Sel pisze:SACZI pisze:stokrotek, osobiście nie jestem w stanie zrozumieć, dlaczego ludzie mają abonament w Plusie - sieci, która ma chyba najwyższe ceny na całym rynku.
Jeżeli "nie musisz" mieć z Plusem umowy, to jej nie podpisuj. Jeżeli nie dostaniesz dobrej (wg ciebie) oferty, po prostu przenieś się do innej sieci.
Same "fajne" reklamy to nie wszystko. Oferta i jakość usługi się liczy.
Hmm, dziwne ja w plusie obecnie dostałem umowę bardzo zbliżoną do tej co dostałbym w playu - i telefon którego w życiu bym nie dostał w playu w takiej cenie więc nie wszystko złote co się świeci.
Tutaj akurat się zgadzam, ale bez szczegółów oferty się nie obejdzie.
Ja mam abo w TM i porównując ofertę Playa uważam, że mam korzystniejsze warunki.
neoptb pisze:...
SACZI pisze:stokrotek, osobiście nie jestem w stanie zrozumieć, dlaczego ludzie mają abonament w Plusie - sieci, która ma chyba najwyższe ceny na całym rynku.
Jeśli odnosisz się do cen telefonów to tak, ale nie usług...
Odnoszę się do cen telefonów i usług.
Porównuje oferty dla nowych abonentów i aneksujacych umowy na podstawie min tego wątku.
W abonamentach do 60PLN Plus jest daleko w tyle za resztą W3 o P4 nie wspominając.
W żadnym miejscu nie pisałem, że PLUS to tandeta pod względem jakości.
neoptb pisze:...
SACZI pisze:Oferta i jakość usługi się liczy.
A co Ci się nie podoba w jakości usług?
Nie pisałem tutaj o jakości Plusa, a ta ponoć należy do najlepszych na rynku.
Cały czas mam na myśli "operatora alternatywnego do W3", który ma doskonałą ofertę, ale już problemy z jej realizacją. Przynajmniej w moim przypadku.
Kiedyś zacząłem dyskusję z moim kumplem nt operatorów.
Argumentowałem właśnie ceną usług oferowaną przez PLUS'a vs inni operatorzy.
W zasadzie nie był w stanie odeprzeć moich racji, ale powiedział, że w jego miejscowości TYLKO PLUS ma dobry i stabilny zasięg więc nie zmieni operatora.
On musi zostać przy PLUSie, ja nie, bo W3 ma bdb sygnał w mojej "wsi" i korzystam z usług tańszego.
Właśnie do takiego postępowania próbuję namówić kol.
stokrotka.