Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Zdaję sobie z tego sprawę, że trudno będzie uzyskać podobne warunki. Jestem w stanie płacić te parę złotych więcej aby zostać w Play, ale oczywiście nic na siłę, najwyżej za 2 lata wrócę do Play, albo pójdę do RóżowychValkiria pisze:Niestety, ale tutaj Orange bije ofertę Play i to zdecydowanie. Z grouponem za mniej (ok.61pln/mc) masz wszystko w kraju nielimitowane, stacjonarne, sms/mms, 2GB internetu z opcją do 5GB za dodatkowe 10pln/mc i te 400 minut/mc na przychodzące i wychodzące w UE. Do tego Lumia 925 za 69pln.andrzejgolota pisze:...
W Play masz abo 69 zł [no-limit sms bądź no limit stacjonarne, no limit komórki, 750 MB neta]:
Lumia 925: 219 zł
To jest max przy tym abo.
Te kody(albo jakieś inne) są niby rozsyłane losowo do abonentów. 20zł zniżki na abonament 99,90zł i 12zł na niższe abonamenty. Tak mi powiedziała pani w salonie. Ja ten kod niby mam, ale jak to sprawdzić w play24 nie wiem.hergar pisze: Rozumiem, że ten specjalny kod przedłużający w Play to zniżka 20 zł do abonamentu?
Od końca aktualnejTa umowe na 15 miesiecy liczyli Ci od dnia konca aktualnej umowy czyli od września czy też od dnia następnego?
No cóż, ciekawe...Messik pisze:2 czerwca ma wejsc jakas nowa oferta, moze sie pospieszylem? Zawsze chyba jest 10 dni od odstapienia umowy...
A jest szansa na uzyskanie warunków podobnych do tych z formuły specjalnej tylko z większym pakietem neta?Azaitar pisze:Jesli chodzi np. o oferty z telefonem to rabat na telefon mozna uzyskac w formule specjalnej za 45 zl (jest to 130zl na dowolny tel, 150zl na htc desire 310 lub 200zl na samsung galaxy core plus). Wyzej rabat mozna uzyskac tylko jesli w ofercie jest pakiet internetowy 750 mb, np. 59.99zl 4.0 + 750mb. Wtedy maksymalny rabat na telefon to 450zl w porownaniu z oferta z internetu. Jesli ktos bedzie zainteresowany to któryś z kolegów lub koleżanek skontaktuje się na następny dzień lub jeszcze tego samego dnia
Warunkiem jest złożone wypowiedzenie!
Po co masz się prosić? W RBM masz wszystko bez limitu + 2 Gb internetu co miesiąc za 38 zł. I umowa ba czas nieokreślony z 1 miesięcznym okresem wypowiedzenia. Ja juz nie czekam na ich żenujące oferty - jak dotąd tylko takie otrzymywałem. A jestem w okresie wypowiedzenia.kefasxl pisze:Witam.
Wracam na forum po kolejna pomoc tzn. posiadam abonament 34zl 400 min do wszystkich, full Play, full stacjonarne i do tego jeszcze 500mb internetu umowa bez telefonu. Moje pytanie brzmi co moge ugrac na tych samych warunkach bo czytajac forum pojawiaja sie dwie opcje za 29 zl i 25zl oczywiscie umowa bez telefonu.
Prosze o pomoc.
Dziekuje.
Czy tu są darmowe stacjonarne?Uprzejmie informuje, że specjalna oferta promocyjna wygląda następująco:
- Formuła 4.0 Unlimited z rabatem na telefon GU
- koszt abonamentu 59,99 zł
- abonament na 24 miesiące
- w ramach abonamentu nielimitowane połaczenia do wszystkich sieci
- nielimitowane połączenia do Play
- 750 MB internetu w telefonie
- pakiet nielimitowanych sms/mms do wszystkich sieci w cenie 10 zł
Modele telefonów w tym abonamencie:
LG E460 Swift L5 II za 1 zł
LG P760 Swift L9 za 1 zł
LG D605 Swift L9 II 1 zł
LG E975 Swift G 169 zł