- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Załatwiales przez BOK czy SUK ? Cena jak za S rewelacja i super ze telefon wrocil do sprzedazy. Zonka sie ucieszy. Wy dzwonicie do BOK i prosicie o rozmowe z SUK czy wysylacie rezygnacje i dopiero telefon do SUK ?arasel pisze:Kolejna umowa przedłużona. Szybko i konkretnie:
R80 64,90 24 miesiące
800 minut
2GB Internetu
Darmowe w T-Mobile chciał dać za 1,99, ale mi to niepotrzebne
iPhone 4S 8GB za 279PLN.
SUK oczywiście - dzwonisz i prosisz o przełączenie (jako pierwszy zawsze odbiera BOA). Telefon nie wrócił do sprzedaży, to "nowy" model. Zdaje mi się, że wcześniej 4S nie były dostępne z 8GB, a jedynie 16GB i 32GB. Konsultant z SUK również mi powiedział, że to nowa wersja tego 4S, dopiero co dotarły na magazyn i od dziś są w ofercie.
Jeśli chodzi o mnie to ja napisałam do Tmobile maila z prośbą o przedstawienie nowych ofert. Następnego dnia zadzwonił ktoś z BOK a następnego ktoś z SUK (wtedy nie wiedziałam że to ktoś z sekcji utrzymania klienta ale gdy drugi raz zadzwonił zapytałam się czy to BOK czy SUK) przebijając pierwszą ofertę.VoytaS pisze:Wy dzwonicie do BOK i prosicie o rozmowe z SUK czy wysylacie rezygnacje i dopiero telefon do SUK ?
Musiałbyś dostać 450zł zniżki, a max to 400zł, ale w wyższej taryfie.
Nieprawda. W cenniku pojawiła się Xperia M, Lumia 625 oraz iPhone 4SEuronymous pisze:W cenniku w umowach na 24mieś nie zmieniło się nic. Nie wprowadzili, jak inne sieci, żadnych nowych telefonów
Cóż, nie sprecyzowałem, że chodzi mi głównie o te najlepsze telefony - Z1, Note3, Lumia1020, Lg G2. Co nie zmienia faktu, że ceny pozostałych tel. pozostały na dotychczasowym poziomie. Taki Note2 kosztuje tyle samo od roku?
ja dzis chcialam wreszcie przedluzyc bo xperia M sie pojawila... a przy tym abonamencie w SUK za 39,9 i 200 pln zniżki kosztuje 49zl.
Pani byla bardzo mila i na wszytko sie zgodzila TYLKO... powiedziala ze zadzwoni jak xperia M bedzie dostepna bo nei ma jej w magazynie i w tym tyg raczej już nei będzie...
wiec jedyna (ok jedna z 3ech) nowa pozycja w cenniku i nie ma jej na stanie
;)
Pani byla bardzo mila i na wszytko sie zgodzila TYLKO... powiedziala ze zadzwoni jak xperia M bedzie dostepna bo nei ma jej w magazynie i w tym tyg raczej już nei będzie...

wiec jedyna (ok jedna z 3ech) nowa pozycja w cenniku i nie ma jej na stanie

Euronymous, być może Pan z SUK się pomylił ale ja dwa razy od niego słyszałem tą cenę iPhone 4S w R80. Może Pan dał 450 zł zniżki ponieważ powiedziałem mu że złożyłem dziś wypowiedzenie i jestem już jedną nogą w OrangeEuronymous pisze:Musiałbyś dostać 450zł zniżki, a max to 400zł, ale w wyższej taryfie.

Oferta bez telefonu z dziś:
Rodzina 40 za 24,90 zł. - 300 minut do wszystkich sieci oraz 500 MB internetu
dodatkowo płatne:
1,5 GB internetu - 10 zł.
100 000 SMSów/MMSów w T-Mobile - 1,99 zł
Sieć Rodzinna grupa 2 osobowa - 1,99 zł
Nielimitowane rozmowy w T-Mobile w Polsce - 1,99 zł
Okres - 18 m-cy
Może ktoś urwał więcej?
Rodzina 40 za 24,90 zł. - 300 minut do wszystkich sieci oraz 500 MB internetu
dodatkowo płatne:
1,5 GB internetu - 10 zł.
100 000 SMSów/MMSów w T-Mobile - 1,99 zł
Sieć Rodzinna grupa 2 osobowa - 1,99 zł
Nielimitowane rozmowy w T-Mobile w Polsce - 1,99 zł
Okres - 18 m-cy
Może ktoś urwał więcej?
Usługa Bezpieczny Internet 500 MBlalas pisze:a ja mam tylko pytanko, te 500MB ma lejek po wykorzystaniu pakietu?
"za transmisję do 500 MB nie będzie naliczona opłata, za transmisję od 500 MB do 2 GB naliczona zostanie opłata 10 zł. Operator zastrzega sobie możliwość zmiany prędkości po wykorzystaniu 2 GB"