Mi sie wydaje ze samemu trzeba naciskac na nich, pytać, negocjowac. To przeciez normalne ze nie powie ci ze jest znizka:))) 2 lata temu zgodzilem sie na kwote abonamentu i juz mialem przedluzac ale za tel chcieli 300 i pani konsultantka mowila kilka razy ze z ta ceną nic juz nie zrobi, ze nie moze opuscic. Poprosilem o przelaczenie do SUK. Tam bez wiekszego klopotu tez pani zgodzila sie na 99zł ale udalo mi sie dogac i zaplacilem za tel 1zł.
Tydzien temu tez konsultant po kilku minutach rozmowy tez mowil ze kwoty na abonament i tel w zaden sposob juz nie moze obnizyc, ze to jest max i nikt mi juz nie obnizy wiecej, nalegal zebym sie zgodzil na przedluzenie. Mowie mu zeby zadzwonil za 2 godziny, ze chce pomyslec. Po chwili jeszcze raz na infolinie zadzonilem, od razu poprosilem o przelaczenie do SUK. Bez wiekszych trudności konsultant obnizyl mi abonament o 12 zł i cene za aparat o 100zł mniejszą.
Tak wiec jak wam ludzie konsultant powie ze to juz max, w SUK z pewnoscią jeszcze cos ugracie

Powodzenia:)