- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Mi proponowali Z1 za 399 przy abo 119. Nie wziąłem i czekam z przedłużeniem. Zobaczymy co jutro będzie ale raczej kiszka.sadeq pisze:Koledzy,czy oferta 129 zł-nielimitowane rozmowy + sms/2 GB internetu do tego Xperia Z1 cena 599 to dobra oferta czy niezbyt?:) umowa 24 miesiące
2 dni temu moja mama (z moją pomocą z kontaktem z SUK) przedłużyła umowę - Pani z SUK dałą jej 10 zł zniżki na zawsze rozmawiaj (do taryfy Premium) - nie była skłonna obniżać abonamentu, ale i tak łączna cena jest taka sama, a w grę wchodziła tylko oferta T-Mobile z tą usługą. Do tego XPeria Z ze zniżką 200 zł (do 399 zł). Niżej nie chciała zejść, być może ze względu na jutrzejszą podwyżkę... 
Przy okazji podzielę się sposobem na zamówienie przez iBOA (dla tych, którzy nie dogadują się z SUK) telefonów, które w iBOA są niedostępne a dostępne są w e-sklepie (np. promowany ciągle na stronie głównej Samsung Galaxy S3). Trzeba najpierw zalogować się w iBOA, potem (np. w drugim oknie przeglądarki) wybrać ten telefon który chcemy w e-sklepie, dodać do koszyka, kliknąć przejśćie do zamówienia, a potem, jak wyświetla się podsumowanie taryfy i telefonu wybrać opcję "zmień taryfę" i są 3 zakłądki - nowa oferta, oferta dla obecnych klientów oraz przedłużenie umowy. Jak można się domyślić, klikamy 3-cią zakładkę i ... już jesteśmy w iBOA z dodanym do koszyka telefonem w ofercie przedłużeniowej
Powodzenia jak ktoś dziś będzie próbował kupić jakiegoś "super smartfona" (jak wciskaną strasznie przez SUK Xperię SP) przed jutrzejszą podwyżką (żeby za dużo nie dać, ale i nie było ryzyka zwrotu kasy
)

Przy okazji podzielę się sposobem na zamówienie przez iBOA (dla tych, którzy nie dogadują się z SUK) telefonów, które w iBOA są niedostępne a dostępne są w e-sklepie (np. promowany ciągle na stronie głównej Samsung Galaxy S3). Trzeba najpierw zalogować się w iBOA, potem (np. w drugim oknie przeglądarki) wybrać ten telefon który chcemy w e-sklepie, dodać do koszyka, kliknąć przejśćie do zamówienia, a potem, jak wyświetla się podsumowanie taryfy i telefonu wybrać opcję "zmień taryfę" i są 3 zakłądki - nowa oferta, oferta dla obecnych klientów oraz przedłużenie umowy. Jak można się domyślić, klikamy 3-cią zakładkę i ... już jesteśmy w iBOA z dodanym do koszyka telefonem w ofercie przedłużeniowej

Powodzenia jak ktoś dziś będzie próbował kupić jakiegoś "super smartfona" (jak wciskaną strasznie przez SUK Xperię SP) przed jutrzejszą podwyżką (żeby za dużo nie dać, ale i nie było ryzyka zwrotu kasy

Nie wiem skąd u was takie info, że od jutra będą droższe telefony!?!
Skoro mają dać gwarancję, to ceny muszą być odpowiednie do rynkowych. Pamiętajcie, że konkurencja w nowym roku nie zaprezentowała jeszcze żadnych ofert. T-M podobno chce zyskiwać klientów - taką ma strategię na ten tok, wg. zapewnień władz. Musi się liczyć z ostrą reakcją Orange, który w ostatnim czasie jest bezkonkurencyjny na rynku!
Skoro mają dać gwarancję, to ceny muszą być odpowiednie do rynkowych. Pamiętajcie, że konkurencja w nowym roku nie zaprezentowała jeszcze żadnych ofert. T-M podobno chce zyskiwać klientów - taką ma strategię na ten tok, wg. zapewnień władz. Musi się liczyć z ostrą reakcją Orange, który w ostatnim czasie jest bezkonkurencyjny na rynku!
Zwróć uwagę że telefony objęte gwarancja to nie specjalnie te modele które oferuje na wyprzedaży Orange lub są tańsze w T-Mobile juz teraz. A to ze telefony maja być tańsze niż u konkurencji nie znaczy że nie mogą być droższe niż terazszpenton pisze:Nie wiem skąd u was takie info, że od jutra będą droższe telefony!?!

Na taką odpowiedź liczylem pisząc przed świętami moja prośbę, która co niektórzy wyśmiewaliusiu128 pisze:powiem tak... ceny będą niższe w porównaniu do obecnego cennika dla klientów którzy przedłużają umowy - ale nie ma co liczyć na spektakularne obniżki...

Tak czy inaczej, już po przysłowiowych ptakach bomojej mamie na pewno nie będzie się chciało odsylac jej ukochanej Xperii w ramach odstąpienia od umowy zawartej na odległość

Fakt, jest lekka korekta w dół, ale raczej na gorsze telefony (np. Xperia SP), ale jest też "ukryta podwyżka" (w pewnym sensie) -np. SGS3 nie ma już zniżki za IBOA, chyba, że to będzie w innym cenniku

Do mnie już jadą 2xiP4S po 69zł za sztukę (300zł zniżki na aparat), przy abo. na 24 m-ce za 79,90zł - NO LIMIT + 2GB. Rabat na abo. 10zł.
Pozdrawiam AoD!
Pozdrawiam AoD!