Skąd takie info? Sprawdziłeś?usiu128 pisze:można zejść do kwoty 29,99zł: 400 minut +0,5GB internet
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
A choćby ze strony 344 tego watku

phonemaniac pisze:Hejka!
Przed chwilą dostałem ofertę na przedłużenie abonamentu. Oferta od działu utrzymania:
taryfa Basic - 29,90 PLN
dodatkowo + 10 PLN/mies za nielimitowane SMS
umowa na 24 miesiące.
Słuchawki:
Lumia 520 - 1 zł
Desire X - 109 zł
A czy gdzieś tu jest napisane 0,5GB internetu?! To jest oferta na same rozmowy..Mobo43 pisze:A choćby ze strony 344 tego watku
phonemaniac napisał/a:
Hejka!
Przed chwilą dostałem ofertę na przedłużenie abonamentu. Oferta od działu utrzymania:
taryfa Basic - 29,90 PLN
dodatkowo + 10 PLN/mies za nielimitowane SMS
umowa na 24 miesiące.
Słuchawki:
Lumia 520 - 1 zł
Desire X - 109 zł
Hejka 
Oferta przedstawiona przez SUK TM nie zawierała netu - żona poprostu nie chce mieć netu i dotykowca a tylko minuty. A telefon dotykowiec idzie na odzysk kasy albo na prezent.

Oferta przedstawiona przez SUK TM nie zawierała netu - żona poprostu nie chce mieć netu i dotykowca a tylko minuty. A telefon dotykowiec idzie na odzysk kasy albo na prezent.
Miałem też ofertę na taryfę Premium w cenie 79,99 i SGSIII za 199 zł.fvcksawmj pisze:Witam!
Jak myślicie, za ile mogę wyrwać przedłużenie na taryfie premium? 89 pln jak podaje strona to trochę za dużo. A bardzo zależy mi na no limitach.
Serdecznie pozdrawiam!
witam aktualnie co sie orientuje to w COMFORT mozna uzyskać 10zl taniej na abonamencie a ile na telefon?interesuje mnie SIII.co wogole mozna ugrać w tej taryfie? PS : przegladałem wstecz strony wiec prosze nie pisac mi ze mam to zrobic a sie dowiem
pozdro i szczesliwego nowego roku

To chyba za dużo do góry przeczytałeś bo 4 posty wyżej masz odpowiedź a Bożek jeżdżę przykład dla taryfy Premium.hkr pisze:witam aktualnie co sie orientuje to w COMFORT mozna uzyskać 10zl taniej na abonamencie a ile na telefon?interesuje mnie SIII.co wogole mozna ugrać w tej taryfie? PS : przegladałem wstecz strony wiec prosze nie pisac mi ze mam to zrobic a sie dowiempozdro i szczesliwego nowego roku

Jeśli chcesz Solida, to w T-mobile obecnie mają tylko C3350, a ten telefon w sklepach typu Euro RTV AGD jest obecnie za 259zł. Bierzesz go na raty 0% jesli nie chcesz za gotówkę, i do tego abonament bez telefonu (często taniej), albo w ogóle prepaid jeśli bierzesz taki wariant pod uwagę.Powerslave pisze:Potrzebuję telefonu z krwi i kości, nie smartfonu.
Żadnego dotyku.
(...)
Na jaki najniższy abonament w T-Mobile mogę liczyć (zakładam że przez SUK)
z telefonem (najbardziej wartościowy który biorę pod uwagę to Sams. Solid). ???
(...)
Zaznaczam że nie chcę od T-M wiele minut, te 400 to aż za dużo i chętnie oddam za tańszy abo. Internetu też nie potrzebuję, tylko do iKasy w biedronce (choć nigdy jeszcze nie płaciłem bo zapominam heh)
http://www.euro.com.pl/telefony-komorko ... |||product
Osobiście używam Solida B2710 i śmiało polecam

POZDRAWIAM!
POZDRAWIAM!
Witam,dostałem oferte przedłużenia umowy:
Comfort 69,99zł
800min.do wszystkich
Nielimitowane do TM
Internet 1GB
Siec rodzinna 1,99zł
Nielimitowane SMS do wszystkich +5zł
SGS 3mini 269zł
Czy ugram coś na abonamencie i cenie tel??
Interesował by mnie przedeszystkim Note3,ale nie ma go dostępnego w internetowym serwisie IBOA ;/ i nie wiem w jakiej cenie bym go dostał?? Ewentualnie gdzie dzwonić żebym dostał info o cenie Note3 w tym abonamencie??
Pytanie jeszcze o abonament Premium za 89zł czy ktoś przedłuzał umowe,i ile ugrał na cenie abonamentu i cenie Note3??
Comfort 69,99zł
800min.do wszystkich
Nielimitowane do TM
Internet 1GB
Siec rodzinna 1,99zł
Nielimitowane SMS do wszystkich +5zł
SGS 3mini 269zł
Czy ugram coś na abonamencie i cenie tel??
Interesował by mnie przedeszystkim Note3,ale nie ma go dostępnego w internetowym serwisie IBOA ;/ i nie wiem w jakiej cenie bym go dostał?? Ewentualnie gdzie dzwonić żebym dostał info o cenie Note3 w tym abonamencie??
Pytanie jeszcze o abonament Premium za 89zł czy ktoś przedłuzał umowe,i ile ugrał na cenie abonamentu i cenie Note3??
-15zł na Premium 89zł,to już by fajnie wyglądało...75zł ugrał już ktoś taki abonament??