Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Sieć
NB
Nie wszystkie ceny tel.są wyższe w T-mDiAbOlO pisze:No fakt, ceny wprost z kosmosu (zwłaszcza Xperii SP). Kolejny strzał w kolano i nic więcej.
-Emocje obecne tutaj świadczą o tym, że masz do czynienia z ludźmi- to raz.ukefake pisze:_ff_, operator chce zarabiać i jeśli rynek pozwala to chce maksymalizować zyski. To jest biznes i należy unikać mieszania go z emocjami. uważam, że większość aneksowiczów trochę pomarudzi ale w końcu i tak przedłuży umowę. Sądzę, że operator wkalkulował sobie ewentualną "falę" odejść. ja przedłużałem, jak miałem już umowę bezterminową od kilku miesięcy i trochę żałuję bo na początku roku warunki dla mnie były atrakcyjniejsze niż teraz.
Myślę, że należy podchodzić do sprawy ostrożnie i racjonalnie - przewijające się posty dotyczące zniżki 30% w orange świadczą o porównaniu ofert na zimno - to tylko biznes a obrażanie się na opa świadczy o niepotrzebnej egzaltacji.
Dokładnie tak. Będzie mogła podpisać aneks jako kontynuacje, na warunkach jak dla stałego klienta.VoytaS pisze: Moja zona ma umowe do 7.11.2013 i tak sie zastanawiam czy jesli przejdzie na czas nieokreslony to chcac ja przedlurzyc bedzie to mogla np zrobic w styczniu na warunkach SUK czy jest traktowana jako osoba która chce podpisac nowe umowe a nie kontynuacje ?