Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Rozumiem że oferta jest na 24 m-ce i do ;wszystkich; jeszcze pytanko czy nie wykorzystane minuty przechodzą na następny m-ąc .billiejoe pisze:Dla potomnych, po negocjacjach:
R20 za 25zł
120min
500mb
fon z cennika
+5zł 1000sms all
Brak możliwości negocjacji cen z cennika dla telefonów
Nie.negra pisze:nie wykorzystane minuty przechodzą na następny m-ąc .
takericx pisze:supernajważniejsze,że jesteś zadowolony. ja czekam jutro na umówiony telefon i będę chyba brał xperia s za 849/R60 lub 649/R75 jeszcze nie wiem co wybiorę.
p.s.czy mimo złożonego i przyjętego przez tmobile papieru o rozwiązaniu umowy mogę do końca jej trwania się "rozmyślić" i podpisać nowy aneks?
Jaka cena za iPhona, 4 czy 5.dziubek123 pisze:Witam
Pisałem wcześniej że T-Mobile zaproponowało mi za R110 99zł 900minut + 1GB, dziś podpisałem umowę i pani dorzuciła jeszcze dodatkowe 1GB (teraz w sumie 2GB mam). Co ciekawe ja wcale nie chciałem negocjować bo plan miałem opuścić sieć jednakże chęć żony do zakupu iPhone'a przeważyła.
A kiedy taka oferta była?;>Fakers pisze:Pan z SUK zaproponował za 16 zł brutto 120 minut
kosaczek pisze:Witam,
W grudniu kończę umowę obecnie mam R110 (440 min+300Mb), wczoraj postanowiłem zadzwonić do BOA i zapytać jaką to wspaniałą ofertę mają dla mnie. Dodam jeszcze tylko że interesuję mnie iPhone 4 8Gb lub 4S 16 Gb.
I oto co zostało mi zaproponowane, konsultant zaoferował abonament: 99,90 PLN - 200 min+250Mb - na 30 miesięcy - iPhone 4 za 399PLN. Oferta na iPhone 4S była kosmiczna (cena telefonu).
A tymczasem sam znalazłem na stronie TM (oferta dla osób przenoszących numer do TM): abonament 99,90 PLN - 200 min+500Mb - na 36 miesięcy - iPhone 4 za 1 PLN.
I jeszcze ciekawa oferta do porównania (oferta dla osób przenoszących numer do TM): abonament 139,90 PLN - 200 min+500Mb - na 36 miesięcy - iPhone 4S za 0,99 PLN
Tak mnie zastanawia bo różnica 6 miesięcy to na mój gust nie wiele ale 250 Mb i 398PLN w kieszeni to jednak różnica. Na marginesie dodam że czuję się trochę olany.
Mogę jeszcze dodać że w ostatnim czasie znajomy przedłużał umowę w TM, zszedł z abonamentem o połowę ze 100 PLN na 50 PLN. A od TM otrzymał w prezencie 50% zniżki na każdy telefon.
Jak myślicie jest szansa urwać im te dodatkowe 250 Mb i jakąś specjalną cenę na telefon??