- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Jest taka opcja tylko jak wybierasz pakiet stały przyzawieraniu uumowy, pisze w regulaminieo tym.
Witam,Azaitar pisze:Coś dla bardziej wymagających. W abonamencie za 109.99 czyli EUROPA z 2GB internetem jestem w stanie załatwić ogromny rabat na topowy telefon. Mianowicie
- Sony Xperia Z2 339zl zamiast 1099zl
- Samsung S4 1zl zamiast 549zl
- Samsung S5 399zl zamiast 1169zl
- Sony Playstation 4 99zl zamiast 859zl
- HTC One M8 179zl zamiast 939zl .
Warunkiem jest złożone wypowiedzenie i podesłanie mi numeru to załatwie kontakt z działu GU ze strony któregoś z kolegów lub koleżanek
Czy nadal jest taka możliwość, że po wypowiedzeniu umowy załatwisz kontakt z działu GU?
Korzystał ktoś?

A ja miesiąc temu złożyłem wypowiedzenie w salonie T-Mobile i do tej pory nie kontaktowano się ze mną z ofertą utrzymaniową. Wysłano tylko raz pocztą jakąś ofertę na kartę. Umowa wygasa mi za 3 tygodnie i nie wiem czy czekać na ich telefon z BOK czy wycofać wypowiedzenie, bo w sumie nie chciałbym się pozbywać numeru 

pakierhakierxd wiem, że gdy weźmiesz abo z jakimś pakietem (bez Bezpiecznego internetu) to potem można dokupić inny pakiet dodatkowy. Tylko nie wiedziałem czy ta Formuła Specjalna nie rządzi się innymi prawami. Ale na Forum Play odpowiedzieli mi, że mogę wykupić każdy pakiet dostępny dla Formuły Unlimited.
kenzol jak złożyłeś wypowiedzenie w T-mobile to numer ci nie przepadnie tylko zostanie przeniesiony do taryfy na kartę w T-mobile. Jeśli dostałeś pismo z Play tzn. że u nich wypowiedzenie jest zarejestrowane, czyli możesz sam zadzwonić pod *500, potem wciśnij klawisz 8 a następnie klawisz 2, wtedy od razu powinni połączyć cię z działem przedłużeń. Nie ma sensu czekać na telefon od nich. Lub napisz PW do Azaitar , to jakiś jego kolega powinien do ciebie zadzwonić. Tylko musisz wiedzieć, jaka taryfa od GU cię interesuje żeby móc stanowczo negocjować - poczytaj ten temat wstecz.
kenzol jak złożyłeś wypowiedzenie w T-mobile to numer ci nie przepadnie tylko zostanie przeniesiony do taryfy na kartę w T-mobile. Jeśli dostałeś pismo z Play tzn. że u nich wypowiedzenie jest zarejestrowane, czyli możesz sam zadzwonić pod *500, potem wciśnij klawisz 8 a następnie klawisz 2, wtedy od razu powinni połączyć cię z działem przedłużeń. Nie ma sensu czekać na telefon od nich. Lub napisz PW do Azaitar , to jakiś jego kolega powinien do ciebie zadzwonić. Tylko musisz wiedzieć, jaka taryfa od GU cię interesuje żeby móc stanowczo negocjować - poczytaj ten temat wstecz.
To dlaczego piszesz w dziale Play, a nie w dziale o przedłużeniach T-Mobailkenzol pisze:rtx Ale ja nie chcę przechodzić do Play, tylko pozostać w T-Mobile na abonament

Jeśli chodzi o pozostanie w T-Mobile to zadzwoń do BOA i poproś o przełączenie do SUK (Sekcja Utrzymania Klienta) i tam negocjuj swój abonament, a co możesz dostać, jakie rabaty i na co, poczytaj w dziale o przedłużeniach w T-Mobile

biszkopt ceny dla telefonów w Formule Specjalnej po wypowiedzeniu bierzesz dla FORMUŁA Play Unlimited Smartfon 59,99 z tego cennika: http://www.play.pl/resources/pdf/cennik ... imited.pdf
Też dostałem propozycję Iphone 5s za 699 przy abonamencie 79.99, jednak do tego musiałbym wykupić sms, bo średnio ponad 100 wysyłam, a abo nie można było innego. Dostałem też ofertę na Ipone 5s 64 ale w umowie na 3 lata. Z1 Compact w abo Europa 89.99 tylko 750 MB net za 269.
Ktoś się pytał może o formułę rodzinną? Bo w zasadzie mógłbym rodzinkę zebrać, ciekawe czy dają jakieś ciekawe oferty przedłużeniowe.
Ktoś się pytał może o formułę rodzinną? Bo w zasadzie mógłbym rodzinkę zebrać, ciekawe czy dają jakieś ciekawe oferty przedłużeniowe.
To jest abonament dla osób indywidualnych czy na firmę? I czy w tym abonamencie za 80zł są jakieś minuty w roamingu? I czy da radę wziąć taką umowę bez wypowiedzenia?
A to przypadkiem nie jest umowa na 3 lata bo dopiero zobaczyłem, że jest taka oferta.