- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
No spoko 

Pozdrawiam 

tylko szkoda że brak stacjonarnych,ja jednak wolę pełny no limit 

Pozdrawiam 

zamiast niepotrzebnego netu daliby no-limit na stacjo i by bylo luks 

Akurat dla mnie net ważniejszy od stacjonarnych bo na stacjonarne dzwonię max 10 minut w mies. a netu wykorzystuje od 500 mb do ponad 1.5 gb-zależne od mca 

Pozdrawiam 

spoko - kazdy chce czego chce - mnie net powiewa
po prostu oferty powiny byc bardziej elastyczne i powinno sie moć placic za to z czego sie korzysta...
mialem oferte z 2GB netu i na tej karcie mam dzis jakies 20GB nie wykorzystanego transferu na dzis

mialem oferte z 2GB netu i na tej karcie mam dzis jakies 20GB nie wykorzystanego transferu na dzis

ludzie, dajcie spokój
,
oferty za większą kase byłyby dawno i nikt nie narzekał, a teraz no limit w normalnej cenie, a wam źle
, zawsze możecie płacić więcej
,
no i po co piszecie w temacie Play o innych sieciach jak ludzie chcą czytać o Play w tym temacie, a nie i innych sieciach,
fajna ta oferta z linka użytkownika heretsch, może to zapowiedź, że po nowym roku będą lepesze oferty, ktoś coś wie ?

oferty za większą kase byłyby dawno i nikt nie narzekał, a teraz no limit w normalnej cenie, a wam źle

no i po co piszecie w temacie Play o innych sieciach jak ludzie chcą czytać o Play w tym temacie, a nie i innych sieciach,
fajna ta oferta z linka użytkownika heretsch, może to zapowiedź, że po nowym roku będą lepesze oferty, ktoś coś wie ?
Jeśli można spytać to za ile sie udało wyszarpać tego E8 ?wibra pisze: Trezba miec troche oleju w głowie
Nie wiem, czy już to widzieliście, teraz dopiero wszedłem na blog playa
Nowa oferta świateczna
http://www.blogplay.pl/2014/12/swiatecz ... telefonem/
cennik telefonów
http://www.play.pl/resources/pdf/cennik ... ULA-40.pdf
niezła szopka hehehe kogo oni chca nabrać na taki szit

Sony Xperia Z2 2149zł buehuehe
dość ciekawa konstrukcja oferty, że abonament się sam obniży po umowie na czas określony kiedy umowa przejdzie w czas nieokreślony,
w tym pdf z cenami telefonów to ludzie,którzy chcą telefon głównie do rozmów, sms, netu to znajdą dla siebie telefon, jak dla szpanu to mogą zapłacić więcej za szpan
w tym pdf z cenami telefonów to ludzie,którzy chcą telefon głównie do rozmów, sms, netu to znajdą dla siebie telefon, jak dla szpanu to mogą zapłacić więcej za szpan

Poszukuję kodu pracowniczego do Play. Czy ma ktoś może do nich dostęp?
witam
Kończy mi się umowa za 2m-ce, czy jak złoże wypowiedzenie jest szansa że zaproponują mi lepszą oferte, bo jak na razie dzwonią z mega słabymi ofertami
Kończy mi się umowa za 2m-ce, czy jak złoże wypowiedzenie jest szansa że zaproponują mi lepszą oferte, bo jak na razie dzwonią z mega słabymi ofertami
Witam!
za dwa miesiące kończy mi się umowa na internet w Play na 12 m-cy , póki co nie podjąłem rozmów biurem obsługi. Chciałem zapytać forumowiczów co teraz na rynku wydaje się być najbardziej sensowne w granicach +/- 40zł. czy czekać do końca umowy i wtedy się rozglądać za jakąś ofertą .
Mam dobry zasiąg LTE Plusa i Play T-mobile bez lte.
Pozdrawiam
ps .Wiem , że np Plus przy ofercie 89zł i tak zakłada lejek po wykorzystaniu 30GB
za dwa miesiące kończy mi się umowa na internet w Play na 12 m-cy , póki co nie podjąłem rozmów biurem obsługi. Chciałem zapytać forumowiczów co teraz na rynku wydaje się być najbardziej sensowne w granicach +/- 40zł. czy czekać do końca umowy i wtedy się rozglądać za jakąś ofertą .
Mam dobry zasiąg LTE Plusa i Play T-mobile bez lte.
Pozdrawiam
ps .Wiem , że np Plus przy ofercie 89zł i tak zakłada lejek po wykorzystaniu 30GB
Wystarczyło przeczytać kilka stron tego tematu (dokładnie 3 str. wstecz)...lukasz8881 pisze:witam
Azaitar pisze:Widzę, że na forum ciagle przybywa dużo osób, które chcą przedłużyć umowę w Playu, tak więc przypomnę oferty Grupy Utrzymaniowej, czyli najlepsze propozycje ze strony Playa. Jeśli ktoś chciałby skorzystać z którejś z poniższych ofert napiszcie do mnie na priv a ja przekażę wasz numer do któregoś ze znajomych pracujących na tym dziale. Aby skorzystać z tych ofert konieczna jest złożona rezygnacja! Rezygnację można składać nawet 8 miesięcy przed końcem umowy. Kontakt z GU załatwiam prawie zawsze na następny dzień lub nawet tego samego dnia
INTERNET:
bez urzadzenia:
- 19.99 na 15 miesięcy - 12 GB
- 24.99 na 15 miesięcy - 30 GB + nocny transfer
- 29.99 na 15 miesięcy - 55 GB + nocny transfer
- 37 zł na 15 miesięcy - no limit (6 pierwszych miesięcy po 24.99, 9 następnych po 44.99, można przelewać od 1 do 15 mies po 37zł)
Jeśli chodzi o oferty z urządzeniami to są one kompletnie nie opłacalne, gdyż modem lub router dużo taniej jest kupić, np. z allegro. Abonament ze sprzętem jest droższy o 20 zł i jest na 18 mies co daje nam 360 zł różnicy.
Opłaca się za to opcja z tabletem Samsung Galaxy Tab 3 8.0 WIFI + router Huawei e5372 za 1zł
- 64.99 na 18 mies, 3 mies po 32 zł (6 miesięcy bez limitu, potem 30 GB + nocny transfer)
64.99 - 24.99 (tyle ta oferta kosztuje bez urządzeń) = 40 zł różnicy miesięcznie
7 zł x 3 = 21 zł różnicy przez pierwsze 3 miesiące
40zł x 15 mies = 600 zł, więc łącznie 621 zł różnicy w skali całej umowy
router wart jest ponad 300 zł na allegro zaś tablet ponad 500 zł więc na prawdę się opłaca
BEZ TELEFONU TYLKO SIM:
WERSJA Z 500 MB
- 24 zl na 15 mies (500 mb, no limit rozmowy na komorki, 3 mies 0 zł potem 29.99 więc średnia wartość to 24 zł i tyle też można przelewać od 1 do 15 mies)
- 29 zł na 15 mies (500 mb, no limit rozmowy na komórki + stacjo lub smsy. 3 ms po 5 zł potem 34.99 więc średnia wartość to 29 zł)
- 34 zł na 15 mies (500 mb, no limit rozmowy na komorki + stacjo + smsy. 3 ms po 10 zł potem 39.99 więc średnia wartość to 34 zł)
WERSJA Z 1,5GB
- 32 zł na 15 mies (1,5 gb, no limit rozmowy na komorki + smsy, bez stacjo. 3 ms 0zl potem 39.99 więc średnia wartość to 32 zł)
- 37 zł na 15 mies (1,5gb, no limit rozmowy na komorki + smsy + stacjo, 3 ms 5zł potem 44.99 więc średnia wartość to 37 zł)
WERSJA Z 2GB
- 40 zł na 15 mies (2 gb, no limit rozmowy na komorki + smsy + stacjo, 3 ms 0zl potem 49.99 więc średnia wartość to 40 zł)
Z TELEFONEM na 24 mies:
- 39.40 zł na 24 mies (750 mb, rozmowy na komorki no limit, smsy no limit, bez stacjo. 3 ms 0 zł, potem 44.99 więc średnia wartość to 39.40zł, ceny tel z abon 49.99)
- 52.50 zł na 24 mies (1,5gb, rozmowy na komorki no limit, smsy no limit, oprócz stacjo, ceny tel z abon 59.99)
- 61.25 zl na 24 mies (2,5gb, wszystko no limit, 3 ms 0zł potem 69.99 więc średnia wartość to 61.25zł, ceny tel z abon 69.99)
- 59.99 zł na 24 mies z rabatem na telefon 240zł (1 GB, no limit rozmowy na komórki + smsy/mmsy, stacjo opcjonalnie 10zł)
W przypadku ofert gdzie jest rabat na 3 miesiące lub więcej - można przelewać kwotę która stanowi średnią wartość abonamentu. Przykład: Przychodzą 3 rachunki za 0zł a potem 40 to od 1 do 15 miesiąca można jak najbardziej przelewać po 32 zł mimo innej kwoty na fakturze gdyż jest to średnia wartość abonamentu
Mam do was pytanie dotyczące oferty przedłużeniowej w Play.
W tej chwili mam taryfę FORMUŁA L za 89,99 zł miesięcznie. Interesuje mnie oferta RePlay FORMUŁA EUROPA Unlimited 3,5 GB z telefonem również za 89,99 zł. Na co zwykle można liczyć jeśli złoży się wypowiedzenie umowy i ponegocjuje? Zniżka na abonament, na telefon?
edit: W międzyczasie pojawił się powyżej post z najlepszymi ofertami Grupy Utrzymania
Niemniej jednak nie ma tam nic o ofercie EUROPA Unlimited, także moje pytanie pozostaje zasadne.
W tej chwili mam taryfę FORMUŁA L za 89,99 zł miesięcznie. Interesuje mnie oferta RePlay FORMUŁA EUROPA Unlimited 3,5 GB z telefonem również za 89,99 zł. Na co zwykle można liczyć jeśli złoży się wypowiedzenie umowy i ponegocjuje? Zniżka na abonament, na telefon?
edit: W międzyczasie pojawił się powyżej post z najlepszymi ofertami Grupy Utrzymania

Niemniej jednak nie ma tam nic o ofercie EUROPA Unlimited, także moje pytanie pozostaje zasadne.
Napisz do Morvius, na str. 341 przedstawił ofertę jaką daje kod...undeniable pisze:Poszukuję kodu pracowniczego do Play. Czy ma ktoś może do nich dostęp?
Pisałem już. Chcę się jeszcze dowiedzieć co można dostać bez kodu.
Rozumiem, że oferta od GU nie może być lepsza od tej z kodem, prawda?
BEZ TELEFONU TYLKO SIM:
- 34 zł na 15 mies (500 mb, no limit rozmowy na komorki + stacjo + smsy. 3 ms po 10 zł potem 39.99 więc średnia wartość to 34 zł)
rozumiem ze mms też są w tym pakiecie darmowe?
Jak to jest z netem? jak przekrocze te 500MB to net wtedy zwalnia i jest darmowy czy dodatkowo płace po przekroczeniu limitu?
czy wypowiedzenie umowy tylko listownie czy można to załatwić w każdym oddziale Play?
rozumiem ze mms też są w tym pakiecie darmowe?
Jak to jest z netem? jak przekrocze te 500MB to net wtedy zwalnia i jest darmowy czy dodatkowo płace po przekroczeniu limitu?
czy wypowiedzenie umowy tylko listownie czy można to załatwić w każdym oddziale Play?
undeniable pisze:Pisałem już. Chcę się jeszcze dowiedzieć co można dostać bez kodu.
może być, zależy kto jakiej oferty potrzebuje, oferty z kodem są ograniczone i sztywno narzucone, nie można ich zmieniać tak jak te od GU, że z telefonem albo tylko sim, długość umowy, a w ofertach z kodem tego nie ma,
Mr.Pelisa zacytował co możesz mieć bez kodu, wcześniej składasz wypowiedzenie
W każdym salonie. Możesz też wysłać e-mail na [email protected]lukasz8881 pisze:czy wypowiedzenie umowy tylko listownie czy można to załatwić w każdym oddziale Play?
musi być to skan z odręcznym podpisem, nie wystarczy zwykła wiadomość mailowa tekstowa