no limit smsy/mmsy,
- no limit stacjonarne
- 2gb internet
umowa 24mce:
- Iphone 4s 8gb - 69zł
- Samsung Galaxy SIII - 199zł,
- Sony Xperia Z - 219zł,
- Htc Desire 500 - 1zł.
Pytałem jeszcze o Note III
119,99zł
- no limit rozmowy,
- no limit smsy/mmsy,
- no limit stacjonarne
- 2gb internet
umowa 24mce i telefon za 799zł brutto - ale dopiero w przyszłym tygodniu na magazynie będzie.
Tak przedłużałem 2 umowy. Standardowa cena telefonu 369zł zrabatowana do 69zł i abonament obniżony z 89,90 do 79,90zł.flypek pisze:Czy jest jakaś zależność, im wyższy abo tym większa zniżka od SUK na tel?
Po wcześniejszym wpisie widać ~300zł w abo 89.. Jak ktoś ma jakaś informacje jak to w wyższych wyglada niech napisze.
Angel of Death obie umowy przedłużane czy nowe abonamenty?
Trzeba było brać iP4S. Mniejsza inwestycja a nadal można go sprzedać jako nowego za 1200złpiohal pisze:No i za 79 abo dostałem Xperię Z za 219. Koniec tematu. Teraz tylko sprzedać dobrze i znaleźć taniego G2.
nie znam się na telefonach i nie wiem czy chcesz go sprzedawać,trojannin pisze:Witam.dostałem propozycje abo 39.99,internet 500mega,400 minut do wszystkich,umowa 24 miesiace,telefon sony ixperia M.Brać czy to lipna propozycja.Oceńcie.Pozdrawiam
Nadal biję się z myślami, czy przedłużać umowę. W Orange nie udało mi się załapać na telefon, bo te które mnie interesowały były akurat chwilowo niedostępne.Nathan pisze:Ludek standardowo ugrasz w SUK -10zł na abo (59.9 na 24 miesiące) i 150zł zniżki na telefon.
Biorąc abonament w Orange 89,90 - rabat na abo 30% = okolo 69 zl i lumia 925 za 99 zl wg mnie oferta jest dobra jeśli takiego telefonu szukaszLudek pisze:Nadal biję się z myślami, czy przedłużać umowę. W Orange nie udało mi się załapać na telefon, bo te które mnie interesowały były akurat chwilowo niedostępne.Nathan pisze:Ludek standardowo ugrasz w SUK -10zł na abo (59.9 na 24 miesiące) i 150zł zniżki na telefon.
Chciałabym Lumię 920, ale tej TM nie ma. Jest 900, ale w kosmicznej cenie (IBOA 1239,00 zł). W Orange jest 925, ale z kolei za wysoki abo (89,99 i do tego bez MMS).
W TM w moim zasięgu jest Lumia 625, przy abo za 69,99 zł - "Oferta multimedialną Comfort” mam ją w IBOA za 99,00 zł.
Czy przy obecnych zmianach nadal można wynegocjować -10,00 zł i 150,00 zł zniżki na tel.?
Z tego co wiem i co raportowali inni, to nie chcą dokładać paczki SMS za darmo. Czasem ją proponują "za darmo", choć wtedy nie ma zniżki na abonament, a zatem wychodzi na to samo.kotziriomote pisze:arasel, można negocjować cenę smsów?