Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Kolego żadnego picu nie ma.ja tez załatwiałem poprzez Morviusa i wszystko odbyło sie tak jak napisał.Nie chcesz to nie ale i nie siej głupot na forum.Dzieki Morviusa mam HTC E8 a dzieki Azaitar zajebista oferte bez tel.AdrianZet89 pisze:Odnośnie oferty Morviusa. zaczynam sie zastanawiac czy to nie jest jakiś pic... Juz ktorys raz widzę, ze ktoś zaklada konto tylko po to żeby podziekowac morviusowi na forum
Może i jest korzystna,morze i nie.Dzisiaj dowiedzięłm sie ze mój kolega pracuej w orange jako konsultant i pytal mnie sie czy cos moze mi zaproponowac.Kiedy jemu pow.że sie spóźnił bo juz z play podpisalłem to wymieniliśmy sie co ja dostałem i co on mi moze zaproponowac.Oferta z play jest dla mnie zdecydowanie korzystniejsza to po 1.Po 2 kiedy byłem w Orange zapytac sie o oferty to szkoda że nie nagrałem tego co tam sie dzieje.Kolejka od 9.00 jak tylko otwierają salon,ludzi tłum,załatwienie sprawy to ok.godz.czekania.Kiedy probowalem skontaktowac sie infolinia orange 10min czekania i nic.Reasumując.jestem zwykłym abonentem i mówie to co widzielm.Wszedzie jest słodko ale przynajmiej wiem ze w play łącze sie z konsultanten natychmiast a to juz dla mnie 25% przewagi.pakierhakierxd pisze:Też uważam że oferta Orange z kodem -30 % jest bardzo dobra ale zmieniać opa nie zamierzam.Orange używam ale na kartę do neta ... ,ale oferta po wypowiedzeniu lub kodem pracowniczym też nie jest taka zła ... (chodzi właściwie o sprzęt różny czasem-cena).
Wyszedł pewien problem z firma gdyż znajduje sie zawieszona i dlatego takie problemy były.Obecnie oczekuje na E8.Podziekuje jak juz sfinalizuje wsio.Morvius pisze:a załatwiłeś z tym numerem dla firm? jak to wyszło?
Morvius pisze:ale pójdzie