Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Nie robisz z pelnomocnictwem? Przecierz to duuuzo upraszcza sprawe...malyniak pisze:Nie, dopiero wziąłem ten świstek z Playa, a do Ery wybieram się jutro lub pojutrze
Numer bylby przeniesiony 18 grudnia - w ostatni dzien cyklu rozliczeniowego... Zglos sie do Play na poczatku listopada lub koncem pazdziernika i zloz wniosek i pelnomocnictwo - tak dla pewnosci trzeba liczyc 1,5 miesiaca...A ja mam pytanie... jeśli umowa kończy mi się 30 listopada (cykl rozliczeniowy od 19ego), to kiedy najwcześniej mogę pójść do Playa, żeby przenieść ten numer do nich? :>
Pierwszy numer - przeniesienie najwczesniej 14 grudnia.Mysz pisze:Mam 2 numery do przeniesienia, pierwszy: umowa do 9 grudnia, a okres rozliczeniowy jest do 13, a drugi: umowa do 8 grudnia z okresem na 19. Jak będę przy okazji w Opolu to chcę wiedzieć, czy mam po co już iść do salonu, czy zrobić to przy następnej wizycie w tym mieście.
pewnie robia problemy bo to tpsaBtk_Tomas pisze:Udało sie komuś przenieść numer z Orange do Playa????????
Dzisiaj zleciłem to przeniesienie, z pre-paid do pre-paid.
Pani z Germanosa straszyła mnie że Orange robi wielkie problemy z przeniesieniem do Playa.
Może ktoś cos słyszał na ten temat????
czytales regulaminBtk_Tomas pisze:W czwartek mam sie zgłosić po nową kartę do Playa.