Griszaa pisze:Na początku listopada kończy mi się umowa. Zacząłem zastanawiać się nad jej przedłużeniem. Interesuje mnie opcja R110 lub 140. Pierwsza oferta otrzymana po wysłania zapytania przez IBOA wygląda następująco:
• Oferta specjalna Rodzina 110: abonament miesięczny 89,90 zł z VAT (1000 minut do wszystkich sieci wymiennych na SMS/MMS – y w stosunku 1:1 plus bezpłatny pakiet internetowy 2 GB). W taryfie można na warunkach promocyjnych dokupić w cenie 1,99 zł z VAT Sieć rodzinna, nielimitowane rozmowy w T – mobile w cenie 1,99 zł z VAT, nielimitowane SMS/MMS – y do wszystkich sieci w cenie 1,99 zł z VAT.
• Oferta specjalna Rodzina 140: abonament miesięczny 109,90 zł z VAT (nielimitowane rozmowy, SMS/MMS do wszystkich sieci komórkowych plus bezpłatny pakiet internetowy 2 GB). W taryfie można na warunkach promocyjnych dokupić w cenie 1,99 zł z VAT Sieć rodzinna, nielimitowane rozmowy do sieci stacjonarnych w cenie 1,99 zł z VAT.
O zniżce na telefon na razie nic nie wspomnieli. Chciałbym zaznaczyć, że interesuje mnie wyłącznie kontakt mailowy.
Przy ostatnim przedłużaniu dawali dodatkowe upusty na pierwsze 12 miesięcy abonamentu, kolejne za pełną stawkę. Teraz to już nie możliwe raczej.
W jaki sposób najlepiej z nimi negocjować? Pod ofertą podpisał się pracownik z Biura Obsługi Klienta oczywiście. Czy mogę na nim wymusić aby dalszą korespondencję mailową prowadził ktoś z SUK?
Przy podanych Taryfach na jakie upusty mogę liczyć, żeby nie odpuścić im za wcześnie?
PS. Właśnie dostałem informację: w przedstawionych ofertach proponuję 200 zł rabatu na cenę telefonu
Czytając wcześniejsze posty to chyba można coś więcej utargować?
Mam nadzieję, że nowa oferta będzie bardziej atrakcyjna i na początku jej trwania też będą skłonni negocjować jej warunki.keczup80 pisze:jutro o 10 prezentacja nowej oferty w abonamencie