Realista pisze:Tak na magrinesia apropo nie odbierania przesyłki.
Trochę to mylne jak mówicie bo przesyłka wraca do nas i wtedy promocja się kończy i ciekawe co wtedy???
Kolejna taka sama przesyłka plus kilkanaście dni oczekiwania więcej - Pomysł Chybiony.
Nie wszyscy rozumieją że to promocja nie każdy się na nią załapie, posypą się na mnie gromy zaraz i wszyscy wsiądą pewnie ale taka prawda że później pan/pani XY dzwoni i znów wielkie pretensje że oferta jest gorsza.
Dokładnie

Potwierdzam to co mów kolega z OKI

Dodajcie sobie państwo do tego również to ze zmiany panstwu wchodza o kolejny okres rozliczeniowy pozniej czyli musicie kolejny miesiac tkwic w starych niekorzystnych warunkach(dodatkowe koszty)
Ja wiem ze najlepiej by bylo gdyby wszystkie telefony byly za 1zl w najnizszych abonamentach ale tak nie ma! Operator sprzedaje
usługi a nie telefony i warto o tym pamietac
Ps zamawiajac przez e-sklep prosze pamietac ze jak sie panstwu nie wprowadza jakies uslugi to to nie bedzie niczyja wina(reklamacja odrzucona) bo to panstwo sobie sami wszystko uruchamiaja... i o ile w przypadku kontaktu telefonicznego mozna reklamowac(bo rozmowy sa rejestrowane) to przez internet nie Bo nie sposob udowodnic ze panstwo to sobie wprowadzali a system tego nie wprowadzil
Ps2 Teraz mozna dostac w telesprzedazy nawet 400zl znizki np na Sony Xperia S wiec sie opłaca

14 lipca wyłaczyłem AdBlocka-
Nokia 33310--> Mitsubishi Trium

--> Nokia 3310--> SE K300i-->SE K700i-->Samsung L760-->LG KU990--> Nokia e72--> Samsung Galaxy SII--> Sony Z3c--> Xperia XZ--> LG G6