Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Jak już to sluchawke,a nie słuchawki,bo teraz jest tylko Alcatel One Touch Fire z firefoxem.Horacy pisze:nowe słuchawki wprowadzą z FF i tyle.
Gdybym to ja miał wybierać dla babci, która tylko rozmawia to przeniósłbym numer do nju mobile na abonament (więcej niż 29zł miesięcznie by nie wyszło) i kupił taką Nokię 100 w sklepie za niecałe 80zł i nie bawił się z targowaniem w T-Mobilemiki4g pisze:Co poradzicie?
Wezmę formule mini max z play, doładuję babci za 50zł przez internet, dostanę 65 zł, więc babcia będzie mogła przez 2 miesiące dzwonić do woli. Telefon jakiś nieużywany wyciągnę z szafy.keczup80 pisze:Gdybym to ja miał wybierać dla babci, która tylko rozmawia to przeniósłbym numer do nju mobile na abonament (więcej niż 29zł miesięcznie by nie wyszło) i kupił taką Nokię 100 w sklepie za niecałe 80zł i nie bawił się z targowaniem w T-Mobilemiki4g pisze:Co poradzicie?
Można i tak. Podałem ofertę nju ,bo ma ta przewagę od play, ze na stacjonarne w nju tez można dzwonić, a w play z tego co wiem są dodatkowo płatne, a jednak starsi ludzie (przynajmniej widzę to po swojej babci) często dzwonią do lekarza czy przychodni na stacjonarne czy tez na telefony stacjonarne do równie wiekowych znajomych.miki4g pisze:Wezmę formule mini max z play, doładuję babci za 50zł przez internet, dostanę 65 zł, więc babcia będzie mogła przez 2 miesiące
Sam Gruszka potwierdził, ze stacjonarne też wchodzą w nolimit za 29zł w mini max.keczup80 pisze:Można i tak. Podałem ofertę nju ,bo ma ta przewagę od play, ze na stacjonarne w nju tez można dzwonić, a w play z tego co wiem są dodatkowo płatne, a jednak starsi ludzie (przynajmniej widzę to po swojej babci) często dzwonią do lekarza czy przychodni na stacjonarne czy tez na telefony stacjonarne do równie wiekowych znajomych.miki4g pisze:Wezmę formule mini max z play, doładuję babci za 50zł przez internet, dostanę 65 zł, więc babcia będzie mogła przez 2 miesiące
P.S.
Co do T-Mobile to za 30minut wprowadzają ofertę dla przenoszących numer przez internet: telefon + tablet gratis z 4 opcjami abonamentu.
O zmianach dla przedłużających cisza.
Czy ktoś może potwierdzić, że dostał w lipcu w R40 więcej jak 250 minut?keczup80 pisze:Ostatnio ludzie dostawali:aqqryq pisze:Czy ktoś otrzymał ostatnio w R40 podobne warunki z większą ilością minut?
abonament za 39,90zl
400 minut
T-Mobile rozmowy nielimitowane
internet 500MB
upust na telefon 200zł
Wiesz co, wydaje mi sie, ze to prawda co mówią pracownicy SUK, ze niektorzy kliencie klamią, ze dostali np, duzo wiecej.... to nieprawda, ja tez dostalem 250 minut i nie bylo szans na wiecej, ja nawet za noLIMIT musze placic 5 zl, a nie jak to teraz dają za 0 zl.aqqryq pisze:Czy ktoś może potwierdzić, że dostał w lipcu w R40 więcej jak 250 minut?keczup80 pisze:Ostatnio ludzie dostawali:aqqryq pisze:Czy ktoś otrzymał ostatnio w R40 podobne warunki z większą ilością minut?
abonament za 39,90zl
400 minut
T-Mobile rozmowy nielimitowane
internet 500MB
upust na telefon 200zł
Tak, ludzie nie maja co robić tylko wchodzą po to ,żeby wcisnąć ściemę...barti92xx pisze:Wiesz co, wydaje mi sie, ze to prawda co mówią pracownicy SUK, ze niektorzy kliencie klamią, ze dostali np, duzo wiecej....
A umowę można przedłużać już pół roku naprzód?Termin zakończenia umowy: 17 września 2013
W tej chwili na Twoim koncie oferta przedłużenia umowy nie jest jeszcze dostępna. Poinformujemy Cię kiedy zostanie udostępniona. Pamiętaj, że realizując umowę przez iBOA zyskujesz dodatkowe benefity.
Sprawdź wówczas w iBOA jakie telefony i taryfy masz do wyboru po specjalnych cenach dla Stałych Abonentów.
Dziwne,ze nic nie masz. Ja tez mam do września i u mnie już kilka miesięcy temu pojawila się oferta na iboa,a inni z powodzeniem przedłużali przez internet czy telefon 6miesiecy wczesniej.Makin pisze:umowę można przedłużać już pół roku naprzód?