emel pisze:U mnie pierwsza oferta to Premium I za 119,99 zł - 44640 min, 100000 sms, nolimit w t-m, 2GB oraz Samsung Galaxy S III – 1zł
Iphone 4s 8 GB – 329 zł
Samsung Galaxy S4 – 899 zł.
Druga oferta to 79,99zł nolimit, 2GB, 100000 sms oraz przykł. Galaxy S3 za 499 zł.
Porównując do Orange po wykupieniu kuponu w żaden sposób nie opłaca sie t-m.
Wyliczyłem im dokładnie, że łącznie różnica w cenie zakupu telefonu oraz wysokości abo to ponad 800 zł na ich niekorzyść.
Zejdą coś jeszcze czy to jest max i szykować się do Orange ?
Wydaje mi się, że możesz liczyć na większą zniżke na telefon w przypadku taryfy Premium I

ja dostałam propozycje 400 zł zniżki w tej ofercie, więc Galaxy S4 miałabym za 699 zł
[ Dodano: 2013-11-19, 23:00 ]
maciekbaku pisze:Szczerze powiem że to ja określiłem ile mogę płacić, a pani po prostu sprawdziła co może mi zaoferować nie nazwała tej taryfy konkretną... Czy to aż tak istotne?
[ Dodano: 2013-11-19, 22:54 ]
Ja się wstrzymam bo mam czas. I tak zadzwonią jeszcze kilka razy

No odrobinę istotne

bo nie bardzo wiadomo o jakiej taryfie/ofercie piszesz, w związku z czym cięzko będzie stwierdzić czy ktoś dostał coś lepszego

albo tak jak mi np. niewiele mówią dane podane przez Ciebie, ponieważ ja dostałam ofertę abonamentu za 119 zł i S4 miałabym w tym abonamencie za 699 zł, więc oferta jest gorsza od Twojej

i według konsultantki z którą rozmawiałam jest ostateczna, dlatego zastanawiam się jaką ofertę dostałeś Ty skoro abonament jest niższy niż ten proponowany mi a i cena telefonu spadła