Witam serdecznie,
Na początku podziękuję za to, że prawie dwa lata temu dzięki Wam dowiedziałem się że istnieje SUK

.
Mam pytanie:
możliwość przedłużenia będę mieć dopiero od listopada, ale zamierzam się dobrze taktycznie do tego przygotować
1. Szczerze powiedziawszy nie interesowałem się tematem w grudniu tamtego roku, ale czy na święta nie wchodzą jakieś lepsze oferty dla przedłużających? Bo dla nowych jak zawsze pewnie coś dodają?
2. W sumie dla mnie sprawa najważniejsza: czy ktoś mi może powiedzieć ile mniej więcej schodzą ceny telefonu w skali dajmy na to pół roku? Wiadomo zależy to od wielu czynników i od modelu, ale w przypadku "nie flagowców" mogą coś upuszczać, szczególnie, że SGS6 wyszedł
Mam "obstawiony" jeden telefon- Samsung Alpha, ale jeżeli nadal ma być w takiej cenie, to nawet przy zniżce na niego tyle nie wydam. Mój limit, który zamierzam wydać to 150-200 zł.
3. Jak to jest z tymi taryfami, bo wyszedłem z obiegu. Przedłużałem we wrześniu 2013, wtedy JUMP jeszcze nie było.
Mam R80, płacę rachunki koło 70 zł (po zniżce mam chyba 66zł plus nielimitowane rozmowy do tmobile za 1,62, granie na czekanie itp.) Jaką taryfę będę miał teraz przypisaną? Możecie mi dać link do cennika, bo ich pełno jest i nie wiem który jest przypisany do mnie