kotziriomote pisze:@hefalump34
Interesuje mnie dokładnie taka sama oferta abonamentu i tel sgs3 mini jak ciebie. Negocjujesz ze złożonym już wypowiedzeniem czy na razie bez? Ja dziś dopiero je złożyłam, więc na razie jeszcze nie rozmawiałam na temat oferty. Wcześniej miałam 2 tel. z ofertą "świąteczną", ale chyba wszystkim ją oferowano, nie pamiętam dokładnie, ale była słaba. Ciekawi mnie czy jest jakaś różnica "z" i "bez" wypowiedzenia.
Miło byłoby dostać comfort + smsy za 59 zł (-15 razem) i sgs3 mini za 69 zł. Spróbuję do tego dobić, kiedy już dotrze wypowiedzenie, dam cynk czy się udało.
Jeżeli coś będziesz wiedział, proszę o info. Wcześniej w październiku miałem ustalone warunki dla taryfy rodzina 60 za 54,99 wraz z darmowymi do t-mobile i iphone 4s(-200 zł), ale czekając na telefon, zmieniły się warunki. Pisałem reklamację, jednak nic to nie dało.
Aktualnie chciałem przedłużyć umowy na taryfie comfort, ale proponują jedynie 5 zł zniżki na abonament (64,99) plus sms za 5 zł. Pan stwierdził, że nie ma takiej możliwości, aby mieć zniżkę 10 zł w tym abonamencie. Jak wcześnie dzwoniłem z reklamacją (okolice listopada) jestem przekonany, że taka propozycja była.
Nigdy nie miałem problemów z przedłużeniem umowy i dostawałem to co było opisane tutaj, dlatego tym bardziej jestem zbulwersowany. Tym bardziej, że na jednej fakturze mamy jeszcze 4 inne numery, w których też kończy się okres umowy(mniej niż 6 m-cy) i coraz poważniej zastanawiam się nad zmianą operatora.
Czy komuś udało się przedłużyć w tym roku abo w taryfie comfort za 59,99 i zniżką 200 zł za telefon?