Witam,
Przedłużyłam umowę - R 60, 400 min, 500 mb internetu + fon za 1 zł z cennika dla przedłużających - to wszystko w cenie 59 zł na 24 miesiące umowa ( +dodatkowy mały bonus
Dzisiaj dotarł kurier z przesyłką i mam pytanie w kwestii aneksu.
Otóż w ankesie jest tylko napisane, że moja taryfa to Rodzina 60 oraz w usługach dodatkowych wypisane cena urządzenia płatna w 13 ratach, przy zawarciu umowy 1 zł i 12mies. raty po 55 zł. ( załącznik -harmonogram spłaty rat).
O raty juz się tutaj pytałam i wiem o o co chodzi ( dziękuję bardzo za wyjaśnienie

)), ale moje kolejne pytanie jest nastepujące:
Nie ma w tym aneksie wyszczególnione co wchodzi w skład tej taryfy R 60 ustalonej z działem SUK ( nie ma nic o minutach wchodzących w ten abonament, necie 500 mb za darmo, ani nawet o kwocie 59 zł z vAT). Czy to jest normalne? Czy nie powinno to być wypisane, bo przecież równie dobrze mogą mi policzyć taryfę r60 po standardowej cenie..
Owszem w załączniku Warunki Oferty promocyjnej "Oferta Specjalna-Wymiana telefonu na raty" jest w tabelce, że Rodzina 60 to przez pierwsze 12 mies. 4 zł, a po 12 mies. 59 zł, ale w skład tej taryfy wchodzi tylko 400 minut do wszystkich sieci, nie ma nic o necie 500 mb..
Nie wiem również, co to jest usługa "Bezpieczne Urządzenie", która niby miała stanowić załącznik do aneksu, ale nie mam takiego załącznika.. Czy to jest płatne dodatkowo?
Przepraszam,ze tyle sie rozpisuję, ale chciałabym mieć po prostu pewność, że będę miała to co zostało ustalone, żebym nie zdziwiła sie przy rachunku, że np. płace za internet.. A jak mam mieć tą pewność, skoro nie mam tego na papierze, czy nie powinno to być wymienione w aneksie, czy może ja nie dostałam kompletu dokumentów? (chociaż kurier twierdził, że dał mi wszystkie..)