Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Nie potrzebnie. Oferta po zakończeniu czasowej umowy przejdzie na czas nieokreślonyseal pisze:Mam ofertę z promocji umowa na 6mcy za 9,99 nielimitowane do play i 2gb internetu oraz nielimitowany internet LTE, umowa obowiązuje do końca października, zleciłem przeniesienie numeru na kartę do innej sieci, pytanie czy jest szansa wynegocjować pozostanie na takiej samej ofercie np na rok? Kartę używam głównie w laptopie jako zapasowy internet i mi odpowiada, nie potrzebuję więcej
ymek pisze:Dzięki Azaitar!!
Wypowiedzenie wysłano, dziś telefonicznie ustaliłem warunki takie jak podał Azaitar:
Abo - 49,00
> No limit stacjonarne,
> No limit komórka
> No limit sms, mms,
> Internet 750mb,
Pierwsze 3 msc 0zł,
6msc LTE 0zł
Sony Xperia M2 - 289zł
Katarzynka91 pisze:Nie potrzebnie. Oferta po zakończeniu czasowej umowy przejdzie na czas nieokreślonyseal pisze:Mam ofertę z promocji umowa na 6mcy za 9,99 nielimitowane do play i 2gb internetu oraz nielimitowany internet LTE, umowa obowiązuje do końca października, zleciłem przeniesienie numeru na kartę do innej sieci, pytanie czy jest szansa wynegocjować pozostanie na takiej samej ofercie np na rok? Kartę używam głównie w laptopie jako zapasowy internet i mi odpowiada, nie potrzebuję więcej