- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
1,5m temu był za 1zł, Osobiście zastanawiam się w R40 nad Galaxy Trend, ponieważ na magazynie nie ma już dostępnym Huawei Y300 czy Ace 2, a nie chciałbym w sumie wydawać więcej niż 1zł na telefon.tormentor pisze:Dzięki za info, wynegocjowałem:
R40, Desire X za 159 (200zł taniej), t-mobile za 0zł, 24 miesiące.
Warto wziąć tego "trend"
Telefon sprawia wrażenie eleganckiego (wersja czarna), do windowsa nie trzeba się nawet przyzwyczajać bo jest bardzo prosty. Pewno we wrześniu polscy operatorzy udostępnią nową aktualizację i dodatkowo pojawi się radio w telefonieDuzik pisze:Dzięki !hm niby drogo niby tanio trudno powiedzieć? zobaczymy wziąłeś może ten telefon ? jesli tak to jak sie sprawuje?

Z tym, że odsyłam umowę dzisiaj z powrotem. Nie podoba mi się sposób skonstruowania umowy (90% abo to jakieś raty za telefon a reszta czyli kilka złotych to cena za usługi). Gdyby nie to to na pewno byłbym szczęśliwym posiadaczem tej Lumii.
W R60 jest ta Lumia w cenniku za 209 zł, u mnie spuścili 200 zł za telefon, więc pewno za dużo nie zapłacisz

Sony Ericsson: T630, K510i, K550i, C902, W995, X10i, Xperia Neo
Sony: Xperia P
Nokia: 5300, 5610
Samsung: S7350 UltraStyle
HTC: Diamond
Gdzie w cenniku są takie drogie telefony?Geo3 pisze: W R60 jest ta Lumia w cenniku za 209 zł, u mnie spuścili 200 zł za telefon, więc pewno za dużo nie zapłacisz
Z tego co widzę, to w R60 ta nokia kosztuje 1 zł (oferta multimedialna) albo 469 zł (oferta minutowa), natomiast w R40 ten telefon kosztuje odpowiednio 209/559 zł
Skoro mówisz, że dostałeś 200 zł rabatu na telefon, to podejrzewam, że jednak kupiłeś R20, bo przy 200 zł zniżki dla R40 ten telefon będzie kosztował 9/359 zł.
http://www.t-mobile.pl/r/repo1/tm/docum ... 006328.pdf
Ja mam zupełnie inny cennik i taryfa jest wpisana na iboa jako R40. To co podałeś nie jest przypadkiem z jakieś wyprzedaży albo tylko dla nowych/przenoszących numer? 

Sony Ericsson: T630, K510i, K550i, C902, W995, X10i, Xperia Neo
Dzisiaj porozmawiałem z gościem z SUK i niestety w blueconnect nie ma nic ciekawego u nich jedyne co mogą zaproponować poza standardowymi ofertami to 35zł za 5GB i 40zł za 10GB obie oferty na 15 miesięcy bez urządzenia. Także u mnie rozmowa pozostała bez rozstrzygnięcia pozostaje czekać do końcówki umowy do listopada może coś się zmieni.
t-mobile za 0zł? czy jakieś inne również? Pewnie Ci skorygują, nie mniej bałagan w systemie jakiś jest.broda4 pisze:niesttey i stało się.
pierwsza faktura i .........doliczone NO Limity .
A tak na marginesie
Czy w ofertach bez tel:
http://www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/ ... onu/oferta
da się zejść z ceny abonamentu i dołożyć rozmowy w sieci t-m za 0zł?