• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#534446  autor: pakierhakierxd
 12 lut 2012, 15:53
Ja jestem w play i cała moja rodzina i poza echem kiedyś większych problemów nie było zasięg mam wszędzie jeszcze nigdy nie miałem komunikatu sieć niedostępna przy wyborze operatora może to zależy od lokalizacji ja w Supraślu/Białymstoku nigdy nie miałem problemów takich aby ktoś nie mógł się do mnie dodzwonić lub ja bym nie mógł zadzwonić :)

[ Dodano: 2012-02-12, 15:54 ]
Ps. prawie ciągle jestem na zasięgu 3g playa kiedy u innych by było tylko 2g w mojej miejscowości :)

[ Dodano: 2012-02-12, 15:56 ]
Wcześniej byłem w orange parę lat ale przez zasięg w moim domu zmieniłem operatora i jest o wiele lepiej :)
Może kiedyś zmienię opa jeśli orange lub t-mobile postawią nadajnik 3g i będzie można normalnie z neta korzystać i oczywiście jak zasięg się poprawi zobaczymy co networks da :)
Pewnie i tak nic się nie zmieni do sierpnia i przedłużę umowę z play :D

[ Dodano: 2012-02-12, 16:07 ]
Od początku umowy w play miałem trochę problemów ale nie aż takie duże
o to lista na to pisałem zgłoszenia:
1)Pojawiał się wkurzający komunikat jesteś poza strefą taniego internetu nie prosiłem o niego więc musiałem go wyłączyć
2)Internet na 2g playa nie działał
3)Wyłączyłem roaming przez zgłoszenie a i tak policzyli 12zł na szczęście udało się obniżyć o 25 % abonament na 1 miesiąc czyli zamiast 12 dało to ponad 17zł chcieli dać dodatkowe minuty ale że mam ich masę to się nie zgodziłem
4)Echo podczas rozmowy
5)Przy podpisaniu umowy miałem dostać pakiet 250 mb a nie dostałem więc napisałem zgłoszenie i dostałem i do tego jakąś rekompensatę :)

Obecnie jest ok jak widać jestem cierpliwy miałem wiele operatorów i u każdego są jakieś kwiatki :D

[ Dodano: 2012-02-12, 16:07 ]
Czasem musiałem pisać parę zgłoszeń na 1 rzecz bo durnie nie zrozumieli :D

Pozdrawiam :)

#536549  autor: kowcio
 22 lut 2012, 21:17
Cóż, sprawa nie wygląda zbyt kolorowo, ale walczę. Może mu się coś uda z nimi wywalczyć :-)
Tymczasem ostatni tydzień jestem w Play. Od 1. Marca będę w Orange. Nawet nie wiecie, jak się cieszę.... !! :-) :smt026
:smt071 PLAY

#536560  autor: pakierhakierxd
 22 lut 2012, 21:43
Ja tam w orange byłem i póki nie poprawią zasięgu i nie powiększą ilości nadajników 3g tam nie wrócę choć mam tam większość znajomych :P

#536563  autor: kowcio
 22 lut 2012, 21:51
ja to mogę powiedzieć o Play, tylko nie to, że mam tam większość znajomych ;-) Miałem w marcu rok temu, jak te dziadostwo podpisałem. Dzisiaj jest tak, że ostatnie numery z Play skasowałem z ks. tel. i kurcze, wszyscy uciekli mi z tego Play, aż mało wiarygodne to jest, ale mogę Wam wstawić w połowie marca screen ze statystyk 2tygodniowych w Orange - jaki % ma u mnie każdy op.

#536567  autor: pakierhakierxd
 22 lut 2012, 22:01
Ja to akurat większość znajomych orange potem play -plus i t-mobile tak sobie ale dzięki temu że do wszystkich sieci jest taka sama stawka dla mnie to obojętne :-)

[ Dodano: 2012-02-22, 22:03 ]
Też bym pewnie zmienił gdybym miał problemy zresztą ja tak z orange nie dałem rady wytrzymać bo w domu mam taki super zasięg że czasem telefon trzeba koło okna położyć aby smsa wysłać :P byłem tam parę lat ze względu na znajomych ale w którymś momencie powiedziałem dość ... już nie raz wtedy miałem chęć telefonem rzucić xd

[ Dodano: 2012-02-22, 22:04 ]
U mnie w miejscowości plus i play mają najlepszy zasięg i do tego 3g a t-mobile i orange podobnie może networks coś zmieni zobaczymy :D,dziwne jest to że plus jest na tym samym maszcie co orange i t-mobile a ma lepszy zasięg :P

[ Dodano: 2012-02-22, 22:06 ]
Teraz moim głównym kryterium przy wyborze operatora oprócz ceny i gdzie znajomi mają jest zasięg aby był 3g w moim mieście i był w miarę dobry polecam tak każdemu patrzeć żeby się nie wkurzać !!!