Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
W Orange nie dostaniesz nic lepszego.bartol pisze:Też taką propozycję dostałem bez żadnej negocjacji.kubajestdebest pisze:Przedłużyłem umowę bez telefonu. 50,00 brutto. No limit i net 2 GB, umowa na 15 m-cy.
W Orange jest coś lepszego? Decydować się na to, czy po Nowym Roku lepsze oferty się pokażą?
Czy w tym nolimit za 50 zeta rozmowy są do wszystkich?(W3,Play i stacjonarne),no i za ile sms nolimit proponują?Pzdrbartol pisze:Też taką propozycję dostałem bez żadnej negocjacji.kubajestdebest pisze:Przedłużyłem umowę bez telefonu. 50,00 brutto. No limit i net 2 GB, umowa na 15 m-cy.
W Orange jest coś lepszego? Decydować się na to, czy po Nowym Roku lepsze oferty się pokażą?
Ok,dzieki .W sumie ,jak i tak nie potrzebuje telefonu to oferty sa fajne dla mnie.Pzdrusiu128 pisze:49,99zł brutto
- no limit komórki (wszyscy operatorzy)
- no limit stacjonarne
- no limit sms/mms (wszyscy operatorzy)
- 2GB internet
15mcy,
39,99zł brutto:
- no limit komórki (wszyscy operatorzy)
- no limit stacjonarne
- no limit sms/mms (wszyscy operatorzy)
15mcy.
No to ja nie wiem jak wy liczycie:Pkubajestdebest pisze: W Orange nie dostaniesz nic lepszego.
oczywiscie masz racje,mnie trzyma zasięg:).Tzn tam gdzie jestem większą część dnia(pracuje)nie mam zasiegu ,czy to Orange czy plus.Zostaje T-M(mamy swojego BTS-a).Zeby nie wyglądało że pracuje na Alascemichaelred pisze:No to ja nie wiem jak wy liczycie:Pkubajestdebest pisze: W Orange nie dostaniesz nic lepszego.
Orange abo no limit, 1,5 GB neta i 840 sms po rabacie 30% 62,93
Kupujesz pakiet Lumia 920 i tablet alcatel. Zestaw sprzedajesz spokojnie za 1000 zl plus bon 200 zeta np sodexo. Razem masz 1200 do odliczenia z kwoty abonamentu. Koszty oczywiscie tez sa: 29 zl groupon, 10 aktywacja, z 30 zl prowizji allegro. Realnie po podsumowaniu srednia abo wyjdzie ok 15 zl/m. Nie wiem jak dla ciebie ale dla mnie roznica miedzy 50 zl a 15 jest dosc znaczna
EDIT: No ale fakt umowa dluzsza 24m Orange vs 15m TM
Zastanawiam się gdzie widzisz różnicę na korzyść umowy bez telefonu?kokos- pisze:Wysalnie wypowiedzenia nie daje żadnych korzyści.
Co do ceny telefonu to wg mnie nie warto. 600 za telefon?
Przy cenie telefonu około średnio 1300 zl, dla mnie to sie mija z celem branie umowy z telefonem. Bez telefonu oferta jest fajna ale z telefonem już nie.
Ja w orange wziolem lg g2 za 239 zl przy abo 91.
Przy przedłużaniu można dostać umowę bez tel na 15 miesięcy. Czyli 49.99*15 plus 1400zł (ten tel można kupić taniej) = 2149zł.Don_Pedro pisze:Zastanawiam się gdzie widzisz różnicę na korzyść umowy bez telefonu?kokos- pisze:Wysalnie wypowiedzenia nie daje żadnych korzyści.
Co do ceny telefonu to wg mnie nie warto. 600 za telefon?
Przy cenie telefonu około średnio 1300 zl, dla mnie to sie mija z celem branie umowy z telefonem. Bez telefonu oferta jest fajna ale z telefonem już nie.
Ja w orange wziolem lg g2 za 239 zl przy abo 91.
49.99, bo tyle wynosi umowa no-limit z pakietem 2 GB Netu, to przy umowie na 24 miesiące
1199.76+1400(taka jest rynkowa średnia cena zakupu 4S 8G z plus dwa lata GW) 2599.76
79.99* 24 plus 559 za telefon, daje 2478.76, czyli ok 120 zł na plus.
Tracę 300 zł?Rozumiem,że sugerujesz,że przez 9 miesięcy będę rozmawiał i korzystał z netu za darmo?evelina19 pisze: Przy przedłużaniu można dostać umowę bez tel na 15 miesięcy. Czyli 49.99*15 plus 1400zł (ten tel można kupić taniej) = 2149zł.
2478,86 - 2149 =329.86zł czyli tracisz ponad 300zł.
Decydując się na umowę bez tel na 15 miesięcy zyskujesz między innymi możliwość wcześniejszej zmiany umowy gdy warunki rynkowe się zmienią a to co dzisiaj jest bardzo atrakcyjne za 15 miesięcy będzie takie sobie.
Były szalone dni z LG i właśnie taka cena była G2michaelred pisze:Byla jakas zmiana cen na tego LG G2?? Bo ja widze 839zł w abo 129,90 przed obnizka.