Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Po rozmowie z SUK sam sobie odpowiem. Taryfę ProFirma 129.90 dostajemy za 99.90 PLN netto, na słuchawkę Sony Xperia Z1 otrzymałem rabat bodajże 180 PLN brutto.i-ceum pisze:Ja też jestem zainteresowany możliwościami w temacie taryf firmowych, zwłaszcza w ProFirma 69.90 lub 129.90 PLN netto. Czy można dostać upust na abonament i na telefon?
Nie da się.colombo pisze:Nie będę opisywał szczegółów, tylko zapytam - jest możliwość, żeby przedłużyć abonament firmowy na warunkach oferowanych do 4 października? Czwartego weszła nowa oferta firmowa, która w każdym wariancie odpada dla osoby zainteresowanej.
Tego niestety nikt nie wie.piotrzet pisze:A kiedy będą dostępne Xperia Z1 w T-Mobile dla indywidualnych ?
bo dostają po negocjacjach z SUK 300 zł zniżki na telefonkatrin242 pisze:Rozmawiałam dzisiaj z Suk zaproponowano mi:
R80 za 64.90
2GG net
800 minut
Martwi mnie tylko proponowana cena iphone 4s 8gg ponieważ życzą sobie 579 zł a z tego co czytałam wyżej większość z was otrzymują cenę 279 zł. Od czego to zależy?
Ale Ja też negocjowałam bo wiedziałam, że takie są ceny. W SUK twierdzi że taniej nie da rady!!!slawek72 pisze:bo dostają po negocjacjach z SUK 300 zł zniżki na telefonkatrin242 pisze:Rozmawiałam dzisiaj z Suk zaproponowano mi:
R80 za 64.90
2GG net
800 minut
Martwi mnie tylko proponowana cena iphone 4s 8gg ponieważ życzą sobie 579 zł a z tego co czytałam wyżej większość z was otrzymują cenę 279 zł. Od czego to zależy?
Przy tej ofercie z którego cennika telefony wybieramy? Czy z tego podlinkowanego poniżej? Z R40 multimedialnej czy minutowej? Dzięki za odp.Anusiak pisze:Po rozmowie z SUK:
R40 za 39,90 minuty i pakiet tak jak w ofercie (250min + 0,5Gb neta)
+ 200pln zniżki na telefon.
Dokładnie za tydzień. Wiesz może, co z Note3?piotrzet pisze:Dla wszystkich tych co czekają na Sony Xperia Z1 w ofercie indywidualnej telefon ma pojawić się w niej już 16.10.2013r
Raczej z tego:ViNYL pisze:Przy tej ofercie z którego cennika telefony wybieramy? Czy z tego podlinkowanego poniżej? Z R40 multimedialnej czy minutowej? Dzięki za odp.Anusiak pisze:Po rozmowie z SUK:
R40 za 39,90 minuty i pakiet tak jak w ofercie (250min + 0,5Gb neta)
+ 200pln zniżki na telefon.
Cennik telefonów dla taryf rodzinnych