Mariusz_fbs pisze:Mam pytanie, sorrka ale trudno przebrnąć przez te 24 strony (do 6 dotarłem

)
Mam 2 umowy w plusie czyli muszę z dwóch zrezygnować (tj iść do Plusa i złożyć wypowiedzenie na piśmie i potwierdzić to jeszcze kserem?), i następnie zadzwonią z nową ofertą dla mnie, na co mogę liczyć? więcej minut + nowy telefon (razy dwa

) ? I jeszcze jedno, czy wtedy obie umowy będą liczone od nowa ?
W skrócie postaram się objaśnić:
1. wpierw idziesz do peratora (do którego ewent. chesz przenieść nr. by CI wydał zaświadczenie o technicznych możliwościach przeniesienia nr (cos w tym rodzaju).
2. potem z tym idziesz do salonu,zostawiasz tam 1 egz. w/w dokumentu i składasz wypowiedzenie z powodu regulaminu( 1 egz. Ci dają podpisany wypowiedzenia).
3.czy zadzwonią to nie wiem,ale pewnie tak. (o ile tak jak ja nie okaze sie że w systemie nie wpiszą Ci byków co sam musiałem prostować). na co liczyć- pytają Cie co oczekujesz,to generalnie, pozatym pewnie wchodzi w gre nowa umowa z tel, ewent bez telefonu (pewnie superkarta), ewent. rabat 50 % na abo,co do innych nie wiem bo nie przerabiałem (dopiero będe).
4. jak obie umowy zerwiesz i wexmiesz z telefonem to one będa od nowa.wkońcu je rozwiązałes wypowiedzeniem i nowe zawrzesz.