@st.konsultant Dzięki wielkie za odpowiedź, ale jeszcze mam kilka pytańst.konsultant pisze: 1).
4,5 miesiąca tylko przy najwyższych rachunkach, przy średnich 3 miesiące, przy najniższych 2 miesiące. Także podsumowując od kilku miesięcy w tej kwestii nic się nie zmieniło.
2).
Tak się nazywa promocja, bo same negocjacje są tylko pozorne. Chodzi o to, że można dobrać większy pakiet wartościowy kosztem ceny telefonu. Np biorąc PDB 140 można dostać jako bonus 100% więcej, czyli mieć 240 zł do wykorzystania, ale wtedy więcej płacimy za telefon. Biorąc np 25% więcej złotówek taniej nas kosztuje aparat.
Nowej Firmy to nie dotyczy.
3).
Nie da się jednoznacznie przeliczyć pakietu wartościowego na liczbę minut, gdyż np do sieci Play jest inna stawka niż za połączenie do Orange. Ktoś kto nie dzwoni do Play będzie miał więcej minut. Nie mam pojęcia czy PDB80 będzie dla Ciebie dobry, bo nie wiem jaki jest Twój profil dzwonienia. Na pewno na plus jest teraz to, że już w PDB80 są nielimitowane rozmowy do T-Mobile w Polsce i na świecie.

1). Do jakiej "grupy" kwalifikuje się ze średnią faktur z ostatniego roku ok. 150-180 zł?
2). Tak myślałem

3. Czy SUK ma możliwość udzielania jakichś rabatów w promocji "Negocjuj z T-Mobile"?
Jeszcze raz, dzięki