@Marioosz nie otrzymasz nawet podobno cenowej oferty bo telefon stacjonarny nie daje już 20 zł za łączenie usług. Jeżeli potrzebujesz więcej internetu to sprawdź ofertę FLEXa
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
No właśnie, dość ciekawie wygląda oferta tego Flexa. Jest jeszcze Heyah za 19,99 zł, tylko że podobno niektórzy narzekają na problemy z zasięgiem, a Flex korzysta chyba normalnie z nadajników Orange? U mnie LTE w domu śmiga download spokojnie ponad 100 Mb/s w Orange.
23grudnia kończy mi się umowa na 3 usługi komórkowe. Jeśli napisze wypowiedzenie to DUK się odezwie?
18 listopada 2021 zakończyłem umowę z Orane na mini Love LTE po 24 miesiącach. Jestem teraz na czas nieokreślony i konsultanci Orange dzwonią do mnie z propozycjami przedłużenia umowy na kolejne 24 miesiące ale już za 89,99 zł a nie 74,99 jak dotychczas. Dodatkowo proponują obniżenie ilość wspólnych GB ze 100 GB do 50 GB
Jestem kompletnie rozczarowanym tym co wyprawia Orange
Zostaję więc na czas nieokreślony ...Orange nawet nie chce dać mi dostępu do sieci 5G w moim planie obecnym.

Zostaję więc na czas nieokreślony ...Orange nawet nie chce dać mi dostępu do sieci 5G w moim planie obecnym.
piotrek2802: 5G możesz mieć za dopłatą 15 zł/mies. jako usługa techniczna (sprawdź w Mój Orange), albo jako usługa specjalna zawarta w pakiecie "Rozmowy, SMSy, MMSy bez limitu + 20GB + Social Pass" za 39 zł/mies. w Orange Free Na Kartę. To akurat najtańsza opcja, gdyż abonament standardowy z 5G jest od 60 zł (40 zł przy drugiej karcie SIM).
Radzę złożyć wypowiedzenie i negocjować warunki.
Radzę złożyć wypowiedzenie i negocjować warunki.

Witam, czy można prosić o kontakt na priv kogoś od ofert biznesowych, mam 8 numerów i zastanawiam się nad przedłużeniem.
pozdrawiam
pozdrawiam
Kiedyś wysyłało się wypowiedzenie i za chwilę dzwonili z DUK.
Działa to jeszcze? Czy już nie walczą o klienta?
Działa to jeszcze? Czy już nie walczą o klienta?
Część wszystkim, stali bywalcy pewnie mnie kojarzą, choć dawno się nie udzielałem w tym temacie, ale po prostu nie chciało mi się logować tylko po to, żeby narzekać 
No ale do rzeczy. Po raz pierwszy od dłuższego czasu mam wrażenie, że opłaca się przedłużyć umowę w Orange, zwłaszcza jeśli odpowiada nam jeden z telefonów, które są w promocji BF. Napisałem o nich na moim blogu.

No ale do rzeczy. Po raz pierwszy od dłuższego czasu mam wrażenie, że opłaca się przedłużyć umowę w Orange, zwłaszcza jeśli odpowiada nam jeden z telefonów, które są w promocji BF. Napisałem o nich na moim blogu.
Czy Orange ma utrzymanie klienta? Mam obecnie plan mobilny 75. Czy po złożeniu rezygnacji można wyciągnąć coś więcej w taryfie, która kosztuje teraz 60zł? Czy od razu ogarniać mnp?
Mam też u nich światłowód, ale nie chcę łączyć w pakiet love.
Z góry dzięki za podpowiedzi.
Mam też u nich światłowód, ale nie chcę łączyć w pakiet love.
Z góry dzięki za podpowiedzi.
Bywały przypadki, że komuś dali 10 zł rabatu, ale niezbyt liczne. Jeśli Cię zadowoli rabat w takiej wysokości to spróbować można.
1,5 miesiąca do upływu końca umowy. Niestety nie ma alternatywy, wiec muszę powalczyć z pomarańczowymi na abonament, strasząc ich przeniesieniem numerów na kartę do innej sieci (widzę, ze u większości trzeba się udać do salonu)
Ogólnie mnie by zadowoliła oferta na kartę w Orange Free, ale nie maja ekstra sim do zegarka w moim przypadku. Poza tym dużo podróżuje w Europie i potrzebne mi są międzynarodowe pakiety i „dużo” internetu.
Ogólnie mnie by zadowoliła oferta na kartę w Orange Free, ale nie maja ekstra sim do zegarka w moim przypadku. Poza tym dużo podróżuje w Europie i potrzebne mi są międzynarodowe pakiety i „dużo” internetu.
Internetu w roamingu to teraz w Orange na kartę nie brakuje. Nawet bym powiedział, że jest nadmiar 
Od niedawna kumuluje się w pakietach cyklicznych i nie idzie tego wykorzystać.
Ale w abonamencie przy kilku numerach też można wyrwać dobre warunki. Nawet lepsze niż w prepaidzie.

Od niedawna kumuluje się w pakietach cyklicznych i nie idzie tego wykorzystać.

Ale w abonamencie przy kilku numerach też można wyrwać dobre warunki. Nawet lepsze niż w prepaidzie.
Zadzwonili do mnie 2 dni temu. Nie wyzyłałem żadnego pisma, nic. Zero kontaktu z mojej strony. Zaproponowali aneks na 2lata od teraz. Obecną umowę miałem do 25.03.22. Plan 60 za 40zł. Telefon nie był mi potrzebny. Mogłem może jeszcze powalczyć o 1mc za darmo, ale mając plan mobilny 75 usatysfakcjonowało mnie to plus te 2lata od teraz.
Miałem 4 numery w abo.
Zerowy kontakt po zleceniu przeniesienia 2 numerów.
Ostatecznie testowo 3 numery przeniosłem do Orange Flex a czwarty do Heyah01.
Na ten czwarty dali mi właśnie rabat 10zl jak zostanę i przedłużę abo.
Zerowy kontakt po zleceniu przeniesienia 2 numerów.
Ostatecznie testowo 3 numery przeniosłem do Orange Flex a czwarty do Heyah01.
Na ten czwarty dali mi właśnie rabat 10zl jak zostanę i przedłużę abo.
Koledze wyżej (jak znam życie i konsultantów) też raczej dali 10 zł rabatu, tylko mu tak nagadali, żeby myślał, że dostał 20. Po prostu wyjściowa cena to ta bez rabatu za e-fakturę i zgody marketingowe.
Jest dobra promocja na flagowe Samsungi.
Szczegóły opisałem na moim blogu.
Jest dobra promocja na flagowe Samsungi.
Szczegóły opisałem na moim blogu.
Czyli mając ogólnie przykładowo dwa numery wybierając plan 60 można zejść do 30zl za numer?
10zl rabat na infolinii
20zl łączenie usług.
Dla mnie styka
nie widzę tylko pakietu minut na połączenia międzynarodowe jak bylo dotychczas. Jako superdodatek proponują „hbo” :/
10zl rabat na infolinii
20zl łączenie usług.
Dla mnie styka

Rabat za łączenie dostaniesz tylko na drugi numer, więc średnio wyjdzie po 40.
Jak ktoś ma numer w nju to może mieć 5pln/mies zniżki na wybrane urządzenia jeśli szybko to załatwi
https://www.telepolis.pl/wiadomosci/tar ... ykorzystac
@zielony71 jakie zniżki aktualnie oferuje orange? na abo? czy na ratę za sprzęt?
https://www.telepolis.pl/wiadomosci/tar ... ykorzystac
@zielony71 jakie zniżki aktualnie oferuje orange? na abo? czy na ratę za sprzęt?
Na abonament. Standardowo 10 zł na numer, a dla wytrawnych wyciskaczy soku dużo więcej.
Na ogół ceny sprzętu są tak wysokie, że zniżka 5 czy 10 zł nic nie pomoże. Nieliczne wyjątki opisałem na blogu.
Na ogół ceny sprzętu są tak wysokie, że zniżka 5 czy 10 zł nic nie pomoże. Nieliczne wyjątki opisałem na blogu.
Od 60 zł (z efv i zgodami marketingowymi), czyli wyjściowej kwoty abo mam rabat 10zł za przedłużenie i drugie 10 widniejące jako rabat na 24mc. Zanim coś zaakceptuje czytam od dezki do deski. Zostawiałem im z ratą 300 zł, więc może przez to mi to dali. Ogółem wszystko się mi się zgadza.