Zakrza pisze:Naprawdę wierzysz, jak reszta tych matołków, że taką ofertę przygotowuje się w 24 godziny?
Karlos20 pisze:A ja podejrzewam, że osoby w T-Mobile czekając na konferencję Play, wykorzystały mały falstart fioletowych, a potem widząc ogrom ich prezentowanej oferty - obawiając się masowej ucieczki z TM, skopiowali na bazie P4 ofertę.
Mam znajomych którzy pracowali jako trenerzy dla jednego z operatorów z W3 i powiedzieli mi kiedyś, że nieraz jest tak że ofertę przygotowuje się na parę dni przed jej wprowadzeniem na rynek, a przygotowanie może trwać nawet 1 dzień.
Ja sądzę, że w związku z zapowiedziami Play'a że konkurencja nie będzie zadowolona z oferty, a także tego że zamierzają się wzorować na francuskim Free (vide
artykuł), to T-Mobile mogło mieć przygotowaną jakąś ofertę abonamentową "no-limit", ale zmodyfikowali ją w ostatniej chwili tak by była "ciutkę" konkurencyjna wobec Play.
Btw. Najbardziej mnie rozbawił tekst p. Borsa "To nie my kopiujemy Play, to Play wprowadza ofertę podobną do naszej".... Chyba raczej "T-Mobile wprowadza ofertę podobną do Play".
Wszechobecnemu analfabetyzmowi, braku poszanowania dla języka ojczystego i braku czytania ze zrozumieniem mówię nie!
Orange: Nowe GO
Play: Fresh, stare Lubię to!
Plus na Kartę
Net: OFnK, Aero2