st.konsultant pisze:klientTM pisze:Czy ewentualnie podczas trwania umowy można ZWIĘKSZYĆ wartość abonamentu/pakietu wartościowego? Obecnie mam NF270 + Pakiet Promocyjny 330 min i nie wykorzystuję tego... A SMSy itp. mam doliczane dodatkowo do abonamentu i rachunki mam zawsze ok. 120-140zł... Zastanawiam się czy nie lepszy byłby dla mnie PdB 80 + np. pakiet wartościowy powiększony o 50% + bezpłatnie Zawsze Biznes?
W regulaminie masz zapewne zapis, że zmiana taryfy może nastąpić tylko w obrębie taryf Nowa Firma (oczywiście mowa o zmianie na wyższy abonament). Być może niestandardowo dostaniesz zgodę na przejście na Pakiet dla Biznesu, aczkolwiek taryfa musi być równa lub wyższa i jest to goła taryfa z cennika. Czyli bez podwyższenia o 50 %.
Chyba to niezrozumiale opisałem
Obecnie mam NF270 + Pakiet Promocyjny 330 min, a kończy mi się umowa.
Nie wykorzystuję minut z Nowej Firmy, a za SMSy płacę dodatkowo. Więc zastanawiam się, czy przedłużenie w taryfie Pakiet dla Biznesu 80 + powiększenie 50% byłoby dla mnie lepsze? A o zwiększenie wartości abonamentu pytałem na wypadek, gdyby PdB80 okazał się dla mnie za mały - czy w takim przypadku da się zwiększyć.
Jak myślicie, PdB 80 + np. 50% byłby dla mnie ok?