- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
A ja polecam ubezpieczenie, opłaca się i to bardzo, nie musisz się martwić że w razie upadku telefonu nie uznają ci gwarancji.Przed końcem umowy telefon rozwalasz na drobny mak zachodzisz do salonu i ci dają nowy taki jaki chcesz z dopłatą lub bezlucjan pisze:Tylko żebyś nie miał z tym ubezpieczeniem tak, jak ten gość:arthooz pisze:[...]
Pani mnie namawiała na to ubezpieczenie telefonu bardzo mocno, ale nie wiem czy to wyjdzie tak kolorowo jeśli telefon się faktycznie uszkodzi.
http://pieniadze.gazeta.pl/Gospodarka/1 ... anie_.html

W takim razie wykonam jeszcze jedno podejscie aby wytargowac te 200 zł zniżki na fonaAnusiak pisze:Ja tydzień temu w R40 ugrałem 200pln. na fonalalas pisze:Kilka stron wcześniej widać, że jeszcze ludzie we wrześniu przy R60 utargowali zniżkę 200 zł, teraz tylko 100 zł.

Tak oczywiście, sam dostałem 400 zł upustu na IP 5 16GBDanio02 pisze:Czy można otrzymać zniżkę na iPhony?

.......---> Nokia N95 8GB -> SPV M650 -> Samsung Omnia 2 -> HTC HD2 -> iPhone 4S 16 GB -> iPhone 5 16GB -> iPhone 5S 16GB -> iPhone 6 Plus 64 GB -> iPhone 7 Plus 128 GB -> iPhone 8 Plus 64 GB
Żaden.SACZI pisze:Jaki ubezpieczyciel współpracuje z T?
Znajomy dwa lata temu zniszczył Nokie E7 i papiery przychodziły z Warty (ubezpieczyciel, nie rzekast.konsultant pisze:Żaden.SACZI pisze:Jaki ubezpieczyciel współpracuje z T?

No i dodzwoniłem się do SUK i generalnie kibelAnusiak pisze:Ja tydzień temu w R40 ugrałem 200pln. na fonalalas pisze:Kilka stron wcześniej widać, że jeszcze ludzie we wrześniu przy R60 utargowali zniżkę 200 zł, teraz tylko 100 zł.

Witam!
Od jakiegoś czasu wisi mi na iboa o przedłuzaniu umowy. Generalnie planowałam poczekać do końca i wynieść się do play, a że umowa kończy mi sie 31 grudnia czyli w okresie świątecznych promocji (które bywają kuszące).
Ale, że rodzice zostali w tmobile, to nie chciałabym ich narażać na koszty gdyby mieli dzwonić do mnie.
Teraz mam R60, za którą płaciłam 79 zł, ale rachunki z ostatniego pół roku wynosiły 150 pln.
Myślałam nad zmianą abonamentu (jesli zdecyduje sie zostac w Tmobile), na R110, za 89 zł.
Jest tam 1000 minut, 2 gb internetu, smsy do wszystkich za 1.99 i nielimitowane do tmobile tez za 1.99.
Jak myślicie, co uda mi się ugrać?
Dadzą mi R110, za 79 zł, plus nielimitowane do tmobile za free i ile mogę dostać zniżki na słuchawkę?
Od jakiegoś czasu wisi mi na iboa o przedłuzaniu umowy. Generalnie planowałam poczekać do końca i wynieść się do play, a że umowa kończy mi sie 31 grudnia czyli w okresie świątecznych promocji (które bywają kuszące).
Ale, że rodzice zostali w tmobile, to nie chciałabym ich narażać na koszty gdyby mieli dzwonić do mnie.
Teraz mam R60, za którą płaciłam 79 zł, ale rachunki z ostatniego pół roku wynosiły 150 pln.
Myślałam nad zmianą abonamentu (jesli zdecyduje sie zostac w Tmobile), na R110, za 89 zł.
Jest tam 1000 minut, 2 gb internetu, smsy do wszystkich za 1.99 i nielimitowane do tmobile tez za 1.99.
Jak myślicie, co uda mi się ugrać?
Dadzą mi R110, za 79 zł, plus nielimitowane do tmobile za free i ile mogę dostać zniżki na słuchawkę?
Na początku listopada kończy mi się umowa. Zacząłem zastanawiać się nad jej przedłużeniem. Interesuje mnie opcja R110 lub 140. Pierwsza oferta otrzymana po wysłania zapytania przez IBOA wygląda następująco:
• Oferta specjalna Rodzina 110: abonament miesięczny 89,90 zł z VAT (1000 minut do wszystkich sieci wymiennych na SMS/MMS – y w stosunku 1:1 plus bezpłatny pakiet internetowy 2 GB). W taryfie można na warunkach promocyjnych dokupić w cenie 1,99 zł z VAT Sieć rodzinna, nielimitowane rozmowy w T – mobile w cenie 1,99 zł z VAT, nielimitowane SMS/MMS – y do wszystkich sieci w cenie 1,99 zł z VAT.
• Oferta specjalna Rodzina 140: abonament miesięczny 109,90 zł z VAT (nielimitowane rozmowy, SMS/MMS do wszystkich sieci komórkowych plus bezpłatny pakiet internetowy 2 GB). W taryfie można na warunkach promocyjnych dokupić w cenie 1,99 zł z VAT Sieć rodzinna, nielimitowane rozmowy do sieci stacjonarnych w cenie 1,99 zł z VAT.
O zniżce na telefon na razie nic nie wspomnieli. Chciałbym zaznaczyć, że interesuje mnie wyłącznie kontakt mailowy.
Przy ostatnim przedłużaniu dawali dodatkowe upusty na pierwsze 12 miesięcy abonamentu, kolejne za pełną stawkę. Teraz to już nie możliwe raczej.
W jaki sposób najlepiej z nimi negocjować? Pod ofertą podpisał się pracownik z Biura Obsługi Klienta oczywiście. Czy mogę na nim wymusić aby dalszą korespondencję mailową prowadził ktoś z SUK?
Przy podanych Taryfach na jakie upusty mogę liczyć, żeby nie odpuścić im za wcześnie?
PS. Właśnie dostałem informację: w przedstawionych ofertach proponuję 200 zł rabatu na cenę telefonu
Czytając wcześniejsze posty to chyba można coś więcej utargować?
• Oferta specjalna Rodzina 110: abonament miesięczny 89,90 zł z VAT (1000 minut do wszystkich sieci wymiennych na SMS/MMS – y w stosunku 1:1 plus bezpłatny pakiet internetowy 2 GB). W taryfie można na warunkach promocyjnych dokupić w cenie 1,99 zł z VAT Sieć rodzinna, nielimitowane rozmowy w T – mobile w cenie 1,99 zł z VAT, nielimitowane SMS/MMS – y do wszystkich sieci w cenie 1,99 zł z VAT.
• Oferta specjalna Rodzina 140: abonament miesięczny 109,90 zł z VAT (nielimitowane rozmowy, SMS/MMS do wszystkich sieci komórkowych plus bezpłatny pakiet internetowy 2 GB). W taryfie można na warunkach promocyjnych dokupić w cenie 1,99 zł z VAT Sieć rodzinna, nielimitowane rozmowy do sieci stacjonarnych w cenie 1,99 zł z VAT.
O zniżce na telefon na razie nic nie wspomnieli. Chciałbym zaznaczyć, że interesuje mnie wyłącznie kontakt mailowy.
Przy ostatnim przedłużaniu dawali dodatkowe upusty na pierwsze 12 miesięcy abonamentu, kolejne za pełną stawkę. Teraz to już nie możliwe raczej.
W jaki sposób najlepiej z nimi negocjować? Pod ofertą podpisał się pracownik z Biura Obsługi Klienta oczywiście. Czy mogę na nim wymusić aby dalszą korespondencję mailową prowadził ktoś z SUK?
Przy podanych Taryfach na jakie upusty mogę liczyć, żeby nie odpuścić im za wcześnie?
PS. Właśnie dostałem informację: w przedstawionych ofertach proponuję 200 zł rabatu na cenę telefonu
Czytając wcześniejsze posty to chyba można coś więcej utargować?
Teraz (przez ostatnich kilka miesięcy) dawali (mowa o SUK) 400zł na każdy model w tej taryfie, ale zobaczymy czy coś się zmieni na dniach, bo jutro o 10 prezentacja nowej oferty w abonamencie.Danio02 pisze:W grudniu 2011 roku podpisywałem umowę na Rodzina 140 - niestety nie otrzymałem żadnej zniżki na iPhone 4S
Po raz drugi dzisiaj się skontaktowałem z SUK, a tak naprawdę to chyba po raz pierwszy bo mam wrażenie, że konsultantka, która dzwoniła rano była ze zwykłego BOA i wprowadziła mnie w błąd
Z bardzo miłą panią z SUK udało mi się utargować rodzinę 60 za 54,90 czyli 10 zł mniej niż oficjalny cennik i 200 zł na słuchawkę czyli za Xperię L zapłacę 169 zł (369 zł wg cennika) czyli jednak da się, tyle że trzeba się nadzwonić i być cierpliwym
możliwe, że jeszcze za 0 zł miałbym połaczenia do T-Mobile, ale nie zależało mi na tym więc tą opcję sobie odpusciłem.

Z bardzo miłą panią z SUK udało mi się utargować rodzinę 60 za 54,90 czyli 10 zł mniej niż oficjalny cennik i 200 zł na słuchawkę czyli za Xperię L zapłacę 169 zł (369 zł wg cennika) czyli jednak da się, tyle że trzeba się nadzwonić i być cierpliwym

Wiem, że zawsze robili problemy ze zniżkami na iPhone. Ok, czekamykeczup80 pisze:Teraz (przez ostatnich kilka miesięcy) dawali (mowa o SUK) 400zł na każdy model w tej taryfie, ale zobaczymy czy coś się zmieni na dniach, bo jutro o 10 prezentacja nowej oferty w abonamencie.Danio02 pisze:W grudniu 2011 roku podpisywałem umowę na Rodzina 140 - niestety nie otrzymałem żadnej zniżki na iPhone 4S