Zgoda,masz racje..Jednak roznica w samym abonamencie to jest niemal 600zl rocznie.Stad taka roznica w cenie aparatu.Wiadomo,ze minuty taniej kosztuja operatora,niz nowe telefony.Nie chce bronic tu Plusa,zwlaszcza za sam mam taki sam cel wypowiedzenia jak Ty

,ale wydaje mi sie,ze juz bardziej z ceny zjechac nie moga w tej taryfie.Porownania z Play moim zdaniem wypadaja roznie,zalezy to zawsze od preferencji abonenta.Ja Playa nie rozwazam juz w ogole,bo tej Nokii nie maja juz w cenniku(wczesniej byla).Pozostala konkurencja tez ma wyzsze ceny za aparat.Ja wcale nie chce odchodzic z Plusa

Jak juz pisalem,zalzey mi na gps jeszcze w czasie wakacji i stad moja rezygnacja.Inaczej spokojnie dotrwalbym do konca umowy
P.S. Teraz dojrzalem,ze mozna ja kupic w cenie 699 zl w Playu,w dodatku z polroczna obnizka o 50% i dalsza 25% przez kolejne 3 miesiace abonamentu Play 65.
Twoj wybranek w Play 75 firmowa-kosztuje jednak 49 zl+takie same rabaty w abonamencie...Te wszystkie cenniki to chyba o d... potluc.Wszedzie sa inne ceny telefonow.Nie wiadomo,ktory jest prawdziwy