• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 177 z 208
  • 1
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 208

#528867  autor: Realista
 17 sty 2012, 08:59
Standardowa oferta przez www i tyle , targuj się i już :-)

Doradca klienta indywidualnego - ORANGE
Czasami cudotwórca - nawet często :-)
Masz problem to nasz , może pomogę , jak dam radę ;-)

#528980  autor: tomato21
 17 sty 2012, 20:02
Witam piszę w imieniu siostry która ma abo w orange, kończy jej sie umowa ok 22 marca i mam pytanie czy orange ma coś takiego jak biuro utrzymania klienta (Sekcja Utrzymania Klienta jest w Tmobile i ostatnio z niego korzystałem z powodzeniem :)) żeby dostać cos wiecej niż oficjalnie oferuje orange na stronie?
Proszę o info i dziękuje za zainteresowanie
Pozdr

#529042  autor: kapak
 18 sty 2012, 08:59
Realista pisze:Standardowa oferta przez www i tyle , targuj się i już :-)
uległem bo Pani powiedziała, że galaxy ace zostało tylko 40 szt - nie wiem czy mówiła prawdę, ale wolałem nie ryzykować, że zabraknie go dla mnie, bo to fajny tel, a mój stary się sypie ;)

a wie ktoś ile tak naprawdę zostało?

#529102  autor: OrangeDlaFirm
 18 sty 2012, 14:58
tomato21 pisze:Witam piszę w imieniu siostry która ma abo w orange, kończy jej sie umowa ok 22 marca i mam pytanie czy orange ma coś takiego jak biuro utrzymania klienta (Sekcja Utrzymania Klienta jest w Tmobile i ostatnio z niego korzystałem z powodzeniem :)) żeby dostać cos wiecej niż oficjalnie oferuje orange na stronie?
Proszę o info i dziękuje za zainteresowanie
Pozdr
Jeśli mowa o kliencie biznesowym, to od pewnego czasu istnieje.
Warunki mogą być znacznie lepsze.
Nie wiem jak wygląda to w przypadku osób fizycznych.

Obsługa Klienta Biznesowego. W razie jakichkolwiek pytań zapraszam na PW.

#529116  autor: siemi1
 18 sty 2012, 15:39
OrangeDlaFirm - tylko czemu jakos nie odczuwa sie lepszych warunków kiedy ceny sa takie jak na stronie orange.pl :)

Chyba, że nie trafiłem na tę sekcje :)

#529163  autor: zaskar
 18 sty 2012, 19:54
siemi1 pisze:OrangeDlaFirm - tylko czemu jakos nie odczuwa sie lepszych warunków kiedy ceny sa takie jak na stronie orange.pl :)

Chyba, że nie trafiłem na tę sekcje :)
Wszyscy z orange uważają że przy przedłużaniu umowy ma się lepsze warunki.
Jakoś tego nie zauważyłem w trakcie 6 miesiecznego wydzwaniania z orange.
To co proponowali, to zwykłe oferty, bez bonusów, identyczne jak dla nowych klientów.
Do tego był brak sensownych pakietów na net.

Jestem szczęśliwy że nie dałem się namówić na dalszą współpracę.
Prawda jest taka, że nie warto wiązać się z siecią. Na obecną chwilę, najlepsza oferta to Play, ale nie wykluczone, że za 2lata wrócę do orange. Pójdę tam, gdzie dostanę najkorzystniejszą ofertę.

#529650  autor: ron1
 21 sty 2012, 13:08
Witam, nie znalazłem podobnego tematu w wątkach o prepaid i mix napiszę więc tutaj,
umowa kończy się 25 lutego. Aktualnie posiadam plan taryfowy orange mix 25
-100% rabat na usługę twój numer
-50% rabat na usługę popołudnia oraz weekendy
-prezent na zawsze : pakiet 400 sms do orange

Dodatkowo każde 25zł przychodzące na konto podczas nowego okresu rozliczeniowego zostaje podwajane, więc
Moja finalna kwota zobowiązania to 37,50gr, na koncie mam 50zł plus w/w usługi i prezenty. Jedyne czego brakuje mi w tej ofercie to pakiet internetowy(Wave 8500), lecz do aktualnego planu taryfowego nie mogę żadnego dobrać. Interesuje mnie taryfa Pantera 120 mix
byłem w salonie i chciałem przedłużyć umowę jak co roku na kolejne 12 miesięcy, pani zaproponowała standardową ofertę na 49zł miesięcznie bez jakichkolwiek zniżek, tracę wtedy pakiet sms oraz usługę popołudnia oraz weekendy nie mówiąc już o podwajaniu kwoty... Moim zdaniem oferta gorsza tym bardziej że czuje się zmuszany do zmiany planu taryfowego tylko dla pakietu internetowego...Co mogę zrobić w tej sprawie?

#529774  autor: Niezgodna7
 21 sty 2012, 21:11
Ron1. Ty chcesz koniecznie w tym mix siedzieć? Ze względu na nowy telefon?

Ewidentnie nie wypiję herbatki z administracją Telepolis

#529788  autor: ron1
 21 sty 2012, 23:07
nie do końca rozumiem pytanie odnośnie telefonu. Mix daje mi większą kontrolę nad wydatkami często wysyłam sms`y premium więc abonament odpada bo będzie notorycznie przekraczany

#529802  autor: Niezgodna7
 22 sty 2012, 00:32
No to do prepaida przejdź. Myślałem, że na nowy tel. się nastawiłeś w tym Mix'ie.

Ewidentnie nie wypiję herbatki z administracją Telepolis

#529814  autor: ron1
 22 sty 2012, 02:02
Dla mnie mix jest bardziej odpowiedni, chodzi tylko żeby dali lepszą ofertę w tym orange, na jednej fakturze są 3 telefony dodatkowo internet i telefon stacjonarny, staż już od niepamiętnych czasów.. więc oferta którą zaproponowano mi w salonie wydaje się być lekko śmieszna.. Może jutro trafię na innego konsultanta i wtedy zobaczymy

#529840  autor: jedrekf
 22 sty 2012, 11:59
Mam przedlużenie numeru na dwóch telefonach oba abonamenty na okolo 60 zł gdyby jakis konsultant mial ochote cos zaproponowac zapraszam na opriv:)
 #530120  autor: antraxx
 23 sty 2012, 14:08
Witam

posiadam abonament w Orange juz od 10 lat - najbliższa umowa konczy się w marcu.
rachunki za ostatnie 3 miesiące oscylują w okolicach 150 pln.

jaka jest realna cena Iphone 4s 16GB do jakiej można zejść, podpisując kolejną umowę na 24 miesiące, Pantera II 89pln?

Jeśli jakiś konsultant miałby ochotę złożyć konkretną ofertę, proszę o PW.

#530127  autor: kamil1221
 23 sty 2012, 14:33
ron1 pisze:Co mogę zrobić w tej sprawie?
Praktycznie nic... OM to taryfa archiwalna.

Jak chcesz pisać smsy lepiej będzie sobie zmienić taryfę na Pelikana za 39,90. Dodatkowo możesz zobaczyć czy np dostaniesz rabat na pakiet 300MB.

Ewentualnie idź do salonu i powiedz, że chcesz zrezygnować.

#530219  autor: raf0l
 23 sty 2012, 20:24
Witam:)
Chciałbym przedłużyć umowę, a co za tym idzie przenieść się z abonamentu za 55 zł na Delfina 59,90. Jestem w Orange już blisko 8 lat i interesuje mnie telelefon marki Samsung Galaxy S+, chciałbym wiedzieć ile on kosztuje odpowiednio w umowie na 24 miesiące bądź 30 miesięcy. Nie ukrywam również, że liczę na odpowiedni do stażu w Orange rabat na telefon. Proszę o odpowiedzi od osób, które mogły by mi pomóc na pw.
Dziękuję i Pozdrawiam

#530259  autor: jacek84
 23 sty 2012, 22:10
raf0l pisze:Witam:)
Chciałbym przedłużyć umowę, a co za tym idzie przenieść się z abonamentu za 55 zł na Delfina 59,90. Jestem w Orange już blisko 8 lat i interesuje mnie telelefon marki Samsung Galaxy S+, chciałbym wiedzieć ile on kosztuje odpowiednio w umowie na 24 miesiące bądź 30 miesięcy. Nie ukrywam również, że liczę na odpowiedni do stażu w Orange rabat na telefon. Proszę o odpowiedzi od osób, które mogły by mi pomóc na pw.
Dziękuję i Pozdrawiam
Podłączam się do prośby kolegi, też mam możliwość przedłużenia umowy i chciałbym się zorientowac co mogłbym maksymalnie osiągnac ;) Proszę na priv o informacje.

[ Dodano: 2012-01-24, 11:20 ]
Co powiecie na taką ofertę:

Obniżenie Orange Abonament z 55zł na 35zł + 2 numery po 180 miniut + Samsung Galaxy Mini za 3zl - umowa na 36 miesięcy

Proszę o opinie.

#530431  autor: koszatynka
 24 sty 2012, 19:12
Witam, cieszę się mogę dołączyć do poczciewgo forum które wszytskie 700 stron od 3 dni czytam bo kończy mi się umowa i tym razem nie chce dać się pomarańczy wy......ć po 12 latach znajomośći :D Czy jest jakiś ranking najlepszych sposobów wyłudzenia wspaniałej oferty utrzymaniowej, bo tym razem im nie daruje przetestuje wszytko :D !!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

#530523  autor: antraxx
 25 sty 2012, 10:26
koszatynka pisze:zy jest jakiś ranking najlepszych sposobów wyłudzenia wspaniałej oferty utrzymaniowej, bo tym razem im nie daruje przetestuje wszytko
nie ma. z mojej perspektywy [klienta, ktory probował negocjowac ale prawdopodobnie rozstanie się z pomaraczą] ogólnie zasada jest prosta - nic za darmo nie dostaniesz. jeśli jesteś 'cennym' klientem [kwestia ilości połączeń do i z innych sieci], kwota abonamentu etc ustawiają pewne widełki.
do osób z drugiej i każdej kolejnej linii [pierwsza oferuje tylko to co dla nowego klienta] trafiają wymierne argumenty - warunki u konkurencji vs ich oferta etc.

każdy kolejny numer posiadany u operatora ZNACZNIE zwiększa szanse na pomyślne negocjacje.

#530918  autor: koszatynka
 27 sty 2012, 00:00
tak, tak odkąd zaczełam pracować u konkurencji zdałam sobie sprawę :/ mam 2 abonamenty w orange i karte raz tylko nie przekroczyłam abonamentu 129,90 :D słyszałam że najlepszą metodą aby ktoś z utrzymania zareagował jest pismo z np z playa o przeniesieniu numeru ( z terminem np od kolejnego cyklu) co sądzicie? :)

#531028  autor: khagari
 27 sty 2012, 19:57
nie sądzę, aby to cos pomogło:). Miałam podobną sytuację - abo w firmie 6 numerów. pierwsza negocjowała przedłużenie A - ano 60 zł - rachunki około 100 zł, druga była C, trzecia byłam ja - wszystkie negocjowałyśmy przedłużenie i otrzymałyśmy gorsze oferty niz miałyśmy w abo, przenosiłyśmy się w 1 miesięcznych odstępach, bo tak się umowy kończyły - do mnie jako 3 przenoszącej nawet się nikt nie pofatygował z BOKu aby zadzwonić. Na dziś wszystkie 6 numerów jest w Play:) i nie mogę narzekać na ofertę.
  • Strona 177 z 208
  • 1
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 208
  • 1
  • 175
  • 176
  • 177