• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 27 z 187
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 187

#537586  autor: neoptb
 27 lut 2012, 15:58
kalifar, 6 miesięcy przed zakończeniem obecnego kontraktu.

żyj i pozwól żyć.
P.S. Pomogłem? To kup mi piwo :)

#537659  autor: grigoriczi
 27 lut 2012, 20:41
Wkrótce wygasa mi umowa (Syberyjska 75) i zastanawiam się nad przedłużeniem umowy w plusie. Jako, że mam dobry telefon nie potrzebuję brać nic lepszego to mam pytanie czy przedłużając umowę jest jakaś na Tablet/Laptopa?

#537756  autor: neoptb
 28 lut 2012, 09:52
grigoriczi pisze:czy przedłużając umowę jest jakaś na Tablet/Laptopa?
Masz taryfę Voice a nie DATA. Zatem na laptoba i tablet nie masz co liczyć. Tego typu urządzenia są dostępne tylko w usłudze internetu mobilnego.

A skoro Ci telefon nowy nie potrzebny, wybierz sobie opcję 12 miesięczną z abonamentem 79,90 (510 minut do wszystkich i 0,29 gr. po przekroczeniu+stała opłata za rozmowę do plusa).

żyj i pozwól żyć.

#537760  autor: konsultantemeryt
 28 lut 2012, 10:10
neoptb pisze:
grigoriczi pisze:czy przedłużając umowę jest jakaś na Tablet/Laptopa?
Masz taryfę Voice a nie DATA. Zatem na laptoba i tablet nie masz co liczyć. Tego typu urządzenia są dostępne tylko w usłudze internetu mobilnego.

A skoro Ci telefon nowy nie potrzebny, wybierz sobie opcję 12 miesięczną z abonamentem 79,90 (510 minut do wszystkich i 0,29 gr. po przekroczeniu+stała opłata za rozmowę do plusa).

W ofercie dla firm zamiast telefonu możesz brać tablet (ale tylko dla FIRM).

#537762  autor: neoptb
 28 lut 2012, 10:16
KonsultantPLUS, ale w ofercie voice są tylko 2 konsole, nie ma tabletów. Nawet przy PWA nigdzie nie trafiłem na tablety. :P

żyj i pozwól żyć.

#537763  autor: konsultantemeryt
 28 lut 2012, 10:18
neoptb pisze:KonsultantPLUS, ale w ofercie voice są tylko 2 konsole, nie ma tabletów. Nawet przy PWA nigdzie nie trafiłem na tablety. :P

A widzisz, SA ! :P nawet mamy 5 szt. na magazynie :D

#537769  autor: Realista
 28 lut 2012, 10:55
Witam. Niedługo bo za 2 miesiące kończy mi się umowa na internet w sieci plus. Teraz płace 60,49 zł i mam 4 giga danych i psujący się modem , moja pociecha mu dopomogła :D
Czy plus coś może zaoferować w posytaci lepszego modemu, deczko taniej niż standardowe 119 zł za modem lte ???
Czy wogóle coś zaproponują czy tylko standard będzie ?
Pytanie ostatnie czy samodzielnie dowiadywać się o ofertę czy będą dzwonić?
Na co można liczyć ?

Przepraszam za zdublowanie postu ale napisałem w złym działe proszę o usunięcie poprzedniego

Doradca klienta indywidualnego - ORANGE
Czasami cudotwórca - nawet często :-)
Masz problem to nasz , może pomogę , jak dam radę ;-)

#538111  autor: neoptb
 01 mar 2012, 00:11
Realista, jeśli posiadasz jakiś numer w plusie na umowie to mogą zadzwonić. A jeśli nie to nie mają na jaki numer dzwonić, bo iplus to nie taryfa voice.

Jeśli w twojej miejscowości jest LT opłaca ci się brać modem LTE. W przeciwnym razie wydatek jest zbędny. Cenę modemu podadzą ci w dowolnym salonie jak wejdą na twoje konto. Pamiętaj aby zabrać ze sobą numer iplusa i dowód osobisty.

żyj i pozwól żyć.

#538113  autor: Piotr Gruszka
 01 mar 2012, 00:24
Witam, posiadam parę kart sim w Plusie dla Firm, za miesiąc kończy mi się umowa. Obecnie korzystam z fajnej promocji Bezlik SuperKarta, kalkuluje mi się ona o wiele bardziej niż te nowe pseudo promocje. Doradca podsyła mi same mizerne ochłapy i kusi dodatkiem 30minut co jest dla mnie śmieszne. Zastanawiam się by zostać na czym jestem i zobaczyć czy za pół roku lub wcześniej nie wejdzie nic nowego.

Jak się okazuje Doradca mówi mi, że tej oferty już nie ma i nie będę mógł z niej skorzystać. Jest to dziwne bo myślałem, że jednak zostanę na warunkach co mam i będę na umowie z nieokreślonym terminem. Czy ktoś mógłby zaprzeczyć potwierdzić te informacje ?

Z góry dzięki !

#538121  autor: konsultantemeryt
 01 mar 2012, 08:09
Piotr Gruszka pisze:Witam, posiadam parę kart sim w Plusie dla Firm, za miesiąc kończy mi się umowa. Obecnie korzystam z fajnej promocji Bezlik SuperKarta, kalkuluje mi się ona o wiele bardziej niż te nowe pseudo promocje. Doradca podsyła mi same mizerne ochłapy i kusi dodatkiem 30minut co jest dla mnie śmieszne. Zastanawiam się by zostać na czym jestem i zobaczyć czy za pół roku lub wcześniej nie wejdzie nic nowego.

Jak się okazuje Doradca mówi mi, że tej oferty już nie ma i nie będę mógł z niej skorzystać. Jest to dziwne bo myślałem, że jednak zostanę na warunkach co mam i będę na umowie z nieokreślonym terminem. Czy ktoś mógłby zaprzeczyć potwierdzić te informacje ?

Z góry dzięki !
Jeżeli masz jakiś "dodatkowy" pakiet minut to po zakończeniu umowy Ci one przepadną. Zostanie sama podstawa.

#538163  autor: Piotr Gruszka
 01 mar 2012, 12:46
Mam tylko wykupione pakiety minut te po 10zl i jakis pakiet lojalnosciowy 60minut, rozumiem, że ten pakiet lajalnościowy stracę a reszta przepadnie ? Czy jak zmienie promocje to minuty które mam w nadmiarze z innych miesięcy przepadną ? Bo jeśli tak to wole zostań na czym jestem i je wykorzystać, mam np 400 minut do przodu.

Czy nie ma jakiejś fajnej taryfy Perfekt z pakietem kwotowym wspólne konto plus dodatkowa gotówka i zmiejszona stawka na połączenia ?

#538300  autor: neoptb
 01 mar 2012, 21:54
Piotr Gruszka pisze:Mam tylko wykupione pakiety minut te po 10zl i jakis pakiet lojalnosciowy 60minut,
Płatny pakiet zostanie, lojalnościowy przepada i zostaje sama pula minut z taryfy.
Piotr Gruszka pisze:Czy jak zmienie promocje to minuty które mam w nadmiarze z innych miesięcy przepadną ?
Tak.
Piotr Gruszka pisze:Czy nie ma jakiejś fajnej taryfy Perfekt
Nie ma takich taryf już...

Napisz co masz i czego oczekujesz. Z fusów nikt nie wróży...

żyj i pozwól żyć.

#538317  autor: konsultantemeryt
 01 mar 2012, 23:53
neoptb pisze:
Piotr Gruszka pisze:Mam tylko wykupione pakiety minut te po 10zl i jakis pakiet lojalnosciowy 60minut,
Płatny pakiet zostanie, lojalnościowy przepada i zostaje sama pula minut z taryfy.
Piotr Gruszka pisze:Czy jak zmienie promocje to minuty które mam w nadmiarze z innych miesięcy przepadną ?
Tak.
Piotr Gruszka pisze:Czy nie ma jakiejś fajnej taryfy Perfekt
Nie ma takich taryf już...

Napisz co masz i czego oczekujesz. Z fusów nikt nie wróży...

Jeżeli chodzi o przedłużenie umowy to jedynie na firmę można brać ofertę Elastyczną (pakiet kwotowy). Nowi abonenci już jej nie wezmą.

#538458  autor: neoptb
 02 mar 2012, 20:03
KonsultantPLUS, ta taryfa to strzał w stope jeśli ktoś z niej korzysta na terenie PL. Opłaca się jedynie przy częstych pobytach za granicą ;)

żyj i pozwól żyć.

#538467  autor: konsultantemeryt
 02 mar 2012, 21:21
neoptb pisze:KonsultantPLUS, ta taryfa to strzał w stope jeśli ktoś z niej korzysta na terenie PL. Opłaca się jedynie przy częstych pobytach za granicą ;)
To oczywiste :)

#539031  autor: Piotr Gruszka
 05 mar 2012, 15:50
Nie ma żadnej dobrej oferty, więc uciekam do konkurencji.

#539096  autor: neoptb
 05 mar 2012, 18:37
Piotr Gruszka pisze:Nie ma żadnej dobrej oferty, więc uciekam do konkurencji.
:lol:

idź do Play'a hahaha.

żyj i pozwól żyć.

#539104  autor: Realista
 05 mar 2012, 19:04
Byłem niedawno w Plusie. taką ofertę dostałem że aż normalnie się mało nie udusiłem- Smiechem oczywiście. :mrgreen:
To co nowy klient i tyle, modemy ta sama cena, limit ten sam co mam teraz.
W sumie to bym miesięcznie płacił o 49 groszy mniej. Ło matko :oops:
Trzeba skleić rezygnację i karta w orange niestety albo coś po kablu w dwóch domach niestety.
Wyszedłem z salonu z lekka zmieszany i tyle.

Doradca klienta indywidualnego - ORANGE
Czasami cudotwórca - nawet często :-)
Masz problem to nasz , może pomogę , jak dam radę ;-)

#539128  autor: Ruben
 05 mar 2012, 20:08
Nie ma żadnej dobrej oferty, więc uciekam do konkurencji.
W twojej sytuacji, to najbardziej rozsądne wyjście. Ja robię to samo. Operatorzy i handlujący ich usługami pomimo, że będą mówić różne rzeczy, to o nasze oszczędności nikt bardziej nie zadba niż my sami. Zmiana operatora, to nasze prawo i trzeba z tego korzystać jeżeli widzimy w tym wymierne korzyści.

#539183  autor: Piotr Gruszka
 05 mar 2012, 22:33
neoptb pisze:
Piotr Gruszka pisze:Nie ma żadnej dobrej oferty, więc uciekam do konkurencji.
:lol:

idź do Play'a hahaha.

T-mobile na starcie daje mi lepszą ofertę na rok z 50% abo niż wszystkie super oferty doradcy handlowego, mój staż i wysokie rachunki płacone latami. O Playu to już nie wspomnę, więc nie wiem z czego się tak śmiejesz. Zastanawia mnie obecnie jak to jest Orange i T-mobile mają wspólny zasięg korzystają sobie z nadajników, Play ma zasięg Plusa i Orange, czyli w sumie korzysta ze wszystkich nadajników = najlepszy zasięg ? :)

A Plus ? Plus jest jakieś 15lat do tyłu, telefony do bani, najgorsze z całej konkurencji, ceny tak ich tak samo, połączenia i oferty najdroższe, strona www najsłabsza, plus online porażka itd. mógłbym wymieniać godzinami.

Mają tylko ,,niby'' dobry internet, tak tak LTE 100 haha, które blisko nadajnika wyciąga 14 no ale reklama jest ;)
  • Strona 27 z 187
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 187
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27