Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Sowolog pisze:Nie ma ale było przez 2 tygodnie. Z1 za 99zł (przez kilka dni było nawet za 1zł), Galaxy S4 za 199zł, LG G2 za 159zł.veron1990 pisze: gdzie masz taka cene? , rozumiem -30% pracownicze, ale skad ta cena telefonu? na stronie nie ma czegos takiego.
Ja kupiłem Galaxy S4 za 199zł, abonament ok 61 zł i w nim wszystko nolimit (komórki, stacjonarne, sms, mms), 2GB danych (za 10zł dodatkowe 3GB) i 400 minut w UE.
W Play oferta GU podobna do tej to abonament na poziomie 69,99zł (wszystko nolimit i 3GB danych) i Galaxy S4 za... 719zł.
Nigdy nie spodziewałem się, że Orange będzie dużo tańszy niż Play.
Od 1 listopada będę już w Orange (dziś dostałem sms o wyrażeniu zgody na przeniesienie numeru). Podobno bardzo dużo klientów rezygnuje z Play.
Salony moga negocjowac;) nie zawsze:) ale moga;)myk6414 pisze:jakoś ciężko mi w to uwierzyć... salony nie mają możliwości negocjowania.nuleek88 pisze:a ja w salonie Play wynegocjowalam warunki SAMSUNS GALAXY S4 za 1 zł, abonament 79.99 zł wszystko no limit i internet 3 gbumowa na 24 msc.
Nie ma informacji by miala sie pojawicLoka pisze:Czy ktoś może wie czy pojawi się tegoroczna wersja Motoroli Moto G z ekranem 5" w sieci Play? bo kończy się umowa i byłbym zainteresowany tym telefonem
zerknij na nju mobile oferta max 39 zl i wszytko no limit a jak nie używasz to płacisz 9 zldzesi pisze:Witam panowie w grudniu kończy mi sie umowa płacę teraz 35zł mam no limit na komorkowe i smsy + 750 mb internetu , już tyle teraz nie dzwonię wiec zastanawiam się nad oferta np no limit + internet np red bull za 29zł fajna oferta lub tez poszukać oferty ze w jednym mcu doładowuje np za 30zł po doladowaniu mam do wszystkich no limits pózniej za 20-30zł pozostawione na koncie rozmawiam sobie w następnym mcu z tego co mam lub kupuje pakiet czy spotkaliście się z tą ofertą