DiAbOlO pisze:Było pisane wiele razy, że SUK daje to, co może... Nie ma żadnego "ugrywania". Po prostu są dwie opcje i albo bierze się jedną z nich (w zależności od paczki internetowej) lub dziękuje się za uwagę i przenosi numer do prepaida lub innej sieci.
SACZI pisze:st.konsultant pisze:...
SUK mają swoje stałe taryfy (oczywiście lepsze niż standardowe), które dają każdemu kto o nie poprosi.
Zwykły Kowalski nie wie może o SUK. Wystarczy jednak, że przeczyta ten temat, zadzwoni do nich, powie co chce i dostanie to. Nie musi wcale niczego negocjować ani się targować.
I czy ktoś ma miesiąc czy trzy miesiące do końca to i tak może dostać to samo. Czyli to co akurat SUK ma dostępne.
...
Witam,
Niestety to nie nie jest tak...otrzymałem ofertę inną niż standardowa, zresztą na forum jest kilka wpisów mówiących o tym, że po kolejnych kontaktach z suk zainteresowani uzyskali zadowalającą ofertę...
by nie być gołosłownym...
cytat z e-mail
Szanowny Panie,
dziękuję za nadesłaną korespondencję.
Obecnie korzysta Pan z taryfy Rodzina 140, gdzie średnie miesięczne rachunki wynoszą ok. 123 zł. Uwzględniając to proponuję obniżenie kosztów do kwoty 64.90 zł z VAT. W ramach tej taryfy proponuję pakiet 500 minut do wszystkich sieci krajowych. Minuty wymienialne na SMS-y, MMS-y oraz połączenia międzynarodowe na numery stacjonarne do krajów Unii Europejskiej w stosunku 1:1. Proponuję rónież Panu pakiet danych 250 mb. Może Pan również skorzystać z usługi nielimitowane smsy do wszystkich sieci w cenie 1.99 zł. Telefon Sony Xperia J kosztuje w tej taryfie 99 zł. Umowa na 24 miesiące. Zachęcam do przeanalizowania oferty.
Z wyrazami szacunku
Przykre jest to , że jestem u tego operatora ponad 10 lat, ma dwa numery rachunki ponad 200zł....
Zachętą do przedłużenia umowy powinna być cena, to nie abonent powinien zabiegać i pisać a nie odwrotnie...
To już nie ta era...
Oferta orange bez pisania i proszenia 6 miesięcy free pozostałe 89,90 czyli średnio 67,43
840 minut do wszystkich, do orange free
I najważniejsze internet 1,5 gb z lejkiem robi różnicę przy 250mb...
Nie wspomnę już o cenach telefonów, ja sprawiłem prezent dla córek ps3 z move i księgą czarów za 1 zł....
Drugi nr czeka w kolejce za 6 miesięcy orange