Witam wszystkich,
Bogu dzieki za internet i te forum
Moja firma nie ma w PL osobowosci prawnej w zwiazku z tym telefony rejestrujemy na siebie, a firma je oplaca (zlecenie karta kredytowa). W marcu konczy mi sie umowa. Cesje do tej umowy podpisalem w pazdzierniku. W zeszlym miesiacu w Lodzi mila pani zaproponowala mi wymiane juz teraz telefonu nie czekajac 6 mies od cesji w zwiazku z tym, ze mam status VIP. Blizej mi do trojmiasta i tam wszedlem do salonu firmowego zapytac czy mam mozliwosc wymienic juz tel. Po rozmowie z kierownikiem otrzymalem oferte:
taryfa relaks 330, ktora mi odpowiada. (troche szkoda, ze nie ma mozliwosci wyboru darmowych nr)
SE C905 za 1zl (lub dowolny inny telefon), sluchawka za 1zl i ladowarka samochodowa. Juz niemal ja podpisalem tylko czekalem na sciagniecie ladowarki samochodowej.
Pytanie czy moge cos wywalczyc wiecej? W BOK mowia mi, ze nie ma jeszcze dla mnie oferty (konczy sie 24 marca).
Srednio zalezy mi na upustach w abonamencie. Czy slyszeliscie o takiej sytuacji, zeby byla mozliwosc podpisania umowy np na 12mies, z wymiana telefonu przy tej taryfie? Mam tez internet bezprzewodowy w Erze i rachunki 500 - 700zl (120 internet).
Mam w tej chwili jakas stara nokie i zalezy mi na wymianie telefonu. Dlatego sie zastanawiam, czy brac co daja czy czekac miesiac i probowac do nich dzwonic.
W zwiazku z tym, ze przez ostatnich pare mies mialem bardzo niemile wspomnienia z kontaktem z Era najchetniej bym siedzibe firmy spalil (nie potrafia pomoc, nie oddzwaniaja, a 2gi nr mial 27 grudnia przejsc na tak tak a oni go zlikwidowali).
Co radzicie?
z gory dzieki za informacje