Witam!
Dostałem wczoraj sms z ery ze maja dla mnie oferte

Dziś popatrzyłem w neta i kicha co daja

To mnie wkoncu pchnęło żeby się tu zarejestrować a nie tylko czytać
Poczytałem temat i zadzwoniłem, oczywscie pierwszy etap że chce rezygnować i jak to mam zrobic i mnie rzucili do słynnego działu
Aktualny abonament mój 60 zł -> 120 minut. + drugi abonament na tej fakturze 25 zł
I tu się zaczeło
Dlaczego chce rezygnować mówi że Play daje mi lepsze warunki

a się kurde nie przygotowałem za bardzo i mnie chłop troche po zaginał ;P Ale coś tam sie wyplatałem. Pytanie dlaczego chce odejść. Ja mówie wiecej minut

i lepsze tansze telefony
On jaki chce abo itp itd. Mówie mu że jak dostane fajne zniżki to mogę wziaść wyższy bo chce zrezygnować z 2 telefonów i mieć tylko jeden (jako zacheta że bede wiecej dzwonić i odbierać)
Dostałem 3 miechy znizki po 50 % i ceny telefonów z kosmosu
2 mnie intersujące
F480 -> 799
MDA IV -> 899
Mówie że lipa że zazwyczaj tak jest że przy przedłużeniu trzeba sie nagadac że tak samo jest z kablówka z internetem że przy przedłużeniu idą na łatwizne i że ostatnio dostałem dłuższa zniżke na abo (nawet nie pamietam jaka ;P)
Koleś mówi że może mi dać te obiecane 12 miesiecy z 50% zniżka (tu się chyba sam zamotał bo mówił wczesniej o 3 miesciach) Czyli pierwszy rok 50 zł pozniej 85 zł i w tym 220 minut.
I tu już zaczołem pytać o inne telefony bo nie dam 800 za tel w abo.
I wyszło
C902 - 99 zł
E51 6500 albo 6650 nie pamietam za 150 zł
a tamte po starej cenie. I z wielkim przekonaniem że na telefonach nic nie ugramy prócz 100 z moich era premii.
No to gadka szmatka że powinna być słuchaweczka za złotóweczke

I oczywiście się znalazła

i później czy nie da się na 2 lata zniżki na abo a tu że się nie da. Ale moge dostac przez 2 miechy po 60 min do ery.
Na prośbę że oddzwonie, groźba że oferta nie może się powtorzyć

i tu sie złamałem :/ bo oferta wydaje sie dobra, ale uratował mnie dowód że potrzebują nowy bo maja stary, ja mówie że nie mam przy sobie i że bede miec popoludniu dopiero. I tu sie pozeganaliśmy i nic nie mówił że przepadnie
Podsumowując:
Aktualnie ABO 60 zł -> 120 + drugi w fakturze na 25. Płatne w terminie
Oferta
Abo 85 zł zniżka przez rok do 50zł czyli około 40%
w Abo 220 minut
120 w dwa miesiace do Ery
Telefon chyba najlepszy pod wzgledem ceny
C902 za 99 zł:( Ale mi się nie podoba i chyba lipny z tego co czytam.
Słuchawka za 1 zł
I gratis kurier do domu (to mnie rozbawiło:D)
Jak myślicie czy jestem coś wiecej urwać? Czy na serio na te telefony nie da sie żniżek nawet ja mu powiedziałem że na allegro za f480 zapłace tylko 50zł niż w abo u nich to nic nie zmiękł
Kolejny plus umowa kończy się w kwietniu czyli zyskuję 4 miesiące.