• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 264 z 675
  • 1
  • 262
  • 263
  • 264
  • 265
  • 266
  • 675
 #828619  autor: klimasz
 13 paź 2015, 14:40
qaz pisze:Właśnie dzwonił do mnie Pan z orange i zaproponował abonament 59zł w tym wszystko bez limitu net 5GB, 400 min i 100 MB w roamingu, a do tego iphone 6S 64GB w cenie 1909 zł lub 16GB w cenie 1400 zł.
Czy podsumowując - 59*24 =1416 do tego 1909 za tel i wychodzi 3325 zł czyli taniej niż tel bez abonamentu który kosztuje w tej wersji 3699 zł.
Problem tylko w tym, że obecnie nie mają go na stanie i ma się kontaktować jak się pojawi... Czyli jeszcze bardzo możliwe, że nic z tego nie będzie.
Czyli w końcu dostałeś 30% zniżki :D To byłyby jaja jakby zmienili Ci warunki - mam nadzieję, że najlepsze zapisane raz nie giną, chociaż po wczorajszych rozmowach nic mnie już nie zdziwi :mrgreen:
 #828622  autor: qaz
 13 paź 2015, 14:48
klimasz pisze: Czyli w końcu dostałeś 30% zniżki :D To byłyby jaja jakby zmienili Ci warunki - mam nadzieję, że najlepsze zapisane raz nie giną, chociaż po wczorajszych rozmowach nic mnie już nie zdziwi :mrgreen:
Mnie też już nic nie zdziwi dlatego raczej sceptycznie i z dystansem do tego podchodzę, bo za chwilę może się okazać, że nic jednak z tego nie będzie.
zielony71 pisze:Ja na Twoim miejscu to bym sobie zapisał nazwisko konsultanta i już z nikim innym nie rozmawiał;-)
Myślałem o tym, ale ostatecznie mi to umknęło niestety.
 #828638  autor: klimasz
 13 paź 2015, 15:53
Jest wesoło, wysłałem 5 października wypowiedzenia na dwa numery, jedno zgłoszenie zamknięte i podali mi datę wyłączenia numeru. Drugi numer dzisiaj dostaję maila o treści:
Dzien dobry, potrzebujemy wiecej czasu, aby wyjasnic zgloszenie. Odpowiedzi udzielimy najpozniej do 04-11-2015. Przepraszamy za opoznienie. Nr zgloszenia **********. Pozdrawiamy, Orange
:lol: W obu napisałem to samo, że w związku z niezadowalającą ofertą wypowiadam umowę na koniec okresu zastrzeżonego, jeżeli dostałbym jakąś zniżkę, chętnie zapoznam się z ofertą. Jest ciekawie :D
 #828654  autor: Krisperson
 13 paź 2015, 18:57
Odnośnie polityki tej sieci - dzwoniłem dziś do DUK - dają 10% rabatu na abonament i 200zł rabatu na słuchawkę której cena przed rabatem jest skalkulowana na takim poziomie, że nawet po ich rabacie jest znacznie drożej niż on-line dla nowego klienta. Jeśli ktoś na forum może pomóc w uzyskaniu rabatu na poziomie -30% i normalną cenę słuchawki to proszę o kontakt na PW - dogadamy się.
 #828659  autor: ddel82
 13 paź 2015, 19:34
witam , tak jak kilka osob pislo, w sumei pierwszy post ale od dawna obserwuje co sie dzieje.

umowa konczy mi sie na koniec miesiaca. dzisiaj oferta po moim telefonie. wypowiedzenei zlozone.

lg g4 - 200zł( minus 200 zł od ceny salonowej) abonament 89,99 zł/24 msc do wyboru -20% na cała umowe lub 6 msc pierwszych gratis.

szalu nie ma ...2 letnia umowa to ok 2800 zł...
na stronie orange bez problemu jest opcja bez telefonu z takim samym pakietem za 59,99zł umowa na 2 lata w tym 6msc gratis wiec wychodzi ~1080 zł za abo wiec na telefon zostaje ponad 1700 zł a ta suchawke za tyle mozna wychaczyc.

wiec troche slabo. jak by mi z5 dali w tej cenie bym sie moze zdecydowal , ale z tego co wiem brak w duk.

co sadzicie??

p.s by nie utracic numeru bede chail by numer przeszedl na karte, czy musze isc do salonu by dac im takie info? rozumiem ze wypowiedzenei nadal bedzie do tego dnai co zlozylem tylko poprostu dyspozycja wylaczenia numery zostanie zmieniona na przejscie na karte?

pozdro

p.s jak ktos z Orange jest i moze zaproponowac cos lepszego poporsze na priv
Ostatnio zmieniony 13 paź 2015, 19:47 przez ddel82, łącznie zmieniany 1 raz.
 #828660  autor: Davidvia0
 13 paź 2015, 19:41
Przecież te oferty są bardzo dobre. Do tej pory był LG G3 w tej cenie, a ty masz G4 w ofercie? 90*18 = 1620 zł (+200 zł za tel), a tel za 1300-1400 zł można sprzedać (a może więcej), jak Ty to policzyłeś? Z5 gdyby dawali to by musieli dopłacać ... Trochę nie ogarniam, czego tutaj niektórzy oczekują - łaski ze strony Orange? Może iPhone 6S za 1 zł w abo 90? Chyba, że mówisz o jakiś ratach za telefon (poza abonamentem)? ... Ja też czekam na Z5, ale mam dwie opcje - albo przedłużyć obecną ofertę albo przenieść numer z Playa do Orange.
 #828665  autor: user_delete64
 13 paź 2015, 19:48
zielony71 pisze:Ja na Twoim miejscu to bym sobie zapisał nazwisko konsultanta i już z nikim innym nie rozmawiał;-)
Ja tak zrobiłem. Zapisałem nazwisko konsultanta (zgodziłem się na zaproponowane warunki tylko telefonu nie było na stanie - pani konsultantka powiedziała, że zadzwoni kiedy telefon się pojawi, a jakbym zmienił zdanie i chciał jednak inny telefon to żebym dzwonił i przekazał jakiemuś konsultantowi prośbę o kontakt z jej strony). Zmieniłem zdanie co do telefonu bo pojawiły się lepsze oferty, dzwoniłem ze 4 razy do duk, każda kolejna oferta była gorsza, prosiłem więc 3 razy o kontakt wspomnianej wcześniej pani konsultant - do dziś się nie odezwała a minął już ponad tydzień.
 #828670  autor: ddel82
 13 paź 2015, 20:04
jak by bylo jak zrozumiales to bym to bral od razu. bo to by byla bardzo dobra oferta...

a tak to chyab podziekuej
tylko mam koneic wymowienia z utrata numeru...
a chyab go zachowa wiec czeka mnei droga do salonu z taka dyspozyca?? czy dobrze rozumiem??
 #828672  autor: krynioo79
 13 paź 2015, 20:12
Oferta po rezygnacji z DUK
Rozmowy bezograniczeń do wszystkich sieci komórkowych i stacjonarnych,sms do wszystkich sieci i 2GB internet za 17zł z jakimś groszem ,czy to max co można wynegocjować?
 #828673  autor: klimasz
 13 paź 2015, 20:15
kru pisze:
Ja tak zrobiłem. Zapisałem nazwisko konsultanta (zgodziłem się na zaproponowane warunki tylko telefonu nie było na stanie - pani konsultantka powiedziała, że zadzwoni kiedy telefon się pojawi, a jakbym zmienił zdanie i chciał jednak inny telefon to żebym dzwonił i przekazał jakiemuś konsultantowi prośbę o kontakt z jej strony). Zmieniłem zdanie co do telefonu bo pojawiły się lepsze oferty, dzwoniłem ze 4 razy do duk, każda kolejna oferta była gorsza, prosiłem więc 3 razy o kontakt wspomnianej wcześniej pani konsultant - do dziś się nie odezwała a minął już ponad tydzień.
No właśnie i nie wiem, czy w takim przypadku się śmiać z tego Orange, czy płakać...
krynioo79 pisze:Oferta po rezygnacji z DUK
Rozmowy bezograniczeń do wszystkich sieci komórkowych i stacjonarnych,sms do wszystkich sieci i 2GB internet za 17zł z jakimś groszem ,czy to max co można wynegocjować?
Wychodzi na to, że dostałeś maksymalną zniżkę (-30%) a do tego stacjonarne i dodatkową paczkę danych. Krótko mówiąc jesteś wśród szczęśliwców :P
 #828750  autor: szejkeR
 14 paź 2015, 10:19
Witam,

czy ktoś tutaj się orientuje kiedy iPhone 6s 64 Gb będzie w Orange w DUK? Dostępność telefonów jest u nich wręcz żenująca. Na stronie były dostępne natomiast DUK ich nie posiadał. Wczoraj niby się pojawiły ale wersja 64 Gb niedostępna. Może ktoś z branży ma jakieś info o tym kiedy mogą być dostępne?

Z góry dzięki
 #828755  autor: klimasz
 14 paź 2015, 10:56
derik pisze:Cześć, jak można sprawdzić czy wypowiedzenie jest zarejestrowane?
Wysłane na [email protected]
Nie dostałem również żadnego potwierdzenia.
Dzięki.
W teorii na drugi, trzeci dzień powinno przyjść powiadomienie sms, że wpłynęło zgłoszenie reklamacji. Tak było u mnie na obu numerach. Następnego dnia od informacji o otrzymaniu zgłoszenia - info kiedy wyłączą numer. Na drugim numerze natomiast informacja, że potrzebują na rozpatrzenie takiej "reklamacji" miesiąc :D . LOTERIA! ;)

Jeżeli masz Orange Online w statusie zgłoszeń powinno być info, że wpłynęło Twoje zgłoszenie.
  • Strona 264 z 675
  • 1
  • 262
  • 263
  • 264
  • 265
  • 266
  • 675
  • 1
  • 262
  • 263
  • 264