• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 221 z 350
  • 1
  • 219
  • 220
  • 221
  • 222
  • 223
  • 350

#666845  autor: ViNYL
 09 paź 2013, 22:05
Dzięki. Do przedłużenia mam 3 numery, dam znać co uda mi się wywalczyć :)

#666898  autor: kamciak
 10 paź 2013, 09:06
Nie wiecie może czy przy r20 i negocjacjach z SUK można brać telefony z wyprzedaży?
Bo rozumiem, że standardowo bierzemy telefony z cennika dla minutowej i zmniejszamy cenę o 25 pln max przy tak niskiej taryfie.

#666954  autor: Danio02
 10 paź 2013, 13:47
Czy mogę liczyć na odpowiedź? :)

Czy idzie wynegocjować darmowe ubezpieczenie telefonu?

#667044  autor: st.konsultant
 10 paź 2013, 21:20
Danio02 pisze:Czy mogę liczyć na odpowiedź? :)

nie

#667057  autor: margeo
 10 paź 2013, 21:59
Za miesiąc kończy nam się umowa na telefony służbowe.
Rozważam, czy wziąć kolejnego Solida, czy zaryzykować jakiegoś smartfona.
Preferencje?
- normalna karta sim (a więc Lumie z microSIM niestety odpadają - karta co jakiś czas będzie przekładana, więc nie chcę się bawić w adaptery),
- w miarę sensowna bateria (2 dni to skrajne minimum bez "zabawy słuchawką"),
- coś co nie zamula,
- w miarę dobry aparat - ze względu na pracę przydaje się jako wsparcie lustrzanki.
Gdyby była możliwość odtwarzania filmów (choćby przerobionych do mpg4, ale 1,5h), to było by miło :) ale to bajer, nie wyznacznik.

Czy mozecie coś polecić, co będzie za 1zł w abonemantach firmowych ok. 50zł/mc ?
Rozwazałem Ace 2, Advance (o ile się uda za taką cenę, choć wątpię), LG L5 II...
Może coś innego?
Wiem, ze dział telefonów jest w innym miejscu :) Pytam speców od T-mobile. Z doświadczenia coś jeszcze za 1zł (tego nie przeskoczę) jest ciekawego w taryfach o tej wysokości?
Czy jednak dać sobie spokój i wziąć B2710?

POZDRAWIAM!

#667059  autor: st.konsultant
 10 paź 2013, 22:21
margeo pisze:Za miesiąc kończy nam się umowa na telefony służbowe.
Rozważam, czy wziąć kolejnego Solida, czy zaryzykować jakiegoś smartfona.
Preferencje?
- normalna karta sim (a więc Lumie z microSIM niestety odpadają - karta co jakiś czas będzie przekładana, więc nie chcę się bawić w adaptery),
- w miarę sensowna bateria (2 dni to skrajne minimum bez "zabawy słuchawką"),
- coś co nie zamula,
- w miarę dobry aparat - ze względu na pracę przydaje się jako wsparcie lustrzanki.
Gdyby była możliwość odtwarzania filmów (choćby przerobionych do mpg4, ale 1,5h), to było by miło :) ale to bajer, nie wyznacznik.

Czy mozecie coś polecić, co będzie za 1zł w abonemantach firmowych ok. 50zł/mc ?
Rozwazałem Ace 2, Advance (o ile się uda za taką cenę, choć wątpię), LG L5 II...
Może coś innego?
Wiem, ze dział telefonów jest w innym miejscu :) Pytam speców od T-mobile. Z doświadczenia coś jeszcze za 1zł (tego nie przeskoczę) jest ciekawego w taryfach o tej wysokości?
Czy jednak dać sobie spokój i wziąć B2710?

B2710, Ace 2 i Advance nie są już od dawna zamawiane i nie będzie nowych dostaw. LG L5 II nie występuje w ofercie TM...

#667066  autor: Danio02
 10 paź 2013, 22:44
st.konsultant pisze:
Danio02 pisze:Czy mogę liczyć na odpowiedź? :)

nie
Dzięki. Czy można wynegocjować zniżki na każdy model iPhone? Osobiście czekam na wprowadzenie iP5S.

#667070  autor: Egzo
 10 paź 2013, 22:58
Zauważyłem już od dłuższego czasu ,ze jak jestem z małej miejscowości to konsultanci z Tmobile mają mnie w ...... Posiadam dwa telefony z abonamentem i dwa na doładowania. W maju podpisałem aneks do umowy na jeden numer. Obecnie mogę podpisać drugi aneks do umowy na abonament. Interesuje mnie abonament około 70zł i telefon HuaweiAscend P6. W abonamencie za około 80zł na 3 lata chcą ponad 300zł . Jak z nimi rozmawiać i w jaki sposób bo nie mam już siły. Chcę obniżyć abonament i koszt telefonu w ofercie multimedialnej. Umowa jaka mnie interesuje to 24miesiące.Jestem z Tmobile/Era ponad 14 lat. Nie chcę zmieniać operatora ale po przeanalizowaniu ofert pewnie przeniosę swój numer do Play a za tym numerem w grudniu polecą dwa następne na kartę.Uroki małych miast.
(obecnie płacę za dwa abonamenty 142zł)

#667081  autor: Danio02
 10 paź 2013, 23:50
Egzo, nie martw się. Sam posiadam dwa abonamenty na kwotę 250 zł i to samo.

#667109  autor: arthooz
 11 paź 2013, 09:14
Jest to mój pierwszy post, dlatego witam wszystkich i od razu dziękuje za kawał dobrej roboty jaki tutaj wykonujecie.

Oto co zaproponowała mi miła Pani.

Taryfa Rodzina 60:
* nielimitowane rozmowy do T-Mobile za 0zł,
* 500min
* 1GB internetu

Abonament i cena telefonu HTC One
* bez ubezpieczenia telefonu - 54.9zł (1659 zł)
* z ubezpieczeniem telefonu (10zł) - 64.9zł (1659zł)
* ze zniżką 100zł na telefon i ubezpieczeniem - 69.9zł (1559zł)

Taryfa Rodzina 80:
* nielimitowane rozmowy do T-Mobile za 0zł,
* 750min
* 2GB internetu

Abonament i cena telefonu HTC One
* bez ubezpieczenia telefonu - 64.9 zł (1539zł)
* z ubezpieczeniem telefonu (10zł) - 74.9zł (1539zł)
* ze zniżką 150zł na telefon i ubezpieczeniem - 79.9zł (1389zł)

Pani powiedziała że to max co może mi zaproponować i że niektóre zniżki o których tutaj piszecie (np. max 300zł na telefon w taryfie R80), zależą od indywidualnej historii danego konta klienta.

Co myślicie o takiej propozycji? Pani mnie namawiała na to ubezpieczenie telefonu bardzo mocno, ale nie wiem czy to wyjdzie tak kolorowo jeśli telefon się faktycznie uszkodzi.

Jak widać na powyższym zestawieniu zniżka na tel = +5zł do abonamentu. Chyba mógłbym to przeżyć :) Na razie się jeszcze nie zdecydowałem na żadną ofertę.

#667111  autor: margeo
 11 paź 2013, 09:18
st.konsultant pisze:B2710, Ace 2 i Advance nie są już od dawna zamawiane i nie będzie nowych dostaw. LG L5 II nie występuje w ofercie TM...
Hmm... No to mam problem... Co w takim razie polecasz z obecnej oferty? Pewnie jakąś obniżkę na aparaty dostaniemy (pytanie jaką), ale z pewnością nie ma szansy, aby były droższe niż 1zł w taryfach za ok.50zł (raczej nie wyższych). Polityka finansowa i tego musimy się trzymać.
Sony J? Coś innego zupełnie?

ps. Rozumiem, że Ace 2 gdyby się gdzieś znalazł na magazynie, to jeszcze w ofercie jest - gorzej z dostępnością..?

POZDRAWIAM!

#667113  autor: lucjan
 11 paź 2013, 09:42
arthooz pisze:[...]
Pani mnie namawiała na to ubezpieczenie telefonu bardzo mocno, ale nie wiem czy to wyjdzie tak kolorowo jeśli telefon się faktycznie uszkodzi.
Tylko żebyś nie miał z tym ubezpieczeniem tak, jak ten gość:

http://pieniadze.gazeta.pl/Gospodarka/1 ... anie_.html

pzdrwm
luc

'jak czlowiek umrze, to nie zyje' kurt vonnegut, jr.
Masz Dropboxa? Nie? To masz: http://goo.gl/wDbXq + 500MB dodatkowo ;-)

#667175  autor: keczup80
 11 paź 2013, 13:35
arthooz pisze: Co myślicie o takiej propozycji? Pani mnie namawiała na to ubezpieczenie telefonu bardzo mocno, ale nie wiem czy to wyjdzie tak kolorowo jeśli telefon się faktycznie uszkodzi.
Jak miałem przedłużać swoją umowę to interesowałem się usługą "bezpieczny telefon".
I po przeczytaniu regulaminu uznałem, że się nie opłaca w Polsce taka usługa. No chyba, że źle zrozumiałem?!
Telefon, który wybrałem był w cenniku w wybranej taryfie za 1099zł (po zniżce SUK 699zł).
Ubezpieczenie w wybranej przeze mnie taryfie kosztuje - 15zł miesięcznie
Gdy telefon zostanie uszkodzony i nie będzie możliwa naprawa, mogę nabyć urządzenie według cennika promocyjnego, kiedy została podpisana czyli za 1099zł (zniżka SUK nie obowiązuje).
1telefon 699zł + ubezpieczenie 360zł (umowa 24miesiące) +2telefon 1099zł = 2158zł
Dla mnie ta opcja nie kalkulowała się.

SUK

#667176  autor: wojluk
 11 paź 2013, 13:40
Wczoraj dzwoniłem aby wysłuchać ofert na przedłużenie umowy, jak co roku poprosiłem o przełączenie do SUK i usłyszałem że się zmieniły struktury firmy itd. i już niema tego działu a zwykły BOK przejęły ich kompetencje.

Podejrzewam że to ściema ale czy komuś też to wciskali ? :)

#667209  autor: lalas
 11 paź 2013, 15:52
Witajcie, tez sie przed chwilka kontaktowalem z BOA i tak: rodzina 60 za 54,90 zl, nielimitowane rozmowy do T za 0 zl i znizka na telefon 100 zl, wiecej nic nie ugralem. Oferta ta jest z SUK tyle uslyszalem od milego pana, no nic przemysle temat. Moje srednie rachunki to okolo 60 zl miesiecznie, chyba wiecej nie utarguje, jak myslicie? :-)
 #667228  autor: piotrzet
 11 paź 2013, 16:48
wojluk pisze:Wczoraj dzwoniłem aby wysłuchać ofert na przedłużenie umowy, jak co roku poprosiłem o przełączenie do SUK i usłyszałem że się zmieniły struktury firmy itd. i już niema tego działu a zwykły BOK przejęły ich kompetencje.

Podejrzewam że to ściema ale czy komuś też to wciskali ? :)
Pytałem na facebooku i otrzymałem taką odpowiedź ''Sekcja jest i zajmuje się nadal także prezentacją ofert specjalnych.''

#667257  autor: st.konsultant
 11 paź 2013, 20:03
keczup80 pisze:
arthooz pisze: Co myślicie o takiej propozycji? Pani mnie namawiała na to ubezpieczenie telefonu bardzo mocno, ale nie wiem czy to wyjdzie tak kolorowo jeśli telefon się faktycznie uszkodzi.
Jak miałem przedłużać swoją umowę to interesowałem się usługą "bezpieczny telefon".
I po przeczytaniu regulaminu uznałem, że się nie opłaca w Polsce taka usługa. No chyba, że źle zrozumiałem?!
Telefon, który wybrałem był w cenniku w wybranej taryfie za 1099zł (po zniżce SUK 699zł).
Ubezpieczenie w wybranej przeze mnie taryfie kosztuje - 15zł miesięcznie
Gdy telefon zostanie uszkodzony i nie będzie możliwa naprawa, mogę nabyć urządzenie według cennika promocyjnego, kiedy została podpisana czyli za 1099zł (zniżka SUK nie obowiązuje).
1telefon 699zł + ubezpieczenie 360zł (umowa 24miesiące) +2telefon 1099zł = 2158zł
Dla mnie ta opcja nie kalkulowała się.

Za nowy telefon zapłaciłbyś 699 zł. Zniżka SUK też jest brana pod uwagę.

#667294  autor: zakrzev
 11 paź 2013, 21:46
Czy udając się do salonu T-Mobile można utargować zniżki na telefon, itp. przy przedłużaniu umowy? Czy jednak, żeby tego doświadczyć, to muszę się skontaktować z Biurem Obsługi?

#667299  autor: lalas
 11 paź 2013, 22:01
dzisiaj akurat byłem w salonie a potem dzowniłem do BOA:
Salon:
R60 za 54,90
zniżka na telefon 100 zł, pytałem o Xperie L
BOA
R60 za 54,90
zniżka na telefon 100 zł, pytałem o Xperie L
dodatkowo jeszcze dali rozmowy bez limitu do T za darmo

gosć stwierdził, ze taką samą ofertę dostanę w SUK, z SUK się jeszcze nie kontaktowałem, ale wydaje mi się, że cięzko juz coś więcej urwać. Kilka stron wcześniej widać, że jeszcze ludzie we wrześniu przy R60 utargowali zniżkę 200 zł, teraz tylko 100 zł. Gdybym wziął R80 t jej cena wtedy wynosi 64,90 i zniżka na fona to 150 zł, ale nie potrzebny mi taki pakiet minut i net, ponieważ mam jeszcze słuzbowy telefon z minutami i pakietem. Jeśłi komuś się udało niedawno w R60 dostać 200 zł zniżki na telefon to dajcie znać :D

#667473  autor: MateeeusZ
 12 paź 2013, 22:28
w r80 zniżka to 300 zł, w r60 200 zł, poprostu mówisz co chcesz dostać, a po pierwsze dzwonisz do BOA i prosisz o przełączenie do SUK, jak nie chca przełączysz to sie rozłączasz i dziękuje albo upierasz sie zeby Cie przełączyli. Ludzie z BOA stosują różne techniki bajerki, w sumie nie dziwie sie, dostają pewnie prowizje jak u nich ktoś przedłuży...
  • Strona 221 z 350
  • 1
  • 219
  • 220
  • 221
  • 222
  • 223
  • 350
  • 1
  • 219
  • 220
  • 221