Ktoś tam napisał o wyczekiwaniu na Xperie J. Byłem jednym z tych "szczesliwców" którym nie udało się ugryzc jotki za 99,- więc bierz tam to co dają i nie zastanawiaj sie

zygikuleczka pisze:st.konsultant, bez.
sorbo, każdy oprócz Ciebie, bo Ty nie czytasz a my tak.
Maly745 pisze:Wyślij fax z wypowiedzeniem umowy na nr:224133993 będą sami cię napastować na drugi dzieńlalunia2208 pisze:Uważam, ze to po prostu bezczelność, żeby klient musiał sam się prosić o umowę.... W tym momencie to ja nawet nie wiem na czym stoję. Nikt łaskawie nie potrafił mi powiedzieć co teraz w tej sytuacji zrobią. Wystarczyłoby mi, gdyby np. powiedzieli, ze telefon będzie w piątek. Ale z tego co zrozumiałam, to nic nie będę miała. na nowo musiałabym prosić się o rozmowy z SUK. Po prostu chora sytuacja. Abonament mam do 22. grudnia i nie wiem co zrobić.gobee pisze:To już wiem dlaczego w mojej sprawie od czwartku cisza.niech wk...ją bardziej to i SUK nie pomoże,
a trochę ich zaboli jak im 4 simy stacjonarny i internet wszystko w abo przeniosę do innego operatora.
4 stycznia 2013? czy 2014?bora1410 pisze:Jak wygląda sprawa z wymianą telefonu na rok przed zakończeniem umowy. Ojciec lekko zamoczył telefon i pewno w serwisie nie uznają naprawy w ramach gwarancji. Jest od kilkunastu lat w T-Mobile dla firm, rachunki średnie ok. 120 zł. Umowa się kończy dopiero 4 stycznia 2013, więc zostało 13 miesięcy. Da się coś załatwić czy raczej szukać słuchawki na wolnym rynku.
Próbowałam coś takiego zalatwic dla Cioci, na rok przed wygasnieciem umowy, i sie nie udalo.Maly745 pisze:4 stycznia 2013? czy 2014?bora1410 pisze:Jak wygląda sprawa z wymianą telefonu na rok przed zakończeniem umowy. Ojciec lekko zamoczył telefon i pewno w serwisie nie uznają naprawy w ramach gwarancji. Jest od kilkunastu lat w T-Mobile dla firm, rachunki średnie ok. 120 zł. Umowa się kończy dopiero 4 stycznia 2013, więc zostało 13 miesięcy. Da się coś załatwić czy raczej szukać słuchawki na wolnym rynku.
gobee pisze:Nie broń ich bo nikt nie raczył poinformować nas o tym ,że nie ma towaru,a przy negocjowaniu aneksu
wiedzieli o tym.wiem ,że regulaminowo mają na to bodajże 30 dni wiem także ,że wcale nie muszę otrzymać umówionego telefonu .wystarczyło napomknąć ,że nie ma telefonów na magazynie i że będą za kilka dni ,a nie kombinować i zmieniać bądź usuwać powiadomienia z naszego konta.
Nie obowiązują zniżki. Kiedy kończą Ci się doładowania przechodzisz na "T-Mobile na kartę". Możesz przenieść numer do abonamentu ale traktowany jesteś jako nowa osoba. Więcej uzyskasz jak ktoś z T-Mobile weźmie drugi abonament na siebie, a po 3 miesiącach zrobi cesję na Twoją osobę.kamil112.18 pisze:Czy zniżki obowiązują jeśli przechodzę z mixa na abonament? I jescze raz ponawiam pytanie o to czy można zniżkę na 30 miesięcy?
Drodzy Panowie, Panie tu zgromadzeni już raz to pisałem każdy konsultant z utrzymania to zupełnie nowa osoba i nowy sprzedawca to nie BOK i usługi które włącza i wyłącza każdy, więc jeżeli jeden zaoferował nam więcej nie znaczy wcale, że inny zaoferuje to samo. Najczęściej będą to odpowiedzi w stylu nic nie słyszałem, nie ma takiej możliwości, nie mam takiej możliwości. Skoro dostaliście ofertę od Pana\i X, czemu zadzownić do niego dzwonicie do Pana\i Y tego nie jestem w stanie pojąć.(nie widział, że już jest włączona).
Ten temat spędza mi sen z powiek od dawien dawna....a jak jest ze zniżkami na telefon?
Niektórzy piszą, że jest możliwość wynegocjowania obniżki na aparacie w taryfach rodzinnych, a w mojej ostatnie rozmowie z SUK dostałem zniżkę tylko na desire X, a reszta telefonów tak jak w cenniku ze strony.
Moim zdaniem mogło tu chodzić nie o zniżkę 50%, ale rabat na telefon 100zł przy zakupie drogą kurierską bo w cenniku DesireX łapie 139 stąd jest 39, a przy innych byłoby tylko 100zł mniej, tak myślę.dostałem zniżkę tylko na desire X, a reszta telefonów tak jak w cenniku ze strony.
cena 39zl byla caly czas w cenniku z dostawa do klientacolins pisze:A w rzeczywistości taką cenę dostawał każdy bez wyjątku przedłużający umowę przez SUK. Swoją drogą niezła zagrywka psychologiczna ze strony T-Mobile.