Red11 zdecydowanie jest alternatywa dla Play, tak jak pisałem we wcześniejszym poście. Super oferta jest np. z kodem 30% (do jutra są te kody do kupienia na Gruperze), gdzie masz w Orange abonament 89,98 zł za 61,50 zł. Telefony w tym abonamencie też w większości są wtedy tańsze niż w Play, a jeśli się wyczeka na promocję (teraz np. jest Lumia 1020 za 99 zł, a możliwe że jeszcze przed Świętami będzie promocja na Sony), to wtedy można naprawdę bardzo dobry telefon w super cenie wziąć (jak HTC One czy Samsung S4 za 99zł). Alternatywnie jest też opcja 6 m-cy gratis dla przenoszących numer + ewentualnie zwrot 200 zł w mBanku. A na koniec jeszcze Orange Open.
W większości i tak ludzie czekają na promocję w Play, więc w tym samym czasie można sprawdzić też co oferują inni operatorzy. I żeby nie było, że tutaj w temacie o Play piszę o Orange bo mam w tym jakiś interes. Po prostu uznałem, że warto wspomnieć że jednak jest alternatywa. Sam poczytałem tutaj na forum w odpowiednich tematach, podliczyłem koszty i stwierdziłem, że warto jednak wziąć taką opcję pod uwagę. I tak ostatecznie każdy sam uzna co mu się bardziej opłaca.
Możliwość o której piszę jest przede wszystkim dla osób, które chcą niezły telefon w dobrej cenie (przy poczekaniu na promocję, ale jak czytam ten wątek, to wiele osób jednak może chwilę zaczekać, nie pali im się z przedłużeniem).
wibra jakbyś chciał jakieś informacje to pisz na priva, to może pomogę.