Witam,
Czy ktoś się orientuje jak to jest z Punktami Era Premia? Czy mając dwa abonamenty ich liczba się sumuje? Czy każdy abonament traktowany jest osobno i na obu kontach muszę zbierać punkty osobno. Chciałem przedłużyć umowę i ku mojemu zaskoczeniu Pani powiedziała, że na moim koncie jest 1300 punktów. Z drugiej strony wiem, że na jednym numerze powinno być właśnie ok 1500 a na drugim ok 1400 punktów. Jeden numer to plan dla klientów indywidualnych, drugi zaś dla firm. Wolałbym jednak aby punkty się sumowały ponieważ zawsze to 50- 100 zł zniżki na telefon. Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam
Krzyszsz
P.S Aktualne stawki z SUK
Witam,
Dziękuję za nadesłaną korespondencję.
Mam przyjemność przedstawić indywidualną ofertę przygotowaną specjalnie dla Pana.
Propozycja umożliwi optymalizację kosztów, otrzymanie atrakcyjnych usług oraz wymianę aparatu na nowy.
Proponuję jedną z taryf Rodzina z promocyjnym upustem na abonament przez okres 24 cykli rozliczeniowych.
- Rodzina 60- 325 minut miesięcznie do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 57,47 zł z VAT
- Rodzina 80- 475 minut miesięcznie do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 77,63 zł z VAT
Dzięki ofercie będzie mógł Pan zakupić markowy model aparatu w cenie promocyjnej z załącznika cenowego.
Wykaz wszystkich dostępnych aparatów wraz z cenami przy poszczególnych taryfach jest dostępny na naszej stronie internetowej pod adresem:
http://www.era.pl/repositories/era_pl_r ... 021109.pdf