Cześć.
Proszę Was o pomoc. Mam 3 abonamenty( 100,120,40). Za pół roku kończy mi się pierwszy z nich. Mam więc możliwość przedłużenia umowy. Nigdy nie rozmawiałem z SUK. I tu prośba do Was. Marzy mi się Samsung Galaxy S3. Czy jest szansa wywalczyć go za 1zł przy abo 99 PLN brutto z dodatkową usługą rodzina ( 2 os). Z góry dzięki za odpowiedź.
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Spójrz na cennik: http://www.t-mobile.pl/r/repo1/tm/docum ... 005859.pdf - możesz dostać ten telefon za 99 zł (z obniżką do 1 zł) przy abo za 119,90 zł (możliwe, że z jakąś obniżką abonamentu rzędu 10-20 zł, ale nie mam pewności). Ale nie jestem pewien, czy masz jakieś szanse ugrać lepsze opcje teraz, pół roku przed końcem umowy. Ale próbuj, może się uda. Lub poczekaj jeszcze te kilka miesięcy, możliwe, że cena SGSIII zmaleje (tak mi radzono, by wstrzymać się te 3-4 tyg. do końca umowy).Michal35 pisze:Cześć.
Proszę Was o pomoc. Mam 3 abonamenty( 100,120,40). Za pół roku kończy mi się pierwszy z nich. Mam więc możliwość przedłużenia umowy. Nigdy nie rozmawiałem z SUK. I tu prośba do Was. Marzy mi się Samsung Galaxy S3. Czy jest szansa wywalczyć go za 1zł przy abo 99 PLN brutto z dodatkową usługą rodzina ( 2 os). Z góry dzięki za odpowiedź.

Ja z kolei mam 2 umowy kończące się we wrześniu i październiku, a lepszą pod pewnymi względami ofertę w Play, którą przedstawiłem konsultantom BOA i SUK, więc tu chyba łatwiej o lepsze warunki.
Przy okazji: jak Ty oceniasz moją sytuację? Parę postów wcześniej wypisałem szczegółowe porównanie.

Dzięki za odpowiedź. Nietoperz ja bym nie brał 3 letniej umowy. W tej chwili jest to "wirtualna oszczędność". Obecnie tak dynamiczne są zmiany na rynku, że za 2 lata możesz dostać oferte niedostepną obecnie w rzadnej z sieci. Co do konkretnych abo i zniżek to są tutaj na forum osoby bardziej kompetentne. Powodzenia w negocjacjach.
Wie ktoś jak to jest z opłatą za aktywację aneksu?
Pod koniec lipca przedłużałem przez SUK dwa numery i nie było nic takiego. Dziś podczas rozmowy konsultant chciał naliczyć mi do pierwszej faktury 29 zł z aktywację aneksu. Nie wiem czy coś zmieniło się w zasadach, czy może to był zwykły konsultant nie SUK. (chociaż prosiłem o przełączenie). Nie chciał uwierzyć, że poprzednio nie płaciłem. Zaczął przeglądać faktury i stwierdził tylko, że teraz nie ma już takiej opcji.
Dodam tylko, że przedłużenie umowy miało być na firmę w taryfie proFirma z wymianą telefonu.
Pod koniec lipca przedłużałem przez SUK dwa numery i nie było nic takiego. Dziś podczas rozmowy konsultant chciał naliczyć mi do pierwszej faktury 29 zł z aktywację aneksu. Nie wiem czy coś zmieniło się w zasadach, czy może to był zwykły konsultant nie SUK. (chociaż prosiłem o przełączenie). Nie chciał uwierzyć, że poprzednio nie płaciłem. Zaczął przeglądać faktury i stwierdził tylko, że teraz nie ma już takiej opcji.
Dodam tylko, że przedłużenie umowy miało być na firmę w taryfie proFirma z wymianą telefonu.
Na pewno s4 Active nie będzie podejrzewam że na pewno Sony Xperia Z1, Sony Xperia Z UltraPyrek pisze:Trochę OT. Skro masz informacje, że ma być nowa oferta po niedzieli. Może orientujesz się czy będzie dostępny Samsung Galaxy S4 Active?Horacy pisze:Na początku tygodnia coś ma się ruszyć z ofertami, więc lepiej poczekać.
Czy ktoś się orientuje, czy w najbliższych dniach można się spodziewać jakiejś nowej oferty firmowej? cenne każde sugestie?
Witam.
Pierwsza rozmowa z Suk (Abo dla dziewczyny). Na swój muszę jeszcze 2 tyg poczekać
Wynegocjowałem:
Rodzina 80
- 74 brutto
- 750 minut do wszystkich
- T-MO za 0 pln
- bezpieczny telefon 0 pln
- 2 GB
Lumia 820 za 1 pln
Co o tym sądzicie? Może być??? Czy jest jeszcze sens coś powalczyć?
Pierwsza rozmowa z Suk (Abo dla dziewczyny). Na swój muszę jeszcze 2 tyg poczekać

Wynegocjowałem:
Rodzina 80
- 74 brutto
- 750 minut do wszystkich
- T-MO za 0 pln
- bezpieczny telefon 0 pln
- 2 GB
Lumia 820 za 1 pln
Co o tym sądzicie? Może być??? Czy jest jeszcze sens coś powalczyć?
Witam,
jestem po dwóch rozmowach z konsultantem SUK i i udało mi się wynegocjować następujące warianty:
1. BEZ TELEFONU
Abonament: 29,90zł
Internet: 500mb
Darmowe minuty do wszystkich: 400
T-mobile free za 4,99/miesięcznie
umowa: 18 miesięcy
2. Z TELEFONEM
Abonament 39,90
Darmowe minuty do wszystkich: 250
T-mobile free: 0zł
zniżka na telefon 200zł
umowa: 24 miesiące
Powiedzcie proszę czy to maksymalne oferty jakie mogą zaproponować i co zrobić aby w tej drugiej opcji z telefonem mieć więcej niż 250 minut do wszystkich, czy można to zwiększyć np. kosztem 100zł zniżki za telefon? Napiszcie też czy komuś udało się w pierwszej opcji bez telefonu uzyskać t-mobile free za 0zł.
Z góry dzięki za pomoc.
jestem po dwóch rozmowach z konsultantem SUK i i udało mi się wynegocjować następujące warianty:
1. BEZ TELEFONU
Abonament: 29,90zł
Darmowe minuty do wszystkich: 400
T-mobile free za 4,99/miesięcznie
umowa: 18 miesięcy
2. Z TELEFONEM
Abonament 39,90
Darmowe minuty do wszystkich: 250
T-mobile free: 0zł
zniżka na telefon 200zł
umowa: 24 miesiące
Powiedzcie proszę czy to maksymalne oferty jakie mogą zaproponować i co zrobić aby w tej drugiej opcji z telefonem mieć więcej niż 250 minut do wszystkich, czy można to zwiększyć np. kosztem 100zł zniżki za telefon? Napiszcie też czy komuś udało się w pierwszej opcji bez telefonu uzyskać t-mobile free za 0zł.
Z góry dzięki za pomoc.
pl, jakbyś przeczytał ostatnich 30 stron to miałbyś wiedzę większą
np. TUTAJ
W ofercie bez telefonu niektórym udawało się uzyskać nielimitowane do TM za 0 pln.
W ofercie z telefonem udawało się uzyskać 400minut.
==
Złóż wypowiedzenie i zobaczymy czy coś to pomoże. Wypowiedzenie można wycofać więc nic nie tracisz.

W ofercie bez telefonu niektórym udawało się uzyskać nielimitowane do TM za 0 pln.
W ofercie z telefonem udawało się uzyskać 400minut.
==
Złóż wypowiedzenie i zobaczymy czy coś to pomoże. Wypowiedzenie można wycofać więc nic nie tracisz.
Ostatnio zmieniony 09 wrz 2013, 09:05 przez Ruben, łącznie zmieniany 1 raz.
Ruben dzięki za odpowiedź, oczywiście przejrzałem nawet więcej niż 30 stron wcześniej i dlatego zadałem to pytanie bo rzeczywiście osoby informowały o korzystniejszych warunkach niż te które otrzymałem ale było to już jakiś czas temu i być może coś się zmieniło bo konsultant twardo stoi przy swoim i nie chce dać nic więcej pomimo iż średnia moich ostatnich rachunków to ok. 160zł (mam w T-mobile 3 numery telefonu + regularnie doładowuje tak-taka). Także teraz nie wiem co zrobić, umowa kończy mi się 14 października a jutro jesteśmy umówieni na kolejną rozmowę.